Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mücadeleci futbol Amiri'yi yıpratıyor ve fazla top kayıpları yapıyor. Amiri'nin bugün oynadığı baskılı futbolu oynayacak futbolcumuz bence yok. Doğru pres yapıyor. Fakat top kayıpları, top taşımaması gibi sorunları görünüyor zaten. Bugün ona verilen görev bence Orta sahaya yardım etmesi yönündeydi bu görevini çok iyi yaptı.

Ben Sosa'yı beğeniyorum fakat kesinlikle istediğim seviyede değil. Bugün atılan bütün gollerde Sosa'nın imzası var neredeyse. Fakat ben Sosa'nın durup durup Pirlo gibi sağa sola uzun toplar atmasını yeterli bulmuyorum. Sosa delici oynamalı. Beşiktaştaki futbolundan uzak. Gole çok uzak tutuyor kendisi. Onazi bile daha fazla giriyor ceza sahasına. Mesela Pereira bindirirken Sosa'ya bakıyorum hemen emniyet kemeri gibi geriye bakıyor, hemen geriyi kontrol etmeye çalışıyor. Defansif rolünü benimsemiş, zaten orada da oynamış kariyerinde fakat dediğim gibi sağlam şutları, delici paslarını görmek istiyorum.
    Sosa' yı beşiktaşta da izlemiş biri olarak, tek pas yapabileceği futbolcularla oynaması gerekiyor. Beşiktaşta oynarken bu oyunu atiba, oğuzhan ve olcay ile gayet yeterli seviyede yapıyordu. Bu maç için geçerli değil ancak geçtiğimiz maçları tekrar izlerseniz, pas verip boşa koşuyor ama top alamıyor bu da adamın motivasyonunu bozuyordur sanırım.. Ve Sosa ' nın etkili futbol oynaması için topu hızlı çevirmemizde şart. Yoksa adamın başına hemen üşüşüyorlar .
    Mesela beşiktaşta arkasında atiba oynadığı için adam rahattı, şimdi arkasında onazi oynuyor mecburen arkasına bakmak orayı da düşünmek zorunda kalıyor. Adamın futbolunu, yanında oynadığı futbolcuların futbol karakterlerinin çok etkilediğini düşünüyorum... Tabi şuan 33 yaşında olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak Yılmaz penaltı kullanırken Rodellega çizgide beklemedi ve sağ tarafta bir yerde vuruşu izledi. Ne alaka anlamadım? Kaleciden yada direkten dönme ihtimaline karşı ceza sahasına yakın yerde olması gerekiyordu. Acaba penaltı atmayı mı bekliyordu ?
      Burak ile Rodallega'nın arası inanılmaz iyi. Bu çok net görünüyor. Bence hiç alakası yoktur.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence yetenegiyle alakali. Yakin zor pas deneyip kontrataga kalacagima uzun oynarim diyor.

Ama yinede onazinin sosa dan daha fazla katkisi oldugunu dusunuyorum.
        Tabi, katkı meselesi göreceli bir kavram. Bu konuda herkesin düşüncesine saygı duyarım. Yusuf bu takımda kesin 11 de olmalı diyenler haricinde

Yorum

• Maçın Yıldızını birlikte seçiyoruz...

Haydi başlığa: https://forum.bordomavi.net/showthre...%B1z%C4%B1-Kim
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Mücadeleci futbol Amiri'yi yıpratıyor ve fazla top kayıpları yapıyor. Amiri'nin bugün oynadığı baskılı futbolu oynayacak futbolcumuz bence yok. Doğru pres yapıyor. Fakat top kayıpları, top taşımaması gibi sorunları görünüyor zaten. Bugün ona verilen görev bence Orta sahaya yardım etmesi yönündeydi bu görevini çok iyi yaptı.

Ben Sosa'yı beğeniyorum fakat kesinlikle istediğim seviyede değil. Bugün atılan bütün gollerde Sosa'nın imzası var neredeyse. Fakat ben Sosa'nın durup durup Pirlo gibi sağa sola uzun toplar atmasını yeterli bulmuyorum. Sosa delici oynamalı. Beşiktaştaki futbolundan uzak. Gole çok uzak tutuyor kendisi. Onazi bile daha fazla giriyor ceza sahasına. Mesela Pereira bindirirken Sosa'ya bakıyorum hemen emniyet kemeri gibi geriye bakıyor, hemen geriyi kontrol etmeye çalışıyor. Defansif rolünü benimsemiş, zaten orada da oynamış kariyerinde fakat dediğim gibi sağlam şutları, delici paslarını görmek istiyorum.
            sosa konusundaki bu yapıcı eleştirine katılıyorum mesela bir osmanlı maçı vardir maç berabere iken son dakikada topu ceza sahasi disindan alip rakip defansi yara yara gidip gol attiği. insan istiyor kötü giden bir maçta böyle sahneye cikmasini. tamam yaşı ilerledi ama hücum konusunda biraz daha sorumluluk almali o yetenegi var çünkü.

bu arada penaltı oncesi abdulkadire attığı rakip stoperiyle sol bekinin arasina attigi o öldürücü messi jordi alba pasını turkiyede başka atacak futbolcuda yok bunuda ekleyeyim

Yorum

Burak ile Rodallega'nın arası inanılmaz iyi. Bu çok net görünüyor. Bence hiç alakası yoktur.
              Zaten golden sonra sarıldılar, rodellega da Burak’ı alkışladı. Ben ordaki hatadan bahsediyorum, ne alaka orda bekledi çözemedim ..
              McLas was Here

Yorum

• Mustafa Yumlu iyi ki çıktı maçtan....Yoksa saatli bomba gibiydi...Birini götürecekti bizden...Bu ne hırs yahu....Geçmiş olsun bu arada....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa Yumlu'nun maçın gidişatını etkilediğini, ibrenin bize kaydığını düşünesine ne demeli ?

Trabzonspor camiasından bir tane eli yüzü düzgün, futbol aklı üst düzeyde olan yazar-yorumcu çıkmayacak sanırım.

Yorum

• Satilmis embesil riza biricik sekiztasina yatiyor yine

Yorum

• Futbol fukarasi sir riza calimbay kendi evinde 10 kisi kalmis besiktasa maci verdi. İyi ki kurtulduk bu adamdan

Yorum

• Riza gibi bir beyin fakirinin zavallinin antrenorluk yaptigi bir ulkede hicbir seye sasirmamak lazim

Yorum

• Riza’dan biz kurtulduk. Umarım türk futbolu da kurtulur. Rıza, bülent, okan buruk falan. Bunların futbolun içinde yeri yok

Yorum

• Ula yatabare, penaltı kaçıracak bu maçı mı buldun? Bedavadan 3 puan alacaklar hem de 10 kişi iken BJK !
                            McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arkadaş görünürde Trabzonspor’u temsil ediyor. Ah ah... Hamdi Aslan’a boşuna kızmışız biz.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Rıza Çalımbay embesili geçen sezon olduğu gibi yine BJK'ye kıyak geçiyor.

Konya başkanının yerinde olsam Rıza'yı maç sonu kovardım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X