Forvet seçimi konusunda Hoca'nın işi zor. Burak ve Rodallega'yı her maçta ve özellikle baskı kuramadığımız deplasman müsbakalarında kullanmamız çok kolay gözükmüyor. Akhisar da klasik GS'yi yenip ertesi hafta yenilen takım klişesini yaşadı. İnşallah milli araya mutlu gireririz...
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Olcay Şahan oynamalı
Bu ligde deplasmanda çift forvet oynayamazsın
Rus ruleti oynuyoruz
Kasımpaşa maçından gerekli dersler çıkarılmalı
Kucka bu şekilde oynayacaksa bir daha süre almamalı
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Hoca denen vasıfsızın kafasındaki 11'i kimse kestiremez, oyuncuda. Şu osuruktan ligde 5 tane çivi gibi transferle kadroyu iyi vaziyete getirdik ama hoca tercihleri ve takım içi adaletsizliklerden ötürü tren kaçtı nalet olsun.
Kazanmamız bence bi mucize olur bu maçı. Trabzonspor iç sahada ki tüm maçlara çift forvet çıkmalı bu kesin ama deplasmanlarda zor bunu yapmak bide bu orta sahayla.. Burak'ı da kesemezsin şu durumda Roda'yı da Ünal Karaman'ın işi zor, bence risk alıp ikisini de oynatıcak..
Cihat Arslan Avrupa maçlarında rotasyona gideceğini açıkladı
Geçtiğimiz senelerde Başakşehir,Konya
Bu sene bunlar
Göndermeyin kardeşim şunları
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum