Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şimdi bu yıl kazandığımız maçlara bakalım hep beraber.
    - Sivassspor 3-1: deplasman galibiyeti olmayan ve ligin düşme hattında yer alan Sivassporu evinde yenmek Trabzonspor için ekstra bir gurur kaynağı olamaz.
    -Galatasaray 4-0: evet bu yıl oynadığımız en iyi futbolu oynadık ilk 45 dakika ama zaten uzun süredir galatasaraya iç sahada kaybetmiyoruz. Kaldıki galatasaray ligin deplasmanda en kötü performans gösteren takımlarından. Tek galibiyeti bulunan akhisar o galibiyeti iç sahada galatasaraya karşı aldı.
    -4-2 Kasımpaşa: bana göre aldığımız galibiyetler içinde en önemlisi. Hani kritik bir viraj diyoruz ya bu maçta alınan bir yenilgi şu an ünal karaman'ın sonunu getirmişti belki.
    1-3 Akhisar: ligde ve avrupada mücadele eden yorgun akhisarı yenmek ve hatta hatta kötü oynayıp yenmek kimseyi kandırmamalı.
    topu topu 4 galibiyetimiz var iç sahada saçma puan kayıpları ve deplasmanlarda zorlandığımız gerçeği varken bu yıl şampiyonluk beklemek abestir.
    Maç maç önümüze bakacak olursak sanki daha az üzüleceğiz gibi. Evet bu yıl rakiplerin hepsi kötü ama bu toparlayamayacakları anlamına gelmiyor. En iyisi önümüze gerçekçi hedefler koyup sene sonu az üzülmek olacak.
    Peki nedir bu yılın kurtarıcısı? tabiki de Türkiye kupası, işte gerçekçi hedefimizi bu olmalı. Ekonomik olrakta toparlanma sürecine girmek inanın şampiyonluktan daha fazla mutlu edecek bizi. Ekonomik anlamda iç huzur yakalandığında eminim yıllardır beklediğimiz o şampiyonluk gelecek.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

Kazanırız.

Taraftar sayısında da büyük bir azalma olacaktır muhtemelen. "Bu şehir takımı hak etmiyor yaa" cümlelerine başlamak isteyenlerin maç gününü beklemesine gerek yok. Şimdiden başlayabilirler.
      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 29.10.2018, 11:43.
      www.x.com/zykmda

Yorum

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı sakatlığı nedeniyle 2-3 hafta forma giyemeyecek.

Twitter, Tolga Saglam
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

1 maç her şeyi çok farklı yapacaktı

O maçın bu maç olmaması için de bir sebep yok.

Yorum

Icerde Bursa, deplasmanda Malatya ve sonra tekrar icerde sikecilerle oynayacağımız maclarda 9 puan da çıkartsak ( ki bana göre hic de az bir ihtimal değil ) bu takim yine de bu sene sampiyon olamayacak..
            Hedefi ilk 4 olarak kafanizda okeylerseniz ve maçlarımızı da bu gözle izlerseniz, ne bazi oyunculari gereğinden fazla yüceltir ve yerin dibine sokarsınız ne de hocayi rezalet bir teknik adam diye degerlendirirsiniz.

Evet bu sene çoğu takim eksik ve sıkıntılı ama biz de mükemmel değiliz.

Bursa maçı cok zor geçecek ama kazanacağımızı düşünüyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 29.10.2018, 13:47.
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Bu takımın başına bir teknik direktör getirmezsek eğer şu rezil ligde bile ilk 5 e giremeyeceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Mevcut orta saha oyuncuları ile çift forvet oynanmaz..ısrar etmeye gerek yok..

Onazi-Amiri-Sosa(Kucka) orta üçlü Amiri sol iç,Sosa sağ iç sağ kanat A.Kadir sol kanat Nwakeme(Ekuban) ilerde Burak

Onur
                Pereira-Toure-Hosseini-Nowak
                Sosa-Onazi-Amiri
                Abdulkadir-Nwakeme
                Burak

Yorum

Şu takımın başında artık kendisini ispatlamamış,büyük takım çalıştırıp o baskıyı yaşamamış bir teknik adam görmek istemiyorum.. yok öz evlat yok değerlerimiz vs.. geçiniz artık.. Ünal Karaman ismi ortalıkta dönerken burada F.Tekke'yi de isteyenler vardı.. sebebi ise Denizli'de ki 13 maçlık performansı.. bakalım İstanbulspor'u kümede tutabilecek mi.. 10 maçta 10 puan toplayabildiler..

Yorum

bu takımın sıkıntısı çift forvet oynaması değil.. çift kanadını da kullanamamasıdır..

bu düzende sağ kanatta banko olcay oynamalı.. solda ise maçın gidişatına göre amiri- tony oynamalıdır.. abdulkadir ve yusuf kesinlikle ilk 11 başlamamalı, skor avantajı doğunca oyuna alınmalıdır..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Penaltı iyi ki verilmedi galibiyeti haketmedik, zaten şampiyon olamayız gibisinden konuşan arkadaşlar kına yakmıştır dünkü sonuçlardan sonra. Sorsan gs şampiyonluğun en büyük adayı derler. Forvet alınca hiçbir eksikleri kalmıyormuş muş.

Hayır Antalya deplasmanından 3 puan alsan bütün rakiplerinin birbiriyle oynadığı hafta da içerde Bursa'yı yensen zaten otamatikman şampiyonluk havasına giriyorsun yine.

Neyse her şeye rağmen tren kaçmış değil toparlanacağız.

Yorum

İsmimi kendisinden aldığım hocamızla bu iş olmayacak gibi.
                        Kendisini çok seviyorum adınıda gururla taşıyorum fakat bu mevzu başka.

Teknik ve taktik bilginin çok daha farklı ve artık bu işin profesyonel eğitimini almış kişilerce yapılması gerektiğini düşünüyorum
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takımın başına bir teknik direktör getirmezsek eğer şu rezil ligde bile ilk 5 e giremeyeceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takimin basinda suan teknik direktör var. orta yerde macera aramaya gerek yok. hep destek tam destek. kaybettigimiz maclar dahil iyi oynayan taraf hep BIZ olduk. hakem hatalari ve erzurum macida eklenince bu durumdayiz.
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Enseyi karartmayalım diyeceğim çünkü liderle 2 maçlık fark var ve MBFK 18.hafta bize gelecek.

Ancak VAR'a rağmen doğranmak canımızı acıtıyor ve bunda kasıt arıyorum.

A.GÜCÜ
                            ANTALYA

maçlarında açık şekilde doğrandık.

Bu hakemler bizi şampiyonlukta engeller mi?

Beni düşündüren bu

Bu sezon tüm takımlar dökülürken, BİZİM İNANDIĞIMIZ ama OYUNCULAR ve HOCA'NIN İNANMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM şampiyonluk ufukların ötesinde gibi duruyor.

92'de verilmeyen buz gibi penaltıyla sezon sonu çok arayacağımızı düşündüğüm 2 puana rağmen,

Gelecek hafta kazanırsak çok avantajlı bir duruma geçebiliriz.

Zaten Bursa ve Y.Malatya maçlarından sonra milli maç arası ve sonra Şikebahçe bize gelecek.

Bu 3 maçtan 7 veya 9 puan bizi ve şehri şampiyonluk havasına sokabilir.

Aslında Erzurum ve Antalya maçından en az 4 puan bekliyorduk, hakemleri hesaba katamadık.

Hayırlısı artık
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

açıkçası şu ligde bakın yenemeyeceğimiz demiyorum rahat yenemeyeceğimiz tek bellki basakşehir var
                              Bjk yi de Fb yi de rahat yenebiliriz. Ki Gs yi ne kadar rahat geçtik .
                              ama malesef yeneceğimizi geçtim rahat yeneceğimiz takımda pek yok

kısaca hoca dogru adam secerse (ibanez zeki felan sacmalamazsa)
                              yerli yerinde ve zamanında oyunu okuyup değişiklik yaparsa
                              ve yapamadığı Yusuf ve abdüşten fayda sağlarsa her sey olumlu
                              13 Vitor Hugo

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu maçla beraber başlayan fikstüre baktım da umudu kestim orta sıralarda bitiririz.
                                Fikstürün neyi var hocam? Bizden iyi yada bize fark koyacak futbol oynayan takım yok. Bence tam olarak dişe diş mücadele edip kazanabileceğimiz maçlar. Güvenmek istiyorum bu takıma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X