Dünya tersine dönse de Trabzon bu maci kazanamaz. Dirençli Erzurum defansina karsi kazanma ihtimalimiz yok, öyle bir ihtimal YOOOOK...
Gelecekten geliyorum, maci izledim olacaklari yaziyorum. Burak, Roda, Sosa, Abdül ün rezil olacaklari bir mac olacak. Hele hele Amiri. Acaba tek pas yapabilecek mi ? Mactan sonra en cok elestiriyi bu arkadas alacak. İzleyin görün. Hele hele Burak ve Rodallega, adim atamayacaklar... Mactan sonra acayip kaos var, simdiden alistirin kendinizi. Demisti dersiniz.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Güzel sonuçlar elde etsek bile 4 - 4 - 2 uzun vadeli bir diziliş değildir. Umarım canımız yanarak bunu tecrübe etmeyiz.
Yusuf'un kısa vadede kendini bulması gerekiyor. Bu konu Trabzonspor için sezonun resmi olacaktır. Eğer Yusuf Yazıcı enerjik bir şekilde takıma adapte olursa elimiz inanılmaz güçlenecektir.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Bu tip maçlardan önce hep şunu düşünüyorum. Biz 2011’de bu stresle nasıl başa çıktık? Daha 9. hafta. Şampiyonlukla uzaktan bir ilgimiz var gibi görünüyor. Ona rağmen hem heyecan hem stres üst düzeyde. Bir kaza kurşunu yaşamayız inşallah.
Yorum