Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine bok gibi bir haftaiçi bizi bekliyor.
    antalya maçına kadar zehir olacak bize günler.
    günlerin, haftaların, ayların, yılların katilisin Trabzonspor...
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bu yazdıklarınız gerçek mi? [MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostum bu soyledigin dogru mu gercekten ?
        Ozel jetle Istanbul'a gidiyor Abdulkadir beyefendi.
        Ben Abdulkadir'i cok seven biriyim ama bu kafayla kendi yeteneğini heba edecek.
        Ona üzülüyorum.
        Bu çocuğu kimse mi uyarmiyor, onu da anlamış değilim.
        Para kazandi mi, ailesi bile laf edemiyor işte.
        Yapacak birsey yok.
        Insallah devre arasi Benfica'ya satilir.
        Türkiye de kaldığı her dakika, onun futbol hayatini bitirecek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Kulubun icinden bilgi alan forum yoneticileri vardir.
          Abdulkadir'i korumak icin susuyorlar.
          Aslinda susmak, bu olaylari saklamak, bu çocuğa yapilacak en buyuk kötülük olacağını düşündüğüm için ben bildiğimi söylüyorum.
          Bana inanmayan arkadaslar onlara da sorabilir.
          Kaya Çilingiroğlu Abdulkadir konusunda maalesef hakli çıktı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 22.10.2018, 23:46.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Tecavüze yeltenmiş gibi algı oluşturmaya çalışmayalım, Jaja trafikte şikeci bir pislikle arabadan arabaya kadeh tokuştururken yakışır sana paşam deniliyordu.

Yok mankenlerle takılmış bilmem ne.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Abdülkadir ve burak kadro dışı kalmalı belliki burak sahtekarı abdülkadiride bozmuş korkak ünal istifa

Yorum

• Rusya'da yaşayan, hovardalık alemine çok şahitlik etmiş biri olarak net söyleyebilirim...

Fiziki performans gerektiren hiçbir iş, hovardalıkla birlikte yürümez.
                Hele gelişim çağında.

O alemlere akmaya başladı ise, dünyanın ne yöne döndüğünün farkına vardığında çok geç kalmış olur.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tecavüze yeltenmiş gibi algı oluşturmaya çalışmayalım, Jaja trafikte şikeci bir pislikle arabadan arabaya kadeh tokuştururken yakışır sana paşam deniliyordu.

Yok mankenlerle takılmış bilmem ne.
                  Çok erken bu işler için,manken ablaları elinden tutup,ailesine götürmeleri lazım.
                  İşin şakası bir yana inşallah doğru değildir bu olay,büyük hayal kırıklığı olur.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak Yılmaz adlı hayalete gol attırabilmek için daha çok maç yiyeceğiz. Kulübeden onun yerine girebilecek 5 tane adam sayarım ama ne hikmetse bunu yedek kulübesinin hemen önündeki hocamız görmüyor.

Hava topu yok, duvar olma yok, topu kullanarak adam eksiltme yok, ön ve arka direk koşuları yok, çevre kontrolü yok...

Azcık Ekuban'la takılsın da nasıl santrafor olunur onu bi' öğrensin.
                    Berke kuzenin falan yazmıyor dimi
                    Ah be kardeşim
                    Geçen sene toplu izlediğimiz Başakşehir maçında bu yeteneksiz hakkındaki muhabbetimizi hatırlıyor musun ?

Gözlerinizin içine bakıyordum 1 kişi bile mı görmüyor şu adamın takıma verdiği zararı diye
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Abdülkadir ve Yusuf Ünal'ı aşan meseleler. Bu çocuklar bu şehrin değerleri.
                      Bunları kulübün özel olarak eğitime alması, gerekirse takip etmesi gerekir.

Ulan ben ne halt edeceklerinden korktuğum için Özbek işçilerin gece gündüz yedikleri otu takip ettiriyorum.
                      Sen kulübe onlarca milyon euro kazandırabilecek adamları başıboş nasıl bırakırsın?

Olmaz, olamaz.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok erken bu işler için,manken ablaları elinden tutup,ailesine götürmeleri lazım.
                        İşin şakası bir yana inşallah doğru değildir bu olay,büyük hayal kırıklığı olur.
                        Bu argümanla karakter analizi yapılmasına kızıyorum, bir de bunu dillendiren zamanında karısını aldatmasıyla gündemden düşmeyen Çilingiroğlu kazması.
                        Özkan SÜMER

Yorum

Bu argümanla karakter analizi yapılmasına kızıyorum, bir de bunu dillendiren zamanında karısını aldatmasıyla gündemden düşmeyen Çilingiroğlu kazması.
                          Eğer Burak ile İstanbul'a uçmaya başladıysa, bu işlere başlamamış olması süpriz olur.
                          Burak'ın nasıl bir veba olduğunu anlamak çok zaman alacak.

Ruslar her yere heykelini dikdikleri Lenin'in siyonist uşağı olduğunu anladı, biz habu Burak'ı çözemedik.

Yorum

• Burak beyefendiye nasıl 90 dakika sabrettin hocam ? Bu takımın başına gelenlerin nedir Burak ısrarı ? Şu takımın başına Burağı kadrodan kesebilecek güçte kimse gelmeyecek mi ?

Amiri denilen zaatı muhterem sırf savunma yapıyor diye kadroda nasıl tutuluyor ?

Sahi 1 maçla etkisizde olsa fena işler yapmayan Tony nasıl ömür boyu yedek kulübesine hapsedildi ?

Yusuf gibi bu sene hiç bir şey vermeyen çocuğu 90. dakika da sahaya sürmek hangi kafanın ürünü ?

Yedek kulübesinde bir çok kanat oyuncusu varken, ekubanı kanata almak hangi zihnin eseri ?

Teşekkürler Ünal hocam, teşekkürler burak.. İkinizde el birliğiyle en güzel duyguların içine ettiniz.

Yorum

• Bir sözümde abdülkadire ... Sen futbol anlamında ne kadar vasatta olsa, karakter anlamında takımın en iyilerinden biri olan Olcay ile takılırken bir anda nasıl Burak ile takılmaya başladın ?

Kendine yazık ediyorsun. O yeteneğin altında ezileceksin.

Yorum

Karakter tahlili değil ama Türkler olarak kabul edelim en büyük zaafımız uçkur.Bu çocuğun gelişimi daha devam ediyor,hem de futbol gibi çok ağır bir sporda Avrupa'nın en önde kulüplerinin birinde oynuyor.
                                Buralara çalışma ile geliyorsun ama karakterinle kalıcı oluyorsun.
                                Takım içinde Sosa ve Hüseyin Cimşir gibi abileri varken neden Burak anlamıyorum.
                                Hem ruhen hem bedenen tükenir.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X