Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erzurumspor'un kalecisinin yan toplardaki ve yuksek toplardaki hava hakimiyeti fena degil
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ünal hoca bıraktı 2 puanı, çok net

Yorum

• Bizden bir bok olmaz 1 ileri 1 geri mehter takımı

Yorum

• Ünal hoca ekuban yerine olcayı alsaydı bu maçı alırdık. Ama maçtan önce de belirttim benim beklentim beraberlik diye öyle de oldu. 1 puan iyidir kaybedebilirdik

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 95 dk sahada yürüyen burak yılmaz a torpil geçen ünal efendi bu sonucu haketti bence ünal hoca hak yiyor net

Yorum

• Ünal Hoca bu maçın sorumlusudur. Futbolcular antrenmanda kazanır formayı zırvasını uyguladı sanırım.

İlk yarı makine gibi işleyen takımı ne hale soktu ya
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Marsta cami bulunma ihtimali > bu takımın şampiyon olma ihtimali
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Restart yok mu restart match!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• puan kaybetmesek şaşardım
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ben hic hevesli olmadim.Türk ligi sike sürecinden sonra benim icin zaten bitmis idi.Maci izleyene ve maca gidenlere yazik oldu.

Yorum

• Erzurum'u da tebrik edelim bu arada,hak ettiler bu puanı.
                        • Memento mori

Yorum

• TS nin ciğerini biliriz biz herkesin puan kaybettiği hafta kesin puan kaybeder bize laf söyleyen taraftarlar bizmi iyi tanıyoz bu kulübü sizmi anlasildi

Yorum

• tebrikler Ünal hoca puan kaybetmelisin baş sorumlusu sensin 3 forvetle mac kazanılmaz. Burak bu maçta 90.dakika arda la yaptığı pisliği düşündü sahada
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• abi bu kadar salakça bi maç bırakılmaz 1 tane isabetli şutumuz yok. bunları dünyadan bi haber yaşatacaksın bu maçı rahat alırdık. her futbolcu inini cinini biliyor herşeyin. bilmeyecek. abartmıyorum 1 tane ayağı yere basan adam yoktu. komedi resmen

Yorum

• ulan kaç gündür bu maçı bekliyoruz bu mu karşılığı..
                                koca maçta roda salağının kafalarından başka pozisyon yok.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X