Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aytac ve Badji merkezi bizim orta sahayi ezer gecer ama Ertugrul ve Chedjou vs Burak Hugo kapismasinda 2 beceriksiz forvetimizden birisi gol atip bizi öne gecirirse belki umutlanmak icin sebep olur.

Golu önce kimin atacagi onemli. Bursa atarsa farka gider mac sonu Ünal istifa basliklari acilir, taraftar istifa diye bagirir. Bizimkiler atip öne gecersek o zaman zevkli mac olabilir, kazanma ihtimali dogar.

Not: Olcay i hesaba katmiyorum, kuru fasulye. Ayagina top degmeden maci bitirir 2. yari cikar Ekuban girer 3 santraforlu muthis Unal hoca taktigiyle rezil olup maci bitiririz
    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 18:52.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• [ATTACH]16305[/ATTACH]

KralBurakYılmaz

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aytac ve Badji merkezi bizim orta sahayi ezer gecer ama Ertugrul ve Chedjou vs Burak Hugo kapismasinda 2 beceriksiz forvetimizden birisi gol atip bizi öne gecirirse belki umutlanmak icin sebep olur.

Golu önce kimin atacagi onemli. Bursa atarsa farka gider mac sonu Ünal istifa basliklari acilir, taraftar istifa diye bagirir. Bizimkiler atip öne gecersek o zaman zevkli mac olabilir, kazanma ihtimali dogar.
        Bajdi neyse de aytaç yavaş geçsin. Bursa fark mı atar ?? cidden bizim takım 3. lig sanırım. kazanırız gorursunuz.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bajdi neyse de aytaç yavaş geçsin. Bursa fark mı atar ?? cidden bizim takım 3. lig sanırım. kazanırız gorursunuz.
          Ceyhun Gulselam ezdi gecti, Aytac mi ezemez ? Badji ile nefes aldirmazlar. Mactan sonra buradayim yorum dursun burada
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yani diyorsun ki şu pozisyonlardaki nitelik eksikliğimize orta sahada nicelik eksikliği de eklemak mantıklı bir çözüm arayışıdır???
            Hoca ben büyük takimim diyor.
            Ben Trabzonsporum diyor.
            2012 Gs'sinin Necati ve Elmanderli takimi gibi rakibe baski yapip ilk 30 dakika maci cozerim diyor.
            Daha tecrübesiz.
            Daha ham.
            Daha eksikleri var.
            Daha hatalari var.

Fakat bu ligde rakibine 15 dakika baski yapabildiğin zaman skoru rahat aliyorsun.
            Onazi ve Sosa neden hic değişmiyor sizce ?
            Bu ikili ritmini bulursa, burada hocaya cok fazla sallayan arkadaslar pisman olacak.
            2 mac arka arkaya kazaninca Olacagiz da niralari atan da buradaki çoğu taraftar idi.
            O zaman da hedefimiz ilk 4 olmali dedim.
            Simdi de ayni seyi söylüyorum.

Mac mac değilde, sezon sonuna kadar hocanin eksiklerini giderebilme durumlarini takipteyim.

Rizayi gördükten sonra bu takimin basinda, tecrubesiz ve daha acemi de olsa Unal Karaman gibi Buyuk bir hoca benim için bulunmaz nimet.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 18:56.
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• ilaç var mı arkadaşlar ?
              Dallas Mavericks
              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Yakarsa Trabzon’u çomarlar yakar. Tribünde çomar, kulübede çomar, sahada çomar. Çomarland.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fark konusundan bağımsız eğer bugün Abdülkadir ekstra savunma desteği sağlamazsa, ya da erken bir gol ile Bursa direncini çözmezsek arkadaşın dediği orta saha hakimiyetini bizim ele almamız çok olası değil.
                  Bu sene çok daha düşük kalite orta sahalar bizi delik deşik etti.

Yorum

• Stattaki taraftarda hiç şampiyonluk havası var mı yahu? Keza Erzurum maçı da aynıydı !
                    McLas was Here

Yorum

• Buyrun Rodallega nın ortası...

Yorum

• Bursa beklediğimden daha özgüvenli başladı,ayağa oynamaya çalışıyorlar.
                        • Memento mori

Yorum

• Ilk 10 dk ne oynandi ben anlamadim
                          Bordo-Mavi

Yorum

• Uyuşuk uyuşuk oynuyoruz.Bu takım bu oyunuyla en iyi 5.6. Olur en iyi
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 15 dakika oldu Abdülkadir'in adını duymadım

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Mal Burak demi blackpanter

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Y cuales deseos me vas a dar?
                                Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                                Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X