Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya attı.

Az daha Gökhan Gönül çıkardı, şampiyonluk geldi diyecekti.

Yorum

• Gs balına kazanmasa harika bir haftasonu olacaktı ama buna da şükür.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Umarım İstanbullu kardeşler Avrupa da yoluna devam eder. Böylece ligde toz duman olurlar ..
        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cihat Arslan'ın açıklamalara baktım da aşırı motivasyon belirtisi vermiş. Bu lehimize olur. Ya oyun yapıyor ya da ciddi ciddi kendi ekibinin üstünde stres oluşturmanın eşiğinde. Akhisar maça büyük motivasyonla başlar, ilk hatada (hele ki erken gol) un kurabiyesi gibi dağılırlar.

Ayrıca bu maçtan sonra milli ara varmış ki tam seriye başlayıp hızımızın kesilmesi demek oluyor. Hep aynı şey. İki maç üst üste kazanıp havaya girecek, ritm tutturacak gibi oluyoruz ki milli ara geliyor. Dönüşü felaket...
          Yine dönüp dolaşıp aynı yere geldik mi?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• rizayı zerre sevmem ama bir suclu varsa bu, geçen yıl küme düsmekten son anda kurtulan takımina zor fiksture ragmen bu kadar puan alan riza hoca degilde bu macta penaltiyi kaciran sayisiz firsatlari ezen omer alinin şutuna adeta duvar olan yatabaredir resmen çıldirtti beni bu macta. keşke gsde son dakikalarda o golu atmasaydi yine müthiş bir haftasonu oldu keşke milli ara olmasaydı

Yorum

• Sosa-Abdülkadir işbirliği ile gelen 3 puan...Bu iki adamın olmadığı yerde futbol oynanmaz bunu herkes böyle bilsin...
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mustafa Yumlu iyi ki çıktı maçtan....Yoksa saatli bomba gibiydi...Birini götürecekti bizden...Bu ne hırs yahu....Geçmiş olsun bu arada....
                İşte o hırsın kurbanı oldu her maç yırtınıyo bize tamam kardeşim hırslanmış olabilirsin belki hakkın yenildi sana göre belki farklı seyler dusunuyosun ama bugün ben topcuyum diye geziniyosan boyle paralar alıyorsan Trabzonspor sayesinde bir de Trabzonlusun neyin ölümüne hırsı bu ??? Bugün burnun yarın başka yerin kırılır neyse yinede geçmiş olsun diyelim

Yorum

• Ligde yenildiğimiz 3 takımdan ikisinin üzerinde birinin ensesindeyiz. Gel de yanma. En azından şu alanya ile göztepe ile berabere bitirsek çok iyi olacaktı.
                  There is no spoon...

Yorum

• Muazzam bir hafta sonu.

Yorum

• Güzel galibiyetti.keyifli maç izledim.amiri değişikliği gerekliydi,ama diğer değişikliklere hiç gerek yoktu.preieranın profesyonelliğine bayılıyorum.helal olsun adama.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşte o hırsın kurbanı oldu her maç yırtınıyo bize tamam kardeşim hırslanmış olabilirsin belki hakkın yenildi sana göre belki farklı seyler dusunuyosun ama bugün ben topcuyum diye geziniyosan boyle paralar alıyorsan Trabzonspor sayesinde bir de Trabzonlusun neyin ölümüne hırsı bu ??? Bugün burnun yarın başka yerin kırılır neyse yinede geçmiş olsun diyelim

milli maclarin ardindan erzurumspor macimiz olacak mustafa yumlu icin yazdiklariniz cok dogru erzurumspordada özer hurmaci var ölümüne oynayacak..
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine dönüp dolaşıp aynı yere geldik mi?
                          Dolu tarafından bakarsak: Burak son zamanlarda etkili, daha dinlenmesi iyi olur. Abdüş milli takıma gitmese iyiydi alt kategoride oynayacak diye biz zarar ediyoruz hep. Bu milli arada hazırlık maçı oynansın.
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Olcay Çakır'ın başlığı yok mu yahu forumda?

Olcay Çakır burayı okuyorsan yazdıklarımı kulağına küpele...Yorumculuğu bırak kardeş sen saz çalmaya devam et..Futboldan gram anlamadığin gibi Yumlu diye kafa ütülüyorsun..Senin cahilce yorumlarını dinlemek zorunda değilim para veriyoruz digitürk'e..

Adam maçtaki her pozisyonu Yumlu'ya bağladı..Yumlu olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu..Sanki Akhisar'la değil de Yumluspor'la oynuyoruz..

Bırak kardeşim yorumculuğu seni oraya hangi akla hizmet koymuşlar anlamış değilim..Git Yumlu'ya beste yap saz çal...O konuda yeteneklisin işte futbola burnunu neden sokuyorsun..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Çift santrfor oynuyoruz iki santrforumuz da çok fedakarca oynadı. Burak ın disiplinine hayran kaldım. Sezon başından beri savunduğum Yusuf yada Abdulkadir diye ikisi birden olmaz. Bu maçta da Yısıf un yerine oynayan Amiri nin oyunu bize çok şey kattı. Husseini de çok başarılıydı.
                              Benim takıldığım konu şu eğer Roda veya Burak a birşey olursa bu sistemden vaz geçecek miyiz?

Yorum

• Novak'ı beğeniyorum akıllı adam, zeki adam..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X