Kesinlikle gönderilmeli. Adamın aklında Trabzonspor yok, onu da geçtim yeteneği yok. Gitsin kendi çapında takım bulsun. Kucka konusunda da aynı fikirdeyim. 3-4 Milyon Euro veren olursa yollasınlar. Bu zamana kadar pek bir katkı vermedi. Bundan sonra da vereceği yok. Umarım göndeririz. Onazi'nin yerine bir Atiba bulsak takım çok farklı bir hal alır. Ama maalesef o oyuncuyu bir türlü bulamadık.
Anadolu takimlarinda acaba varmi defansif özelliği olan bir oyuncu aslinda takas ve biraz para ile belki alırız
Fb*başakşehir maçında başakşehir gol attı ofsayt verdi hakem, ama çok net ofsayt değildi pozisyon var bozulduğu için oyun devam etti komediye bak
Ofsayt pozisyonlarında hani bayrak kaldırılmayacaktı? VAR'ın uyarısı beklenecekti?
Ne oldu? Kol mu bozuldu? Her türlü ilginç şey nedense bizim ülkede oluyor. VAR'ın bağlantısı kesilmiş bak bak
Yakında kablo koptu da derler. Bunlarda bu ahlaksızlık olduktan sonra her şey olur.
Ne de olsa bunlara göre kazanmak için her yol mübah!
İyi değildik, hatta ilk 10 dk rakip gazla oynadığı bölümde golü bulabilirdi fakat hücum güçleri sıfıra yakın, sonrası frikik ve penaltıdan gelen goller.
2. yarı bol bol pas yapıp maçı bitirmeliyiz.
Tony ve Parmak girsin, keşke M. Cem kadroda olsaydı.
İranlı stoper on numara oldu. Uzun süre stoper ihtiyacı çekmeyiz. Adamın olduğu tüm maçları yendik rastlantı olduğuna inanmıyorum.
Nazar değmesin hep sakin, pres var dandun yapayım yok. Şimdilik Toure ile idare ediyorlar ama ilerisi için yanina Marcelo tarzı uzun atletik bir stoper ile çok iyi olur.
amiri topları ayağından erken çıkarsa tamamdır. tam istediğim gibi sol iç sol kanat karışık oynuyor ve top kapıyor. aynı oyunu abdülkadir de oynayabilir sağ tarafta. biraz güçlenmesi lazım.
Burakin gecen sene ilk geldigi mac Konya maciydi. Kendine degil takima oynuyordu. Bu mac ben Burakta yine onu gordum.
Bence yonetim Burak sorununu cok guzel cozdu. Burak haddini bilerek hareket ediyor ve kendi icin degil takim icin oynamaya basladi son 2 haftadir.
2 mactir benim de dikkatimi çekiyor bu durum.
Insallah uzun soluklu bu oyununa devam eder.
30 gol atacağına 15 gol atsin ama takimin bir parçası olsun.
Burak ilk çıktığı yillardaki adam değil.
Kendini inanilmaz gelistirdi.
Arkasi donukken bu ligde ondan topu alacak stoper bile yok.
Yeter ki bu oyunu oynamaya hocasi ikna etsin onu.
Bunu bir Fatih Terim ilk 2 yilinda Gs'de oynarken başarmıştı.
Unal hocam bu mactan bagimsiz büyük hoca olacak.
Hatalarindan da ders alıyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum