Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oha. Ben ne kadar geriden geliyorum böyle ya
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Perreira gibi sağ bek bir daha zor buluruz. Yaşı ilerliyor diye üzülüyorum.

Yorum

• bizim maçlar galib olduk mu 4 dak uzuyor
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ula eferum uşaklar
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Rodellega nin topu önüne alışı nasil bir yetenek olduğunu gösteriyor her pozisyonun içinde buda bir oyuncunun doğru kullanıldığında ne kadar verim alınabileceğini gosteriyor gecen sene ankarada ciplak gözle izlemestim resmen bilerek oynamamisti 1 metre önündeki topa hamle yapmıyordu simdi ise her pozisyonun icinde var hele şükür forvet hattımız sağlam ortasaha dengesini bulduğunda cok can yakacağız cok.

Sadece bordo mavi .
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ula eferum uşaklar
              ben de anlam veremiyorum bu duruma

Yorum

• güzel pas yapıyoruz ama atletik özelliklerimiz yerlerde. birebirlerde zayıf olmaz büyük takım.

Yorum

• İlk yarıda Sosa ve Abdülkadir çok iyi oynadılar. Özellikle Abdülkadir'in istekli oyunu fark yarattı.

Yorum

• İranlı stoper on numara oldu. Uzun süre stoper ihtiyacı çekmeyiz. Adamın olduğu tüm maçları yendik rastlantı olduğuna inanmıyorum.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Burak bile baya istekli kafa toplarını alıyor.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Novak çok aksiyon.sakatlığı etkisi bariz hissediliyor.umarım yakma bizi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akbaş denen mal biraz Macid'i izlesin de stoperlik neymiş öğrensin.
                          Adama kızmaya gerek yok artik devre arası gonderilmeli bir hatta kucka da gonderilmeli talibi varsa ortasaha bir takviye ile 2. Yati bambaşka bir takım oluruz

Sadece bordo mavi .
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak bile baya istekli kafa toplarını alıyor.
                            En uyuz olduğum şeyi idi şuan her topa çıkıyor. Sanırım sakat olduğu için riske atmıyordu. Birde şu ofsaytlara dikkat etse güzel olacak.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Basaksehirin sayilmayan golünü gördünüz mü?
                              Ofsayt ile alakasi yok.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Maşallah iyiyiz bugün. Sosa klâsına yakışır bir gol attı. Çok da güzel oldu. Fb-başakşehir berabere bitmek üzere. Bu maçı alıp keyfimize bakmalıyız.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X