Sanırım bu maçta pas rekorunu kırmışızdır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ersun ve riza dönemlerinde bu şekilde seyir eden bir maçta bile buragi 90 dk gereksiz yere sahada tutuyordular. Adam bitmişken mücadele edemiyorken her iki hoca da bugün ünal hocanın yaptığı hugo-ekuban gibi bir hamle yapamiyorlardi.
Ben forma adaleti konusunda ünal hocaya güveniyorum inşallah dik bir duruş gösterir her koşulda///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
3 te 3 yapmış g sarayın, kaleyi bulan şutu yok ... Çok ilginç
Bu arada, Sosa her zaman Sosa ' dır... yeter ki adamı ersun, rıza gibi ruhu gitmiş adamların eline vermeyin.
Bu sene Allah ' ın izniyle, burağa hiç ihtiyaç duymayacağız gibi duruyor.
Tony ise, sezon başından beri istediğim yetenekli kanat oyuncusu profilinde. Geldiğinde de çok işimize yarayacağını düşünüyordum.
Sonunda, defans hattı ve bir nebze orta saha harici istediğim takım kuruldu. Pereira' ya da ayrı parantez açmak istiyorum, dakika 85 90 arası olmuş yanlış görmediysem gidip kaleciye baskı uyguladı... Çok şükür, bugün kadroda olmayan zatı muhterem hariç sonunda karakterli bir kadro kurmayı başardık.
Yorum
-
STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu
Yusuf’un son pozisyondaki hareketi sinir bozucu.
Olgunlaşmalı artık, çocukça tavırlar yakışmıyor ona.
Ah bir de basit oynasa. Canavar olacak ama fazlasını yapmaya çalıştıkça özgüvenini de kaybedecek, taraftarla da arası bozulacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son freedomforever tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 00:41.
Yorum
-
Yusuf'u kesecek adam yok kadroda.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf yedeğe Aldulkadir ortayaTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sosa ya laf söylemek bir yana avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlamalıyız Takımı düzelten en önemli şey Abdulkadir in sakatlığı oldu o sakatlanınca Yısuf gerçek yerine geçti ve iki kanat oyuncusuyla oynadık
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum