Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz sıksa bu sene u21 de şampiyon olur.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yazmayayım diyorum da dayanamıyorum. Zeki Yavru için bildiri yayınlamadık diye bırakıp giden birini biz mi kaçırmış oluyoruz?

Bence Selçuk'un canı sıkılmıştı, bahanesi oldu.
      Valla ben de yazmayayım dedim ama...

Bu kafayla gittiğin(iz) için eskileri bizlere mumla aratıyorsunuz Yiğit benden söylemesi Kulağınızın üzerine yatarak meseleleri çözmüş değil BMN'yi zayıflatmış oluyorsunuz.

Bence
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla ben de yazmayayım dedim ama...

Bu kafayla gittiğin(iz) için eskileri bizlere mumla aratıyorsunuz Yiğit benden söylemesi Kulağınızın üzerine yatarak meseleleri çözmüş değil BMN'yi zayıflatmış oluyorsunuz.

Bence
        Abicim, bu tavır eskiden devralarak devam ettirdiğimiz bir tavır. Ortaya koyucusu değil devam ettiricisiyiz. Eskiyi arıyorsanız; "Aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor."

Ortalık Fatih Tekke diye yanıp tutuşurken BMN'den "Fatih Tekke'yi almayan yönetici ve zihniyeti tanımıyoruz. Fatih Tekke'yi bu takımda görmek istiyoruz." diye açıklama yayınlandı mı?

Ya da şike meselesinin en hararetli döneminde Barış Özbek gs'den transfer edilirken "Barış Özbek transfer edilemez. Ayağınızı denk alın!" diye bir açıklamamız oldu mu?

Abi bildiğiniz bir örnek varsa gösterin Allah aşkına. Ben de hem sizden hem de Selçuk'tan özür dileyeyim.
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 22.10.2018, 14:42.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok zor maç olma potansiyeli yüksek. Erken gol atamazsak maç sıkıntıya girer. Anti futbolun kitabını yazan şifo mehmet in kenardaki uyuz hallerini görmek istemiyorum. Sinirlerimi bozuyor
          Mehmet ÖZDİLEK, Trabzonspor'a gol attığında çılgınca seviniyor.

Erken şok bir golle buna izin vermeyelim.

Kayıpsız geçmeliyiz.

Her maç gol yeme acizliğinden de kurtulmamız şart
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maçı öyle veya böyle kazanacağız.

Haftaya hiç ümidim yok.
            TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]16285[/ATTACH]

Bir Pazartesi ve derbi olmayan mac icin harika bir doluluk orani.

Kendinizi sartlandirmayi birakip bu macin güzel atmosterinin tadini cikarin lütfen.

Ölüm kalim maci degil. Ligin son haftasi hic degil.
              Tadını çıkarmak mı... Ben Trabzonspor forumuna girdiğimi sanıyordum
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu maçı öyle veya böyle kazanacağız.

Haftaya hiç ümidim yok.
                Bu maçı kazanırsak liderle fark 3'e düşüyor. Ondan sonra haftaya kötü bir oyunla galip gelme zamanı artık

Sezon başından beri öyle bir galibiyetimiz yok, kazandığımız maçlarda hep g.tümüz çıktı afedersin iyi oynayacaz diye
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abicim, bu tavır eskiden devralarak devam ettirdiğimiz bir tavır. Ortaya koyucusu değil devam ettiricisiyiz. Eskiyi arıyorsanız; "Aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor."

Ortalık Fatih Tekke diye yanıp tutuşurken BMN'den "Fatih Tekke'yi almayan yönetici ve zihniyeti tanımıyoruz. Fatih Tekke'yi bu takımda görmek istiyoruz." diye açıklama yayınlandı mı?

Ya da şike meselesinin en hararetli döneminde Barış Özbek gs'den transfer edilirken "Barış Özbek transfer edilemez. Ayağınızı denk alın!" diye bir açıklamamız oldu mu?

Abi bildiğiniz bir örnek varsa gösterin Allah aşkına. Ben de hem sizden hem de Selçuk'tan özür dileyeyim.
                  Madem adamın arkasından konuşuyoruz o zaman doğrusunu konuşalım Yiğit kardeşim benim Ayrılması kendi tercihidir bir şey diyemem. Bence biraz sivri dilliydi ama değerli bir BMN üyesiydi. Adamın da gidişi Zeki'den değil BMN'nin olaylar karşısındaki tepkisizliğindendi. Zeki bardağı taşıran son damlaydı. Bunu görmezden duymazdan gelmen de bu gerçeği değiştirmeyecek
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rakip ceza sahamiza yaklaştığında novak ve periara nin rakip topcuya müdahalesine iyi bak bek oyuncularımız hücumda iyiler savunmada kötü

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Genelde stoperler direk birebir kalmasınlar diye göbeğe yaklaşıyorlar ancak bu seferde kanattaki adamlar aşırı boş kalıyor veya penaltı çizgisi hizasına top çıkartıyorlar. Bence takım boyu kısaldıkça ve geriye koşular kesilmezse devre arasına kadar götürür. Sonra Pepe gibi bir stoper almak lazım
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Elinde karaktermetreyle dolaşıp insanlara hakaretler eden, kişilerin Trabzonsporluluğunu ölçmeye kalkan bu kişi, yeniçerilik yapmaya kalktı, kendi kellesini kendi götürdü.

Yorum

• Gollü bir maç bizleri bekliyor 4-1 maç bizim yazın bir kenara..
                        Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Büyük üstad [MENTION=347]selcuk[/MENTION] reisi tekrar aramızda görmek güzel bir hadise olacaktır
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kimse kimseyi kaybetmez. Forumdan kimler kimler gitti.

Yarın bir gün iş, güç sebebiyle ben veya bir başkası da girmeyebilir. Buradaki sirkülasyon son bulacak değildir. Ve özellikle sevdiğimiz kişilerin giderlerken takındıkları tavırları da kendi karakter çerçevelerinde değerlendirmeleri gereken bir durum diye düşünüyorum.

-----------------------------------------
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madem adamın arkasından konuşuyoruz o zaman doğrusunu konuşalım Yiğit kardeşim benim Ayrılması kendi tercihidir bir şey diyemem. Bence biraz sivri dilliydi ama değerli bir BMN üyesiydi. Adamın da gidişi Zeki'den değil BMN'nin olaylar karşısındaki tepkisizliğindendi. Zeki bardağı taşıran son damlaydı. Bunu görmezden duymazdan gelmen de bu gerçeği değiştirmeyecek
                              Abi, öncelikle arkasından konuşmuyoruz. Yazdıklarımızı adımızla-sanımızla, umum yerde yazıyoruz. Selçuk'un da yazılanları okuyup takip etmesi açısından teknik bir engel yok. Bunun haricinde Selçuk'u ben de sivri bulur ama severim. BMN'ye katkı veren herkes gibi o da değerlidir. Hala da öyledir. Şu dakika itibarıyla gelir yazmaya başlar isterse. Demokratik bir hakkını kullanmış ve yazmayı bırakmış olabilir; ama kimse ona "niye gittin" diye sormadığı gibi "niye geldin" diye de soramaz. Dileyen dilediği zaman girer, çıkar.

Zeki meselesini ve hatta diğer meseleleri çok net özetlediğimi düşündüğüm için o kısmı girip tekrara düşmek istemiyorum. Selçuk özelinde de benim ya da bir başka yöneticinin kendisiyle sorunu yok. Hatta ve hatta daha birkaç ay önce kendisine bu platformun yöneticiliği teklif edildi. Çok mutlu olduğunu, burada görev almanın gurur verici olduğunu ama iş yaşantısının yoğunlaşma ihtimalinden kaynaklı yeterli zaman ayıramayacağı endişesiyle teklifi kabul etmedi. Biz de ısrarcı olmadık. Bunu da ilk kez yazıyorum. Biz birilerini hedefe koyup, üstüne gidip buradan kaçırıyormuşuz gibi bir hava estiriliyor. Ben bundan çok rahatsız oluyorum. Önce insani olarak rahatsız oluyorum.

Bu mecrada benden nefret eden arkadaşlar var ki beni hiç tanımıyorlar. Öyle bir insan değilim. Vallahi değilim. Değiliz.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• çok zor maç bizi bekliyor. gevşek tavırlar şımarıklıklar artist hareketler felan bu maç facia olur bizim için. böylesine güzel bi atmosferi ve taraftarı arkana almak istiyorsan kazanmak zorundasın. bakalım sadece pereira ve abdüşmü koşacak basacak ? yıldız futbolcu dediğin kendini parçalar görecez bu maç. haydi aslanlarım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X