Abdülkadir, bir süre oyuna sonradan girmeli.
STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yusuf’un düzeltemeyeceği eksiklikleri var. Hani ben demiştim demek istemiyorum ama ilk zamandan beri aynı sıkıntıları söyledik, zaman bizi haklı çıkardı. Yine de Yusuf’un meziyetlerinden faydalanmak adına 45dk oynaymalıyız. Yani dediğinin tam tersini söylüyorum.Yorum
-
Medjani,damdoy gibi efsunlu bir futbolcumuz olmalıTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...Yorum
-
Yusuf ortaya Abdülkadir sağa geçmeli tekrardan.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.Yorum
-
bu maçı alırsak önümüz açık. alanya deplasmanından sonra 2 maç içeride oynayacağız. 7. hafta geldiğinde 13-14 puanımız olmalı. bu takım artık yarış içerisinde olmalı. camianın buna çok ihtiyacı var. illa şampiyon olalım demiyorum ama erkenden kopmayalım artık. kaç sene oldu, her sene dejavu yaşıyoruz. yönetimin bunu görüp stoper ve ön libero alması lazım.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
4 5 sene önce aynı şekilde avni akerde tek kale oynayıp 1-0 yenildik cüneyt çakır penaltımızı vermemişti ve lige havlu attık o maçtan sonra muhtemelen yine aynı senaryo olacak. %99 kaybederiz fark 8 puan olur 1-2 haftaya ünal karaman istifa eder kaos başlar.Yorum
-
Onur
Perreira Toure xxx Novak
Sosa Onazi
Abdulkadir Yusuf Olcay
Rodellega.
Abdulkadir verimsiz ama sahada ve kenarda tehdit oluşturmalı..
Stoper bu maça yetişmesi yoksa duran toptan Maicon Eren Fernando dan birisi çıkar atar
Yazıyorum ama öyle adetten ..Hala dün ki maçın psikolojisinden çıkamadım..Allah muhafaza kaybetsen 8 puan fark çok tehlikeli.Yorum
-
Duran topları iyi kullanan emre akbaba ve hava hakimiyeti iyi olan maicon, eren gibi oyuncular.
En zayıf yanımıza karşı en iyi yanları. Iddaa oynayanlar üst oynasın şimdiden.Yorum
-
sezon basinda olusan farklar Tr liginde kolay kapanir da bizim icin gecerli degil bu..FB iki mac kaybetti..Bir iki tane daha kaybetse dahi ikinci devre bi anda bakmissiniz yarisin icine sokulmus..4 5 sene önce aynı şekilde avni akerde tek kale oynayıp 1-0 yenildik cüneyt çakır penaltımızı vermemişti ve lige havlu attık o maçtan sonra muhtemelen yine aynı senaryo olacak. %99 kaybederiz fark 8 puan olur 1-2 haftaya ünal karaman istifa eder kaos başlar.
Bizde olma ihtimali yok denecek kadar az..En önemli etken tüm kirilma anlarinda bizi baltalamalari..Zaten daha sonra da kaos ortamina kendimiz giriyoruz..Klübün batmasinda bu kaoslarin rolü büyük..Yap yik yeniden yap yik..En ufak calkantida firtinalar kopardigimiz icin hicbir zaman istikrariri yakalayamiz biz..sonumuzu kendi elimizle getiriyoruz..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜRYorum
-
Abdulkadir yetenekli bir oyuncu evet ama gs karsisinda bir varlik gosterebilecegini, oyuna etki edebilecegini sanmiyorum. Ayni sekilde sosaninda.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum