Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Demin ligin en tecrübeli, en komple takımı denen Beşiktaş'ı, içeride Rize karşısında izledim...
    Rakipler dökülüyor diyoruz ya. Hakikaten dökülüyorlar.
    Adamlar 10 kişi iken bile Beşiktaş hükmedemedi oyuna.

10 kişi devam etseydi belki de 2-2 ye getirirlerdi maçı.
    9 kişi kalınca direnci bitti Rize'nin.

Şu ortamda, elinde su kadro varken...
    Etme hoca... Hiç yeni keşfe ihtiyaç yok.

Sivas-gs maçının kadrosunu ve düzenini koy ve yürü.
    Bir çuval inciri berbat etme.

Bu sene herşeye gebe...

Yorum

Maçlara takım olarak çok uyuşuk başlıyoruz. Bu benim canımı sıkıyor çok.

Yorum

olcay'ı sağ tarafa sosa ve onazi'ye yardım etmesi için yerleştirelim. hem pas yapar hem de boşluk kapatır. bu işleri biliyor. sağ tarafı pereira kullanıyor zaten. önemli olan pereira ve sosa'nın performansını yükseltmek. abdülkadir ile hamle yapılır.

çift forvet çıkacaksak sol kanatta vahid oynar. abdülkadir veya yusuf forvet arkası oynarsa sol tarafa kanat forvet tony veya ekuban yerleşir.

bence en iyi formül bu.

Yorum

olcayın sağ kanatta oynayıp kötü olduğu maç hatırlamıyorum.. tersine sol kanatta oynayıp da iyi olduğu maç sayısı 1-2'yi geçmez.. neden pereira-olcay uyumunu ısrarla bozmayı deniyoruz..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olcay'ı sağ tarafa sosa ve onazi'ye yardım etmesi için yerleştirelim. hem pas yapar hem de boşluk kapatır. bu işleri biliyor. sağ tarafı pereira kullanıyor zaten. önemli olan pereira ve sosa'nın performansını yükseltmek. abdülkadir ile hamle yapılır.

çift forvet çıkacaksak sol kanatta vahid oynar. abdülkadir veya yusuf forvet arkası oynarsa sol tarafa kanat forvet tony veya ekuban yerleşir.

bence en iyi formül bu.
            Çift forvetin arkasına Abdülkadir veya Yusuf mu?
            Yoksa bunlardan biri çift forvet ten biri mi?
            Sosa-onazi- sağ açık -sol acik- forvet - forvet

Abdülkadir veya Yusuf'a yer kalmıyor eğer iki forvet ten biri değiller ise...

Tabi 3 lü savunma yapacaksak o başka bir mesele.

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çift forvetin arkasına Abdülkadir veya Yusuf mu?
              Yoksa bunlardan biri çift forvet ten biri mi?
              Sosa-onazi- sağ açık -sol acik- forvet - forvet

Abdülkadir veya Yusuf'a yer kalmıyor eğer iki forvet ten biri değiller ise...

Tabi 3 lü savunma yapacaksak o başka bir mesele.
              çift forvet oynarsak solda vahid, tek forvet oynarsak 10 numarada yusuf veya abdülkadir, sol tarafta tony demek istedim.

Yorum

Şu çok bilmiş ve iki lafından biri hoca gitmeli diyenlere sadece şunu soruyorum;diyelim ki Ünal hoca gitti kim gelirse bizi şampiyon yapar?Boşta olacak,şampiyon yapar denecek ve bizim ekonomik gücümüz buna yetecek,evet kimdir bu isimler çok merak ediyorum.

Yorum

Claudio Ranieri, Zinédine Zidane, Antonio Conte, Arsène Wenger, Laurent Blanc, Peter Bosz, Peter Stöger, David Moyes, Frank de Boer, Roberto Di Matteo, Juande Ramos,

zor ama imkansız değil
                  zeki ye şu şartlarda para veren yönetim bu hocalar için kesenin ağzını yırtar herhalde
                  şimdi baktım da boştaki ünlü hocalardan üsttekilerin %90 ı para versen de gelmez

İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu çok bilmiş ve iki lafından biri hoca gitmeli diyenlere sadece şunu soruyorum;diyelim ki Ünal hoca gitti kim gelirse bizi şampiyon yapar?Boşta olacak,şampiyon yapar denecek ve bizim ekonomik gücümüz buna yetecek,evet kimdir bu isimler çok merak ediyorum.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Selamınaleyküm. Uzun zaman oldu yazmayalı. Efsane geri geldi))
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Ünal hocanın hataları olsa da şuan ki en iyi tercih O. Sonuçta O'da yavaş yavaş kendini geliştirecektir, eksiklerini düzeltecektir. takıma destek olmamız gerek diye düşünüyorum. illa hedef şampiyonluk değil, şampiyonlar ligi veya avrupa kupası olması lazım. yoksa yıkım yaşıyoruz ve toparlamamız çok uzun süre alıyor. . .
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En kotusu de ne biliyormusun,sen artik puan kaybederken canimi yakmiyorsun,tepkisiz izledim antalya macini,artik sana ümit baglamayacağim,senli hayaller kurmayacağim.kendin icin kazaniyorsan ,kazan bu maci,bana verebilcegin bisey yok,ufak bi tebessümden baska.

Yorum

............Onur
                          Pereira.....Toure.....Hosseini.....Novak
                          ...........Onazi
                          Olcay.........Sosa.............Amiri
                          ........................Nwakaeme
                          ..............Rode
                          Özkan SÜMER

Yorum

Yazikoluyor bu sezona unal bu takimi kaldiramaz bilgisi tecrubesi yok

Yorum

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Penaltı iyi ki verilmedi galibiyeti haketmedik, zaten şampiyon olamayız gibisinden konuşan arkadaşlar kına yakmıştır dünkü sonuçlardan sonra. Sorsan gs şampiyonluğun en büyük adayı derler. Forvet alınca hiçbir eksikleri kalmıyormuş muş.

Hayır Antalya deplasmanından 3 puan alsan bütün rakiplerinin birbiriyle oynadığı hafta da içerde Bursa'yı yensen zaten otamatikman şampiyonluk havasına giriyorsun yine.

Neyse her şeye rağmen tren kaçmış değil toparlanacağız.
                              Toparlanmak, yarışa ortak olmak falan mümkün. Bunda sorun yok.

Biz, fark yaratacağımız haftaları ıskaladık. Sorun orada.

Bu sezon şampiyon olunacak sezon değil. Bu sezon "güle oynaya" şampiyon olunacak sezondu. Bu fırsatı teptik. Niye? Çünkü bize gülmek, oynamak haram.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En kotusu de ne biliyormusun,sen artik puan kaybederken canimi yakmiyorsun,tepkisiz izledim antalya macini,artik sana ümit baglamayacağim,senli hayaller kurmayacağim.kendin icin kazaniyorsan ,kazan bu maci,bana verebilcegin bisey yok,ufak bi tebessümden baska.
                                Ağlıyordum neredeyse, iyi ki kısa tutmuşsun Özgür
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X