Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kenarda Wakaeme gibi bir adamin varsa onu oyuna sokarsin. macera aramaya ne gerek var Ekuban falan.
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kenarda Wakaeme gibi bir adamin varsa onu oyuna sokarsin. macera aramaya ne gerek var Ekuban falan.
      ekubanin oyuna girmesi degil neredeyse geriye hic gelmeyen,ileride eli belinde gezen burak'in cikmamasi sorun..dun oyundan cikmasi gerekenler amiri ve burakti..girmesi gerekenlerde amirinin yerine olcay, burak'in yerine ekubandi..bu yapilsaydi bu takim dun puan kaybetmezdi..cunku ekuban oldukca hareketli defansin dengesini bozabilen roda gibi surekli arayan cirpinan bir adam..ama zaten orta sahada sayica az iken,kucka vurdumduymazi varken bide ileride duran golcun odun yutmus gibi beklerse erzurum bile seni surklase eder rahat rahat ustune gelir.

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kenarda Wakaeme gibi bir adamin varsa onu oyuna sokarsin. macera aramaya ne gerek var Ekuban falan.
        Ben de çok kızdım Wakeme niye girmedi hatta neden 11 başlamadı diye ama sakatmış. Maç başlamadan önce ısınırken ağrıları olunca tribüne çıkmış.

Ayrıca Ekuban isabetli bir değişiklikti. Sayesinde hücum bölgesine top taşıdık.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Ekuban gayet iyiydi bence.
          Amiri'ye de takılmış millet ama, ben orta saha oyuncularına birşey diyemem arkadaş dünkü maçta.
          Ne yapsın herifler?
          Adamlar 6 kişi ile orta sahayı kapatmış.
          Sen Burak ile 10 kişi oynuyorsun.
          Ne yapsın orta saha oyuncuları?

Orta sahada 6 ya 4 oynadık.
          Bu 4 ün biri de Abdülkadir. O da alemden vakit bulamadığı için herhalde biraz performans kaybetmiş.

Amiri, Sosa, Onazi!!! Acıdım adamlara.
          G.tlerini yırttılar koşmaktan.

Yazık bu heriflerin akıttığı tere.

Forvette bir soytarıya yer açacağız diye canım sistemi b.k ettin Ünal Hoca.
          Yazık.

Yorum

• Enseyi karartmaya gerek yok. Antalya maçını sabırsızlıkla bekliyorum . Arkadaşların bir çoğu Burak neden çıkmadı demiş haklılar belki.ama skor 0 0 iken gole ihtiyacın varken en skorer oyuncuyu çıkarmak istemedi hoca saygı duymak lazım. Çünkü buragin oyun yapısı bu. 90 dk gezer bi kendini unutturup gol atar .maçı koparır. Hoca da bunu düşündü ki oyundan çıkarmadı. Ben sadece onayı kucak değişikliğine anlam veremedim.onazi ikinci yarıda idare edebilirdi en azından kuckanin yaptıklarını yapardı fazlasıyla. Ünal hocanın bana en göre en büyük hatası buydu
            Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Onazi’yi sarı kartlı ve hakemle çok diyaloğa giriyor diye çıkarttı. Bunu anlarım ama pas ve geriye koşmada vasıfsız Kucka’nın kapanan Erzuruumspor’a karşı oyuna alınmasını anlamam. Takımın fiziksel gücünü artırıp yan toplarda çn gol bulurum diye düşünmektense oyunun pozisyon zenginliğini artıracak adamları değerlendirmek daha mantıklı olurdu.

Bir risk alınacaksa orta sahayı Sosa-Abdüş yapıp Olcay’ı sağ açığa koyup oyunun daha iyi akmasını sağlayacaktı. Burak aptalı sürekli yanlış koşu yapıp top alamayınca arkadaşlarını da demotive etti ilk yarı.

İlk değişikliği Olcay girip Onazi çıkışı olsaydı ve Abdüş merkeze kaysaydı; hem oyunun akışını sağlama işi test edilmiş hem de Zayıf kaldığı düşünülürse kucka hamlesi yapma şansını hala elinde bulundurabilecekti.

Geçen sene GS bu dönemlerde topladığı puanlarla şampiyon oldu bizse Ünal Hocanın 3 maçtaki ahmaklığıyla bariz 8 puan kaybettik.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Abdülkadir Alemcimi olmuş..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sinirden 75. dakika da maci kapatip arada bir Livescore'dan takip ettim.

Yazik, cok yazik!!!
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Beni en fazla üzen mesele dün 3 puan alsaydık .haftaya cumartesi Antalya maçına liderlik için çıkacaktık belkide.Avrupa dönüşü olası puan kayıplarını da düşünürsek önemli bir firsat teptik
                    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Son 6-7 sayfayı şöyle bir okudum. Bence yöneticiler ve hoca da okumalı. Baştan aşağı salt isyan kokan mesajların haricinde çok faydalı fikirler tespitler de var.

Taktik, oyuncu değişimleri, kadro seçimi konusunda hemen hemen hepimiz aynı görüşteyiz. Zira doğru 1 tanedir. Herkesin kendine göre fikir sahibi olması ayrı bir durumdur.

Milli aralardan sonra yaşanan kayıplar, verilen 5 günlük izin, antreman programlarındaki aksaklıklar, Trabzon'un deniz seviyesinde oluşundan, arayı başka yerde geçiren futbolcuların

form farklılıklarına kadar çok faydalı fikirler sunan arkadaşlar olmuş. Bunu asla anlayamadım anlayamayacağım da. İşi sırf bu olan özel kondisyonerler, futbolcunun beslenme

programlarından tatilde uygulayacakları kurallara kadar her şeyi planlayan profesyonel insanlarla neden çalışılmaz

Mental yönde neden destek alınmaz işin erbabından akıl alır gibi değil.

Hoca olmak demek her haltın en iyisini ben bilirim modunda olmak değildir. Futbol artık bilimle desteklenmesi gereken bir spor. En azından futbolcuların bedensel-zihinsel gelişimleri

konusunda kesinlikle bu durumda.
                      En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 23.10.2018, 12:00.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorun bugünün sorunu değil Serdar. 8 yıl önce de aynıydı.

Topçu yürüyor sahada, tribün de izliyor maalesef. Bak dünkü takımın üstüne Göztepe, fener, gs, bjk, Adana Demir, Bursa, Ankaragücü formalarından herhangi birini geçir. Taraftarı en azından bir 10 dakika falan tempo yaptırırdı takıma. Bizim taraftarın huyu öyle değil.

Duygusal insanlarız. Tezahürat kültürümüz yok.

Gece 2.30'da yattım zorla. Stada giden adam belki evine o saatte anca ulaştı. Saygı duyuyorum. Yalnız ben de evde, stattaki herhangi biri kadar bağırmışımdır muhtemelen.
                        Ben taraftarın tezahürat kültürünün olmadığını düşünmüyorum. Yukarıda saydığın takımlardan tek farkımız bizim taraftar gruplarının çok fazla olması. Bizde 3 farklı tribünden aynı anda 3 farklı tezahürat yapılıyor. Halbuki tüm taraftar gruplarını topla doğuya, Türkiye nin en iyi atmosferi bizim statta olur. Şuanki durumda bizim gibi hiçbir taraftar grubu içinde bulunmayanlar maç içinde kime eşlik edeceğini bilmiyor. Ancak işte hep beraber bir tempo tutulursa ona ayak uyduruyoruz.

Dünki maç özeline gelecek olursak. Maç öncesi inanılmaz motive olmuş bir taraftar vardı ama daha maç başlar başlamaz bizimkiler sahada öyle bir saçmaladı ki, insan da maç izleme hevesi bırakmadı. Ben dün kuzenlerimle beraber toplamda 8 kişi gittim maça, biz evde bile maç izlerken olduğumuz yerde oturamayız ama dün 90 dakikanın 75 dakikası olduğumuz yerden kıpırdayamadık. Çünkü daha maçın başında takım sinyali vermişti;ben sizi bugünde kanser edeceğim. Taraftarın şuan ki psikolojisini sen benden çok daha iyi biliyorsundur. Bu o kadar kötü birşey ki insan futbolu tamamen hayatından çıkarabilir ki çıkaranlar da oldu çevremde. Ben bizim taraftarın durumunu şuna benzetiyorum; Zamanında Türkiye nin en zengin iş adamlarından olan birisinin tüm servetini kaybedip hayatın tüm zorlukları ile beş parasız mücadele etmeye çalışması. Zaten hayatının başından beri bu şartlarda çalışan birisinin,bu duruma adapte olması zor değil ama işte insan önceki hayatında zengin olunca bu şartlara adapte olmak çok zor oluyor. Bizden önceki nesil bu takımın en şaşalı dönemlerini yaşamış, biz bile çocukluğumuzda en azından 4-5 senede bir şampiyonluk yarışının içinde olan, kupalar alan, avrupa da önemli maçlara çıkan takımı izledikten sonra. Kendi sahasında akhisara 6-1 yenilen, alanya ya 3-0 dan 4-3 yenilen, kasımpaşa ya 6-0 antalya ya 7-0 yenilen, avrupaya gidemeyen, ligde daha ilk haftalardan amaçsız kalan bu takıma adapte olamıyoruz. Ben senede ancak 3-4 maç için Trabzona gelebildiğim halde şu psikolojiyi kaldıramıyorsam, burada her türlü rezilliği yaşayan taraftara ağzımı açıp tek kelime edemem.
                        Şunu da iddaa ediyorum Türkiye de bizim şu 8 sene de yaşadığımız şeyleri herhangi bir başka takım yaşasın, pazartesi günü yağmurlu bir havada, erzurum gibi bir takım ile olan maçına en fazla 15 bin kişi gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Burak takımda oynamayı hak etmiyor. Hocanın adaletsiz seçimleri sonucu etkilediği gibi oyuncuların odaklanmasınıda etkiliyor.

Burak yoksa 3 puanın gelmesi işten değil. 10 kişi oynamak orta sahamızı çok yoruyor. Ayrıca antremanlarda ne oluyorsa Özellikler genç oyuncularımız (Yusuf ve abduş) topu ayaklarına aldıklarında direk Burak'ı arıyorlar. Başka oyuncunun boş olması önemli değil direk burak'a pas vermek istiyorlar. Bu nasıl bir pisikolojik baskıdır anlıyamadım. Özellikle Abdulkadir bunu çok yapıyor.

Belki herkes söylediği için sıradanlaştı ama Burak'ın gitmesi takım için olmazsa olmaz.
                          "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Oyuncu değişiklikleri iyi değildi dün. Kasımpaşa'da kanatları destekledikten sonra maçı çevirebilmişken dün de tersini yapıp kanatları bitirerek maçı tamamladık.

ve Burak'ın bi türlü oyundan çıkmaması. Sağ çizgide Burak'ı görünce kafayı yiyecek gibi oluyorum 2011'de değiliz yapamıyor artık işte.
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.10.2018, 12:15.

Yorum

• Şunu da anlamıyorum ya , herifler trilyonları götürecek , para alamayınca şikayet edecek ama ben 3 kuruşla maça gidip onları oynaması için motive edeceğim..
                              Beni kim motive edecek peki akşam 12'de evime geldim, sabah 7'de işe gittim...
                              Mehdi öyle güzel demişti...

"@Mehdice
                              2 Eki 2015
                              Evine ekmek götürmeye çalışan asgari ücretliler olarak toplandık milyonlar kazanan futbolcuların morallerini yükseltmenin yollarını arıyoruz "
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• şimdi zor fikstüre giriyoruz. hadi buyurun. fener gelir geçer bizi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X