çalım yeme rekoru kırdık 5 dakikada, çok tek yönlü oyuncularımız bu kadar da olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
hiç beklemeye gerek yok. şu an takım ortasahaya takviye diye bağırıyor. batuhan mı olur parmak mı olur hoca bilir ama sahadaki iki forvetten biri fazla bu skora. gol yersek oyuna sokacağız akhisar takımını.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Olcay cakir iyi bir trabzonsporlu olabilir, ama Hamdi’yi aratacak kadar kötü bir yorumcu
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
hamdi aslan çok iyi bir yorumcudur. sadece anlatım dilinde kullandığı kelimelerde vs problem var. tespitleri çok iyi.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay cakir iyi bir trabzonsporlu olabilir, ama Hamdi’yi aratacak kadar kötü bir yorumcu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Şu durumda çift forvete gerek yok. Orta sahayı güçlendirmek lazım.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
hoca en azından nwakame ya da ekubandan birini hugo'nun yerine oyuna alıp amiriyi merkeze çekebilir. hamle opsiyonu geniş. yeter ki sorunu görüp müdahaleyi yapmayı akıl edebilsin.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Çift forvet oynamiyoruz ki, Rodallega top dağıtan 10 numara gibi oynuyor.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu durumda çift forvete gerek yok. Orta sahayı güçlendirmek lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum