Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sonuçmu dediniz tabiki 4-5 atacağız ..hayal kurmak bedeva..

Yorum

Maçla alakalı kazanacağımızdan hiç şüphem yok, tabi hoca tutup da yusufu 11 ' e monte etmeye çalışmazsa.

Bu takım 4 4 2 oynar. Akhisar gibi bir takımla oynuyorsa 4 3 3 bile oynar.

Futbolda defans ' ın hücumdan başladığı gibi, en iyi defans yapma yönetimi de hücum etmektir.

Kucka' yı severim ancak, kucka şu haliyle erzurumspora koy orada bile ilk 11 ' e giremez, burada adamı 11' e yazanlar var

Yorum

Arkadaşlar izninizle bir şey denemek istiyorum...

Bu maç için heyecanlanmıyorum. Bu maçı sabırsızlıkla beklemiyorum. Bu maç sezonun geri kalanı için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu maçtan çıkacak bir sonuç sadece bu maçı ilgilendirir. Trabzonspor'dan herhangi bir konuda beklentim yok. Pazar günü maçı denk gelmezse izlemeyebilirim.

Esenlikler, sevgiler...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

Geçen mac izlemedim takım kazandı acaba yine izlemesem mi en iyisi ben şöyle yapayim kadroda cift forvet ve gercek iki kanat oyuncusu ( tony , olcay ,amiri ) yoksa izlemeyeyim . Gobekte ise hangi ikiliyi koysa olmuyor uyumlu bir ikili bulamadik oraya ? En ideali sanki onazi - kucka

Sadece bordo mavi .
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Olcay-kucka- a kadir-amiri

...........burak-hugo

ben ileri 6 lıyı böyle kurarım.

ne onazi ne sosa ikisinide oynatmam açıkcası..

elimizde çok flexible kadro var..

3-4 senedir 4-4-2 sisteminde ısrar edilmesinden bahsediyoru

Yorum

Deplasmanda oynayacağımız her maç soru işareti benim için. Takım top filan oynayamıyor deplasmanlarda
              .

Yorum

onur
                jp-zargo-majid-novak
                olcay-sosa-onazi-vahid
                burak-hugo

4-4-2 oynayacaksak olması gerken bu bence. kucka ancak olcay'ın yerinde olabilir belki burada. abdülkadir de sosa'nın yerinde.
                anthony veya yusuf'a yer yok gibi. anthony belki forvet ikilisinden birisinin yerine girebilir ama yusuf da o da yok.

Yorum

2'de 2
                  akhisarı yenersek ikide iki yapıyoruz
                  ciddi anlamda çok önemsenecek bir maç.
                  bizim takım şımarmaya gelmiyor
                  örneğini gördük gs yi 4-0 yendik
                  arkasından 2 yenilgi.

akhisar öyle veya böyle zor durumda ve
                  yorgun çıkacaklar pazar günkü maça
                  takımdaki futbolcuların kasımpaşa maçı galibiyetini unutmaları
                  şart.
                  ünal hoca takımın motivasyonunu sağlaması gerekiyor maç öncesi.

hoca değişikliğide oldu akhisar ın

az buçuk futbol oynamış az buçuk futbolda anlayan biri olarak
                  deplasmanda çift forvet oynama taraftarı değilim.
                  kendi evimizde eyvallah.
                  sosa ve yazıcı kesinlikle akhisar maçında yedek olmalı.

onur
                  pereira-toura-huseynı-novak
                  onazi batuhan
                  kucka
                  olcay-abdülkadir-amiri
                  roda

ama;

ünal hoca burak ve rodayı birlikte oynatacak
                  sosa yıda oynatacak.

Yorum

Deplasmanlarda takım baskıyı kaldıramıyor saha da bu baskıyı kırmak için ileride top tutmamız şart
                    Sosa kendinde olursa bu iş olur
                    Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

+Bence bu maçı önde baskı kurarak başlarsak rakibin oyun kurmasının önüne geçeriz. Şok etkisiyle bir gol bulduk mu akhisar açılır. Gerisini siz düşünün. Bu takım içerde nasıl oynaması gerekiyorsa dışarda da öyle oynamadıkça şampiyon olamaz. Sen eğer büyük takım olmayı yeğliyorsan senin bir usulün olur ve onu her maç uygularsın. Sen rakibe göre değil rakip sana göre plan yapar. Tabi ki rakibini bilerek oynayacaksın ama büyük takım olmanın gereği budur.

-Defans Paşa maçı gibi dizilir
                      -Para alamadıgı için futbolunu saha yansıtan Kucka 11den kesilir
                      -Olcay'ı oynatır
                      -ve yine çift forvet ile çıkar ciddi baskı kurarak başlarsak maçtan sonra burda buluşuruz.

Zira biliyoruz. Trabzonlu değerlerimize genel olarak gerektiği ilgiyi göstermeyip Trabzon'dan kovarak gönderdiğimizden ötürü Ts'ye karşı hırslı ve dirençli oynuyorlar. Bu da bize zarar veriyor. Umarım bu maçta bunu görmeyiz.

+Başarılar takım...
                      En son surveyengineer tarafından düzenlendi; 02.10.2018, 10:18.

Yorum

Fikstürü inceledim zirvedeki bütün takımların birbiri ile maçı var neredeyse.....

Alınacak her sonuç bize yarar......

Hatta 4.sıraya kadar yükselebiliriz....

TABİ EĞER GALİP GELEBİLİRSEK....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Akbaş takıma dahi sokulmamalı

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            50 bin kere dön dolaş hep aynı şeyler hep aynı şeyler. Sevmediğim müziğin her ortamda çalması gibi. Vır vır vır. Geçen hafta o maçı alamayan sözüm ona teknik direktöre sezonun hesabı erkenden sorulmalı.

Bıktım bu aptalca tercihlerden. Gelmiş 7 hafta geçmiş. Daha defans kim forvet kim kanatlar kim belli değil. Rajon kesilecek bir kulübümüz oldu şükürler olsun. İnsanın canı acıyor ya. Geçen hafta aptallar ordusu olsa bile yenmemiz gerekiyordu ama biz ne yaptık yenildik. İKİ HAFTA ÜST ÜSTE YENİLDİK. Şu kalitesiz ligde daha Başakşehir'in yaptığının yarısını yapamıyoruz.

Sözüm ona teknik çoban şimdi Tutacak Sosa'yı kesecek ve karşımıza çift forvetli başka bir kadro çıkartacak. Transferler ise birbirinden rezil. Toure gerizekalısını defans olarak alıp takıma kim koyduysa futbol izlenmesi bile yasaklanmalı. Olcay'ın 11'e dönmesi gerekiyor. İlk yarı Roda ikinci Yarı Burak'lı kadro oluşturulmalı. Kucka bu aptal futbolunu devam ettirecekse bileti kesilmeli, devam ettirilmeyecekse de kazanılmalı. Fakat her hafta bambaşka bir aptal sürpriz ile karşılaşmaktan sıkıldım ya.

Bizim Akhisar karşısında ilk baskıda gol bulmamız gerekiyor. Ama bulamayacağımız o kadar belli ki. Sir Fergusonumuz şimdi acayip bir saçmalıkla bir taktikle bir aptallıkla bizden trilyon kat daha alt kademe takımı bize tillah yapacak. İnsan vallaha deliriyor ya.
                            Basaksehiri'de gördük dün aksam
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Maçtayız aksilik olmazsa, Ünal hoca macera arayıp yusuf'a 11'de yer aramazsa maçı alırız diye düşünüyorum.

Yorum

sakatlik olmadigi sürece bu sezonki en ideal kadro böyle olmali
                                onur

pereira Toure housseini novak
                                onazi kucka
                                ömür amiri (nwakaeme )
                                burak rodallega
                                En son reisoğlu61 tarafından düzenlendi; 02.10.2018, 10:32.
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X