Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu mactan sonra 4 4 2 icin soru isaretlerim artti. Bu taktik icin fazla pozsiyonu hatasi yaptik .rakip rahat geldi. Daha fazla taktik disiplin gerekiyor. One gecince fazla rahatlayan, geriye dusunce cok telas yapan fizigi zayif bir takimimiz var ama ligdeki en heyecan verici takim. Diger takimlara gore cok pozitif oynuyoruz, hatta fazla pozitif. Rakip de rahat onuyor.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence güzel valla.....

Sizin düşüncenize de saygılıyım ama 10.sıradan 5.sıraya çıktık bahsettiğim puan kayıpları ile birlikte......
      iyide gelecek maci kaybetsek tekrar 10. luga gerileme durumu da var..Iki mac kaybetsek teorik olarak küme düsme potasinda ki fb üzerimize bile cikabilir
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene ki kadroyla bu sene ki arasında fark yok derken ciddi olamaz sınız!

Geçen sene stoper tandemimiz evlere şenlikti, stoperler geriden oyun kurmaktan aciz dan dun oynuyordu bu sezon transfer edilen 2 stoperin özellikleri birbirini tamamlayınca defans güven vermeye başladı. Geçen yıl Yusuf Yazıcı insiyatif alırsa maça ortak oluyorduk, şimdi elimizde Nwakaeme gibi oynadığı maçlar süresince kendini ispat etmiş bence en etkili hücum silahımız var. Keza Amiri'nin kısa kısa süreler almasına rağmen takım oyununa ve takım defansına verdiği katkı yadsınamaz. Ekuban denen canavar Roda ile Burak şuanlık gol yükünü çekiyor diye forma şansı bulamıyor ama forvet uyanıklığıyla bulduğu şansları ilk fırsatta değerlendirecek kalitede. Artık bazı kaşarlaşmış oyuncular alternatiflerinin güçlü ve her an formayı elinden alabileceğini düşünerek topa basmaya, takım oyununa katkı vermeye başladı olay bu.
        Şu anda takımın gol yükünü çeken adamlar Burak ve Rodagella. Geçen sene de bu adamlar vardı ama biri küstürülmüştü, diğeri de takım oyunundan çok uzaktı (aslında hala uzak) ve Burak olmadığı maçlarda alternatif gol planımız yoktu.

Takımın orta sahadaki merkezi Sosa ve Onazi geçen sezon da bu takımdaydılar, Sosa'dan bir türlü verim alınamıyordu, Onazi kadroya giremiyordu.

Defans evet kötüydü belki ama bireysel anlamda Toure'nin ne Durica'dan ne de Hubocan'dan bir farkı yok mesela. Burada bireysel olarak değil de takım olarak gelişen bir defans anlayışı söz konusu.

Yusuf Yazıcı da biraz düşüş var ama bence bu aslında takımın seviyesinin yükselmesi ile alakalı, aslında Yusuf geçen seneki topundan çok farklı oynamıyor.

Nwakaeme ve Ekuban'ı karşılaştırmada çok kullanmanın anlamı yok, sonuçta GS maçı dışında henüz ortada yoklar.

Burada benim bahsettiğim şu anda sahada takımı götüren iskelet kadronun geçen sene de aynen mevcut olması, ama verim alınamıyor olmasıydı. Yani bugün oynanan pozitif futbol geçen sene de pek tabi oynanabilirdi. Kaldı ki Damdoy ve Okay gibi bence iki verimli adam da vardı kadroda, yani geçen seneki rezalet futbol futbolcularla alakalı değil, tamamen hocalarla alakalıymış, benim gördüğüm bu.
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu mactan sonra 4 4 2 icin soru isaretlerim artti. Bu taktik icin fazla pozsiyonu hatasi yaptik .rakip rahat geldi. Daha fazla taktik disiplin gerekiyor. One gecince fazla rahatlayan, geriye dusunce cok telas yapan fizigi zayif bir takimimiz var ama ligdeki en heyecan verici takim. Diger takimlara gore cok pozitif oynuyoruz, hatta fazla pozitif. Rakip de rahat onuyor.
          Biz daha fazla pozisyonu normal tek forvet oynarken de veriyoruz, benim hiç soru işaretim artmadı valla
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu anda takımın gol yükünü çeken adamlar Burak ve Rodagella. Geçen sene de bu adamlar vardı ama biri küstürülmüştü, diğeri de takım oyunundan çok uzaktı (aslında hala uzak) ve Burak olmadığı maçlarda alternatif gol planımız yoktu.

Takımın orta sahadaki merkezi Sosa ve Onazi geçen sezon da bu takımdaydılar, Sosa'dan bir türlü verim alınamıyordu, Onazi kadroya giremiyordu.

Defans evet kötüydü belki ama bireysel anlamda Toure'nin ne Durica'dan ne de Hubocan'dan bir farkı yok mesela. Burada bireysel olarak değil de takım olarak gelişen bir defans anlayışı söz konusu.

Yusuf Yazıcı da biraz düşüş var ama bence bu aslında takımın seviyesinin yükselmesi ile alakalı, aslında Yusuf geçen seneki topundan çok farklı oynamıyor.

Nwakaeme ve Ekuban'ı karşılaştırmada çok kullanmanın anlamı yok, sonuçta GS maçı dışında henüz ortada yoklar.

Burada benim bahsettiğim şu anda sahada takımı götüren iskelet kadronun geçen sene de aynen mevcut olması, ama verim alınamıyor olmasıydı. Yani bugün oynanan pozitif futbol geçen sene de pek tabi oynanabilirdi. Kaldı ki Damdoy ve Okay gibi bence iki verimli adam da vardı kadroda, yani geçen seneki rezalet futbol futbolcularla alakalı değil, tamamen hocalarla alakalıymış, benim gördüğüm bu.
            O zaman onun hakkini verelim..Sanki sampiyonluk hedefiyle yola cikilmista Iki maglubiyet den sonra istifa basligi acan ileri zekalilari ne yapacagiz onu bilemiyorum..bir kere yenilelim yine cikacaklar deliklerinden..
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 08.10.2018, 10:43.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• cok sükür. Milli araya rahat girmek enfes.

Basin sagolsun tekrar Ünal Hocam.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu mactan sonra 4 4 2 icin soru isaretlerim artti. Bu taktik icin fazla pozsiyonu hatasi yaptik .rakip rahat geldi. Daha fazla taktik disiplin gerekiyor. One gecince fazla rahatlayan, geriye dusunce cok telas yapan fizigi zayif bir takimimiz var ama ligdeki en heyecan verici takim. Diger takimlara gore cok pozitif oynuyoruz, hatta fazla pozitif. Rakip de rahat onuyor.
                Maç sırasında çok kızdım takıma. Özellikle ikinci yarı 65'e kadar çıldırdım. Anlamsız şekilde geri yaslandığımızı düşündüm ama şimdi diyorum ki tam deplasman futbolu oynadık. Tempo düşükken goller bulduk. Uyuta uyuta 2-0 yaptık maçı. Geri kalan deplasmanlardaki başlıca hatamız belki de tempoyu yükseltip ev sahibinin ekmeğine yağ sürmekti.

Bu arada -nazar değmesin- takım yan toplarda da daha güvenli ve doğru pozisyon almaya başladı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman onun hakkini verelim..Sanki sampiyonluk hedefiyle yola cikilmista Iki maglubiyet den sonra istifa basligi acan ileri zekalilari ne yapacagiz onu bilemiyorum..bir kere yenilelim yine cikacaklar deliklerinden..
                  Onlar skor taraftarı. Yarın 3 maç seri yakalansın tam tersi başlık açarlar. Önemli olan günlük yaşayan ileri zekalı taraftarların gazına gelmeden, kriz zamanlarını da doğru yöneterek, bilinçli bir şekilde istikrarı sağlayabilmek. Buna odaklanmak lazim.

Eğer bir hocaya zaman verilecekse, bence Ünal Hoca doğru isim gibi. Şimdilik öyle gidiyor bence ve bu desteği de hakediyor. Unutmayın bu adam Şenol Güneş'in yanında yıllarca ikinci adamdı, bu önemli bir tecrübe. Yani o süreçlerin hepsine Şenol Hoca'nın çalışma tekniklerinin hepsine en az onun kadar hakim, bilemeyiz belki bazı konularda daha iyi bile olabilir. Tabi kendini de geliştirecek. Bence Ersun Rıza Samet gibi saçmalamak yerien Ünal Hoca'da ısrar edilmeli.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Güzel bir galibiyet oldu, Roda-Burak güzel uyum sağladı. Sosa ilk defa topçu gibi oynadı, golü attıktan sonra keyfi de yerine geldi daha iyi oynadı.

Yusufu göndermek olmaz, bence çarmıha gerelim meydanda herkes bir taş atsın çocuğun kafasına. Bu kadar kıt fikirleri nasıl üretebiliyorsunuz aklım almıyor.

Çocuk kötü oynuyordu hocası çekti kenara, şimdi sırasını bekleyecek, daha iyi çalışıp formasını alacak ya da almayacak.

Alt yapıdan çıktı size maliyeti sıfır, gelecek vaat ediyor, neresi batıyor size anlamıyorum. Vurarak tü kaka diyerek mi iyi yapacaksınız bu adamı?

Geçen hafta da Abdülkadire giydiriyolardı, balon şu bu diye, ne oldu?

Bu taraftar yapısıyla hiç bir halt olmaz, önce kendinizi geliştirin.

Yorum

• VAR a ragmen skandal kararlar devam ediyor. Dun fener macinda verilmeyen gol %100 art niyetli fbyi koruyucu bi hamleydi akil alir gibi degil milletin gozunun icine baka baka haksizlik yapmaya devam ediyorlar. Abdulkadir in pozisyonunda penalti calmamasi en azindan VAR a basvurmamasi da skandal. O pozisyon oldugunda onde olmayabilirdik ya da sonrasinda beraberlik olsa kim verecekti hakkimizi? Hic kimse.

Emek calmak Var sistemiyle daha da zor oldugu icin sulandiriyor da olabilirler. Ozellikle 3 istanbul takiminin hic isine gelmedigi kesin.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Hayatımda Olcay Çakır kadar boş konuşan bir insan görmedim, nereden geliyor bu adamın torpili? Hem yazarlık hemde yorumculuk nedir ya. Rasim Ozan bile daha mantıklıydı.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamamen hoca işi değil. Dediğim gibi elindeki malzemeyle alakalı bir durum. Yeni transferlerin hepsi iş ahlakına sahip istikrara hakim mütevazi oyuncular.
                          Bize sezon başı 7-8 nokta transfer lazımdı 5 tanesini hallettik, devre arasına iddialı konumda olursak 1 yedekleyici stoper ile 1 merkez orta saha oyuncusu transferiyle heyecan yaşarız.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• takım gayet güzel bi maç çıkardı..sosa maçın yıldızıydı attığı harika golle de süsledi güzel oyununu..hepsi de iyi oynadı oyuncularımızın onazi yine çok iyi press yaptı..abdülkadir geçen haftaya nazaran daha iyidi..ilk golde faulu aldı ikinci golde rodallega ya pası verdi birde penaltısı es geçildi..pereira üstüne koyarak devam ediyor..sağ bek ortalıyor sol bek gol atıyor valla hayal gibi..rodallega burak ikilisi de oldukça etkiliydi..bu sistem oturacak gibi..onurda iyi toplar çıkardı ama yine kalesini gole kapayamadı penaltı da olsa..en etkisiz oyuncumuz da yusuf tu acilen toparlaması gerek kendini..

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayatımda Olcay Çakır kadar boş konuşan bir insan görmedim, nereden geliyor bu adamın torpili? Hem yazarlık hemde yorumculuk nedir ya. Rasim Ozan bile daha mantıklıydı.
                              Rakibin sağı benim solum, yani bana göre solum ona göre sağım , aslında ne sağım ne solum, öyle bir şeyler işte

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz daha fazla pozisyonu normal tek forvet oynarken de veriyoruz, benim hiç soru işaretim artmadı valla
                                fazla pozisyon vermiyorduk aslında, verdiğimiz pozisyon gol oldu. tek forvetle oynarken adam adama defans oluyor yine. bir kişi eksilince kayarak oynamak zorundasın onu yapamadık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X