Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon'da 80-90 liraya otel mi kalmış
    Kış mevsiminde 50-60 liraya suit otelde konaklamak mümkün burda.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kış mevsiminde 50-60 liraya suit otelde konaklamak mümkün burda.
      Renkdaş Trabzondan bahsettiğine emin misin?. Türkiye nin çeşitli yerlerinde senede en az 20 gün otelde kalan birisi olarak. Ortalama fiyatların en yüksek olduğu illerden birinin Trabzon olduğunu söyleyebilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renkdaş Trabzondan bahsettiğine emin misin?. Türkiye nin çeşitli yerlerinde senede en az 20 gün otelde kalan birisi olarak. Ortalama fiyatların en yüksek olduğu illerden birinin Trabzon olduğunu söyleyebilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon Türkiyenin en pahalı illerinden birisidir.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'da 80-90 liraya otel mi kalmış
          Var var Açık adres verdik hocam daha ne yapalım
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.oteluzunkum.com/tr/default.aspx?upper=1

Hakan, fiyat bilmiyorum ama stada en yakın otel Uzunkum Otel.

Yeri de güzel, yol üstü, arkası deniz...

Bir ara, öğren fiyatları...
            Abi sanırım o tarihlerde full.

İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stada yakın olanlar içinde en iyisi Comfort Residence veya Quantum otel gibi duruyor.
            Güzel öneri.Tek kişi için apart daireye gerek yok ama hocam Quantum bir tık pahalı.

İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam hepsinde dolmuşa binmek zorunda kalacan havadan ötürü, ulaşım için meydan daha rahat ettirir kanaatindeyim. Sağıroğlu Otel 80-90 liradır meydanın göbeğindedir.
            Aynen 90 TL imiş.En kötü orada kalırım

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sanırım o tarihlerde full.

Güzel öneri.Tek kişi için apart daireye gerek yok ama hocam Quantum bir tık pahalı.

Aynen 90 TL imiş.En kötü orada kalırım
              Quantum otel bizim evin aşağısında hocam. Stada ulaşımda bir avantajı yok. Kuş bakışı daha yakın sadece yürüme o kadr yol gidilmez, dopmuş da maç günü dolu geçer Sağıroğlu, horon otel, Demirgrand otel bunlar meydanda hemen temiz,sade yerler. Fiyatlar da yüksek olmaz. Maç için ideal
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Meydanda HORON OTEL var. Orada da kalabilirsin.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• 3/3 yaparak iyice özgüven ve moralimizi üst düzeye çıkarmalıyız.
                  Zirveye daha da yaklaşmış olması açısından kritik bir maç
                  Rakip hafife alınmamalı
                  Hayırlısıyla kazanırız inşallah
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ben dün direk stadin karsi yan tarafina düsen yerde 2 kisi 2 gece 70€ aldim. Otel Bu sene baharda acilmis .

Not: rezervasyon sikecilerle oynadigimiz hafta sonu icin. Ismi Sera Nature Otel
                    En son nuri45 tarafından düzenlendi; 11.10.2018, 09:38.
                    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erzurum oynadığı son maçında Özer bayağı etkili gözüktü özetten, attığı çalım da çok fenaydı
                      Özer de Mustafa Yumlu gibi ekstra motivasyon ve hırsla oynayacaktır.
                      Mustafa gibi sağını solunu kırmasa bari..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Erzurum GS maçını seyretmiştim kördüğüm en kötü maçtı Gs baskısı yüzünden iki pas yapamıyorlardı topları kaleciye verelim derken birkaç kez kaptırdılar ama Gs bir türlü golü bulamadı ve maç 1-0 bitti erken bir gol bulsalardı 5 den aşağı olmazdı maç

Biz de sakin oynarsak yine 5 den aşağı olacağını düşünmüyorum hatta ilk yarı güzel bir skor yakalanırsa uzun zamandır forma giymeyen topçulara bile forma verilebilir.
                        @ okşoholu

Yorum

• *yazıcı-abdülkadir-uğurcan-kucka-onazi-amiri-novak-esteban-husyinni-makayeme
                          *yanlış hatırlamıyorsam 10 oyuncumuz milli takımlara davet edildi.
                          *diğer oyuncularımıza da sizlerde çok çalışın ki milli takımlarınıza gidin demek adına
                          *niçin 5 gün izin veriliyor,gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.
                          *milli takıma giden oyuncular antreman yapıyor,diğerleri tatil yapıyor
                          *bence burda bir gariplik var.
                          *yönetimin ve teknik heyetin bu konuyu tekrar bir gözden geçirmesi taraftarıyım.
                          *2 gün izin yeterliydi bence,
                          *birde pazar günü hazırlık maçı yapılabilse çok iyi olur düşüncesindeyim.(ama yapılmıyor)
                          *inşallah erzurumu yenerek 3'te 3 yaparız.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            *yazıcı-abdülkadir-uğurcan-kucka-onazi-amiri-novak-esteban-husyinni-makayeme
                            *yanlış hatırlamıyorsam 10 oyuncumuz milli takımlara davet edildi.
                            *diğer oyuncularımıza da sizlerde çok çalışın ki milli takımlarınıza gidin demek adına
                            *niçin 5 gün izin veriliyor,gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.
                            *milli takıma giden oyuncular antreman yapıyor,diğerleri tatil yapıyor
                            *bence burda bir gariplik var.
                            *yönetimin ve teknik heyetin bu konuyu tekrar bir gözden geçirmesi taraftarıyım.
                            *2 gün izin yeterliydi bence,
                            *birde pazar günü hazırlık maçı yapılabilse çok iyi olur düşüncesindeyim.(ama yapılmıyor)
                            *inşallah erzurumu yenerek 3'te 3 yaparız.
                            Sezon başından, hangi gün ne maçı oynanacak, tüm sezon planı belli.

Bu verilere göre de henüz sezon başında bir antrenman programı yapılıyor. Hem de eskisi gibi kara düzen değil. Bilimsel veriyle... Hangi futbolcunun hangi kasının ne kadar çalıştığı ve çalışmaya ihtiyaç duyduğu falan hesaplanarak...

Bence bilmediğimiz meselelere fazlaca müdahil oluyoruz.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezon başından, hangi gün ne maçı oynanacak, tüm sezon planı belli.

Bu verilere göre de henüz sezon başında bir antrenman programı yapılıyor. Hem de eskisi gibi kara düzen değil. Bilimsel veriyle... Hangi futbolcunun hangi kasının ne kadar çalıştığı ve çalışmaya ihtiyaç duyduğu falan hesaplanarak...

Bence bilmediğimiz meselelere fazlaca müdahil oluyoruz.
                              O halde antrenman programlamasını bilen biri olarak konuşayım; hiçbir antrenman programı sezon içinde 5 günü antrenmansız geçirmeyi doğru kılmaz. Tabii beş gündür antrenman yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Sizin diyaloğunuzu baz alarak söylüyorum.

Ki sezon başında, milli maç araları da muhtemelen bellidir. Bu araların da antrenman ve hatta beslenme programlaması yapılması gerekir.
                              Hatta ve hatta Ekuban, Nwakaeme, Abdulkadir Parmak, Esteban gibi oyuncuların bırakın antrenmanı, maç eksiğini gidermek için fırsattır bu aralar.

Öte yandan, beş gün boyunca antrenman yapmayan her sistem geriler. Buna "Antrenmanda Geriye Dönüş Prensibi" denir. Bir de bu antrenman yapmayan oyuncular tatil modunda beslenirse, ektra kilolar da cabası olur. Hele bir de aralarında sigara, nargile içen var ise o vücut bir haftada sporcu vücudu olmaktan çıkar.

Size basit bir matematik sunayım:

Günde 1 antrenman : 1000 Kalori
                              Haftada 5 antrenman: 1000 x 5 = 5000 kalori.

Bu futbolcular, bir hafta boyunca daha az kalori yakıp, muhtemelen tatil modunda oldukları için daha fazla kolari alacakları için, kilo alarak dönerler.

1 KG Yağ = 7000 kaloridir.

Bir milli arada 1 kilo alan Futbolcu, bir sezonda 3-4 kilo alır. Çoğunun göbekli olması da bunun göstergesidir.

Vücuttaki her fazla yük, daha fazla oksijen kullanımı gerekliliği doğurur. Daha fazla kardiyovasküler yorgunluk, bir maçta daha erken yorulmayı sağlar. Sonra neden 90 dk aynı tempoyu yapamıyorlar diye düşünüp dururuz.

Sandığınız gibi bilimsel metodlar havada uçuşmuyor. Federasyn 3 günlük kurs açıyor. Hüseyin Çimşir gibi futbolcu olması mucize adamlar katılıyor. Yarım yamalak bir şeyler anlayıp, uygulamaya çalışıyorlar.

Bırakın antrenmanı, deniz seviyesinde olan Trabzon'dan, rakımı yüksek bir başka şehre gidip beş gün tatil yapan futbolcunun performansı bile farklılık gösterir.

Yorum

• İlk olarak Teoman Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O halde antrenman programlamasını bilen biri olarak konuşayım; hiçbir antrenman programı sezon içinde 5 günü antrenmansız geçirmeyi doğru kılmaz. Tabii beş gündür antrenman yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Sizin diyaloğunuzu baz alarak söylüyorum.

Ki sezon başında, milli maç araları da muhtemelen bellidir. Bu araların da antrenman ve hatta beslenme programlaması yapılması gerekir.
                                Hatta ve hatta Ekuban, Nwakaeme, Abdulkadir Parmak, Esteban gibi oyuncuların bırakın antrenmanı, maç eksiğini gidermek için fırsattır bu aralar.

Öte yandan, beş gün boyunca antrenman yapmayan her sistem geriler. Buna "Antrenmanda Geriye Dönüş Prensibi" denir. Bir de bu antrenman yapmayan oyuncular tatil modunda beslenirse, ektra kilolar da cabası olur. Hele bir de aralarında sigara, nargile içen var ise o vücut bir haftada sporcu vücudu olmaktan çıkar.

Size basit bir matematik sunayım:

Günde 1 antrenman : 1000 Kalori
                                Haftada 5 antrenman: 1000 x 5 = 5000 kalori.

Bu futbolcular, bir hafta boyunca daha az kalori yakıp, muhtemelen tatil modunda oldukları için daha fazla kolari alacakları için, kilo alarak dönerler.

1 KG Yağ = 7000 kaloridir.

Bir milli arada 1 kilo alan Futbolcu, bir sezonda 3-4 kilo alır. Çoğunun göbekli olması da bunun göstergesidir.

Vücuttaki her fazla yük, daha fazla oksijen kullanımı gerekliliği doğurur. Daha fazla kardiyovasküler yorgunluk, bir maçta daha erken yorulmayı sağlar. Sonra neden 90 dk aynı tempoyu yapamıyorlar diye düşünüp dururuz.

Sandığınız gibi bilimsel metodlar havada uçuşmuyor. Federasyn 3 günlük kurs açıyor. Hüseyin Çimşir gibi futbolcu olması mucize adamlar katılıyor. Yarım yamalak bir şeyler anlayıp, uygulamaya çalışıyorlar.

Bırakın antrenmanı, deniz seviyesinde olan Trabzon'dan, rakımı yüksek bir başka şehre gidip beş gün tatil yapan futbolcunun performansı bile farklılık gösterir.
                                İşin bilimsel yönünü ele alarak yaptığın açıklama için teşekkürler Teoman. Ama benim anlatmak istediğim mesele o değildi.

Ben şundan bahsediyorum "Bu söyledikleriniz tamamen doğru, tamamen yanlış ya da kısmen doğru, kısmen yanlış olabilir. Ama benim/bizim çoğumuzun bunu değerlendirebilecek yetkinliğimiz yok."

5 gün idmansız kalma konusu özelinde anlattıklarının tümünde haklı olabilirsin. Hatta bir kısmını şahsen yaptığım araştırmalardan dolayı aşinayım ve biliyorum zaten. Yalnız şu da var ki profesyonel dünya içerisindeyiz. Bu adamlar yılda eşek yüküyle para kazanıyor ve neredeyse hepsinin kişisel çalıştırıcıları var para ödedikleri. Bunu da geçtim; çocuk yaştan bu yana bu sporun içindeler ve belli bir bilgi, tecrübe seviyesine ulaşmış profesyonelce bu işi yapan kişiler bunlar. Yiyip içip yatıyorlar yaklaşımı çok da doğru değil gibi geliyor bana o açıdan

Teknik ekip bu 5 gün izni yazarken, muhakkak ki uygulanması gereken temel programı da kendilerine veriyordur.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X