İlk olarak Arda' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sosa'nın golünde ne kadar uzun ve yüksek tonla gooool diye bağırdı.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm maçlarımızı bu spiker anlatsın, yorumcu da ya hiç olmasın ya da Erman Özgür falan olsun en azından.
TS gol attığında da tarafsız olan iyi bir spiker, iyi anlatıyor.
Olcay ÇAKIR yorumculuk yapmasın
Yerlilerle kafayı bozmuş.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
*öncelikle ünal karaman hocamıza başsağlığı dileyelim,allah sabır versin.
*bu sezon ilk defa 2'de 2 yapmamız ciddi anlamda süper oldu.
*çok eleştirdiğim sosa dün çok iyidi,golü harikaydı.inşallah devamı gelir.
*pereira her geçen gün üzerine koyarak oynuyor,maşallah diyorum.
*haftalardır verimsiz oynayan abdülkadir kardeşimi dün çok beğendim,devam etmesi lazım.
*sonradan oyuna giren olcay ve yazıcının isteksizliği,verimsizliği biraz canımı sıktı.
*genel olarak takım dün iyidi,hepsine teşekkür ediyorum,
*erzurum maçının ciddiye alınmasını sağlamamız şart.(alanya maçı gibi olmaması için)
*bir önceki milli arada hazırlık maçı yapmadık,niçin yapılmadığınıda anlamış değilim.
*yedek oyuncuları görme adına,formda tutma adına,maç eksiklerini giderme adına
*giresunsporla hazırlık maçı yapılamaz mı?
Yorum
-
2010-2011 şike ve teşvikçisi takıma ceza vermezsen Başakşehir'in buz gibi golü gider.
Tüpçü denen sahte gülüşlü faydasız düşük herif gitmeden bu ülkede futbol düzelmez.
Ülkede baştan aşağıya adalet kaldı mı ki futbolda olsun
Beteroğlu beter ol şikebahçe2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Do-ZwGFXsAELPCK.jpg
Şuraya bakın, ihmaller zinciri Göztepe maçını rahatlıkla kazanmamız gereken yerde gel de hayırflanma.
Te 3. haftada ki hesaplamalarımda önümüzde 9. hafta Erzurum maçı sonu lider olacağımızı öngörmüştüm. Liderliği ele geçirseydik üst taraf tamamen karışacak, aradan sıyrılıp devre arasına 5-7 puan aralığında önde girebilirdik. Biraz akıllı hareket etsek GS dahil hiç bir takım bizim gibi seri yapamaz. 9.hafta GS içerde oynamasına rağmen Bursa'yı yenemeyecek keza kargalar da Göztepe deplasmanında puan kaybedecek, Başakşehir'de puan kayıpları yaşayacağı haftalara giriyor.
12. haftayla beraber zorlu periyoda girecez, o haftaya kadar 3'lü seri yaparsak ya lider olacaz ya da 1 puan farkla 2.
Hadi uşaklar belinize kuvvet.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
4-4-2 diye çıktık sahaya ama çapraz şekilde 4-3-3 gibi bir şey oynadık. Amiri orta sahaya destek verirken, Abdülkadir daha çok ileri doğru kıvrıldı ve o yüzden özellikle ilk devre sağ taraftan defansif sıkıntılar yaşadığımız anlar oldu. Daha çok çalışmamız lazım.
Yorum
-
Ben de çok sinirlendim.İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hala o dün ki penaltı pozisyonunda kaldım. var sistemi niye devreye girmedi o pozisyon ? ya orada maç 1-1 olsaydı ? yönetim bunları gündeme getirmeli.
Aleyhimize olan her pozisyonda VAR devreye giriyor da,
Abdüş'ün bariz itilmesindeki net penaltıda adi Hakemler neden VAR'a gitmiyor ya da VAR devreye girmiyor.
GS'nin attığı kafa golü de faul
2010-2011'de Mustafa YUMLU'nun satılmışşehir'de attığı kemik gibi kafa golü, GS'nin attığı gole göre 1000 kere gol2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Tv de bu yorumu yapınca dedim bu adam üşütmüş artık.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibin sağı benim solum, yani bana göre solum ona göre sağım , aslında ne sağım ne solum, öyle bir şeyler işte
Yorum
-
Evet. Neden devreye girmedi?İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hala o dün ki penaltı pozisyonunda kaldım. var sistemi niye devreye girmedi o pozisyon ? ya orada maç 1-1 olsaydı ? yönetim bunları gündeme getirmeli.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv de bu yorumu yapınca dedim bu adam üşütmüş artık.
Yildiz adayi Batuhan
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Hala takım olma yolunda çok fırın ekmek yememiz lazım
Bazı topçularımız istatistik beşinde bunların başında Burak geliyor hala topu alıp saklayıp kendisine faul yapılmasını bekliyor oyunu hızlandırsa hem o kazanacak hem de takım Yusuf da öyle kaleyi gördüğünde kimseyi görmüyor oysa etrafını gözlemlese şut atabileceği pozisyonlarda daha elverişli çok adam bulabilir
Dünkü maçta bir frikik pozisyonu var topu kaleye vuracak gibi yaparak Amiriye atıyorlar o durumun farkında bile değil sanki tv başında pozisyonu seyrediyor senin yapman gereken atılan topla kaleye inmek basit oynamayı bilmiyoruz basit oynasak bütün sorunlarımız bitecek@ okşoholu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum