Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Antalyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay be trtspor bien aspor butun yorumcular tartismasiz penalti dedi bir siz biliyorsunuz suna penalti diyemeyen adamlar bosuna futbol takip etmesinler zaman kaybi..adam topla donecekken denge ayagina salihin mudahalesi cok net dondurmuyor rakibini burak ayagini salihin ayagina surukluyormus bir yasima daha girdim daha neler gorcez bakalim..
    Sanırım Usta ile ilgili konularda sizin canınızı sıkan yorumlar yaptık ki şimdi buradan saldırıya geçmişsiniz,Burak orada iyi niyetli değil,o temasla da düşmez,bas Salih'in ayağına topu zaten önüne almışsın,vur at.

Bugüne kadar ki sahtekarca yere atmalarının bir karşılığı olur,insanların aklında ve tabi hakemlerin aklında kendini kolayca yere atan bir futbolcu olmanın bedelini ödüyor.
    Hepsi bu.
    Ben yine söylüyorum bu tarz basit temaslarda yere düşen adam gitsin bale yapsın.
    Futbol bu.
    • Memento mori

Yorum

• Ilk 20 dakika disinda fena oynamadik. Hakemler yuzunden gitti 2 puan
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Burak'ın pozisyonunu tartışmaya açmak bile zuldür. Masa başındaki ibneler bilinçli bir şekilde penaltıyı yediler.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ilk 20 dakika disinda fena oynamadik. Hakemler yuzunden gitti 2 puan
          Hocam ne oyunu oynadık bana anlatır mısınız.
          Ben 90 dakika boyunca bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum.Doldur boşalt ne bir kanat organizasyonu ne ortadan gelme hiç bir organize atak yok tek oyunumuz çift forvet var atın topu belki alır karambole birinin önüne düşer de atarız golü tek taktik bu

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak Yılmaz iyi niyetli olup oynamak istese Ecuban kaleci ile karşı karşıya kalırdı. Fakat küçük bey nasıl kısa yoldan üç puan alırım diye düşünüyor. Siz de pozisyonu hafiflettiğimizi düşünüyorsunuz.
            niyetle alakası falan yok havadaki ayağına müdahale var, dengesi bozuldu ve dönüşünü tamamlayamadı, PENALTI net!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanırım Usta ile ilgili konularda sizin canınızı sıkan yorumlar yaptık ki şimdi buradan saldırıya geçmişsiniz,Burak orada iyi niyetli değil,o temasla da düşmez,bas Salih'in ayağına topu zaten önüne almışsın,vur at.

Bugüne kadar ki sahtekarca yere atmalarının bir karşılığı olur,insanların aklında ve tabi hakemlerin aklında kendini kolayca yere atan bir futbolcu olmanın bedelini ödüyor.
              Hepsi bu.
              Ben yine söylüyorum bu tarz basit temaslarda yere düşen adam gitsin bale yapsın.
              Futbol bu.
              Niyet mi okuyoruz. Bence gayet iyi niyetli, napcaz şimdi?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam ne oyunu oynadık bana anlatır mısınız.
                Ben 90 dakika boyunca bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum.Doldur boşalt ne bir kanat organizasyonu ne ortadan gelme hiç bir organize atak yok tek oyunumuz çift forvet var atın topu belki alır karambole birinin önüne düşer de atarız golü tek taktik bu
                Fena oynamadık dedim Riza dan daha iyi oynuyoruz o kadar.
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Niyet mi okuyoruz. Bence gayet iyi niyetli, napcaz şimdi?
                  Ben bir şey demedim ki,adam bu müdahale ile düşmez demiş işte,klasik Burak kendini bırakması diye hakeme izletmemiş bile.
                  • Memento mori

Yorum

• Yiğidi öldür hakkını yeme. Takım deplasmanda nasıl oynaması gerektiyse oynadı, pozisyonları da buldu. Kadronun kalitesinde problem yok. Geçen yıl bu oyunun yarısını bile oynamadık her maç rezil rüsva geçiyordu unutmayalım. Oyunu iyi okuyan ve formayı adaletli dağıtmayı beceren standart bir hocamız olsa şampiyonluğun 1 numaralı adayı oluruz. Oluruz diyorum çünkü hâlâ çok şey kaybetmiş değiliz.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Forvet oyuncularımızın ikisi de formsuz

Yorum

• İnsanların heyecanı kayboluyor bu kötü,geçen hafta kazanmış olsak bunu tolare edersin ama kaç iki mağlubiyet,iki galbiyet,iki beraberlik şeklinde garip seriler ve ne oynadığı bilmeyen bir takım.
                        Eskisi gibi insanların bir iki gece önceden bir maç için bilet kuyruğuna girdiği,işsiz güçsüz ve sosyal hayatın kısıtlı olduğu zamanlar yok,heyecan ve dikkati kaybettin mi geri kazanması zor.
                        • Memento mori

Yorum

• Bu haftadan biraz mutlu olmamız için Galatasaray beşktaş ve göztepe nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Böyle saçma şeymi olur Burak olmasa penaltıyı verirlerdi ne demek ya, eskiden hadi hakem vermiyodu geçiyodu şimdi var diye bir sistem getirdiler içerde kaç tane "hakem" seyrediyor görmüyolarmı ayağa olan müdahaleyi,geçin bu işleri göz göre göre 2 puanımızı aldı şerefsiz, yönetim acilen açıklama yapmalı,dünkü bok başakşehir antalya hakemlere posta koyuyor biz susuyoruz şaka gibi.

Yorum

• Rodallega'nın direğe çarpan şutu dışında kaç gole yaklaştığı pozisyon var takımın ? Göze güzel görünen ama sonuç bulmak adına rakibinden fazla tehlike oluşturmayan bir takım var özellikle son 2 haftada. Rakiplerin oyun kalitesi arttı bu bir gerçek ve Trabzonspor ciddi bir hedefe yürümek istiyorsa bu futbol yetmeyecek. Avrupa kupalarına katılım için dahi yetersiz.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yusuf konusunda [MENTION=41340]batuhanTs[/MENTION] ye büyük haksızlık etmişsiniz bence.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X