Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonların kupası müzesinde olur sözüne karşılık vermeyecekmiyiz
    Çıkacaksın yeneceksin, defolup gidecekler.
    Başka karşılığa gerek yok

Yorum

• Yusufun yedek olmasının izahı olmaz kesinlikle inanmıyorum öyle bir habere. Bu maça en konsantre çıkacak adam Yusuf. Yerinde oynasın başarılı da olacaktır. Anthony ile Yusufun mevki olarak zaten alakası yok. Hoca kesecekse abdülü kesecektir.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bu maç için kadro tercihi konusunda rahatım, kim oynarsa oynasın o taraftar önünde standart performansının üzerinde oynamak zorunda. Beraberliği bile kabullenmek zor, stadı dolduran taraftar mutlu edilmeli öncelikle. Bu maç tüm seneye pozitif bir hava yayar, geçen sezon 2. yarıdaki çıkışımız GS ile başlamıştı, ligin başında böyle büyük bir maçı kazanmak çok daha büyük etki yapar oyunculara özgüven vermek konusunda.

Yorum

• Sosa sivas maçında o kadar koştuysa bu maçta daha fazlasını yapar. Rodallega nwakaeme yusuf Olcay ön alan baskısı içn iyi olabilir. Ortada Abdülkadir de başlayabilir. Kanatlar geldiği için artık kadro konusunda çok sorun yaşamayiz. Kucka oynar mi oynamaz mi onu tartışırız ancak.

Yorum

• Bu macta alinacak 3 puan takimi inanilmaz bir havaya sokar yukselis macimiz olur.Ancak bildiginiz gibi Trabzonspor boyle maclari kazanamaz.Umudum cok az

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurum agzindan bal damlıyor hadi inşallah ama zor ya bu defans hattı ile her duran topta kornerde gol yeme riskimiz var maalesef...
              Senin içine doğan skor nedir ? Ben senin uğuruna güveniyorum. Yani takım tutmadan, içine doğan ne ?
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Demek siyah forma hee

(UEFA)

Yorum

• Bir ts - gs klasiği olarak ben de 2-1 bekleyenlerdenim. Goller yusuf Hugo. Geçen sene iyi oynadık gs pek bir şey yapamadı ama Gary müthiş gol attı. Bizim elimizde ise hem Yusuf hem sosa bu anlamda başarılı oyuncular. Hocanın bunu sık sık tembih etmesi lazım. Kucka sosa ile başlayıp kuco yu stoperlere yakın oynatabiliriz. Böylece sosa da rahatlar. Her nedense içim rahat vurduğunuz gol olsun canlar
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin içine doğan skor nedir ? Ben senin uğuruna güveniyorum. Yani takım tutmadan, içine doğan ne ?
                    Totem yapıyorum Sercanim ben genelde öyle düşün 0-2 biter
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• STSL 4.Hafta l Trabzonspor - Galatasaray l 01.09.2018 - 21.45

Siyah forma seçimi olmamış.

İç sahada çubuklu giyilir.

Net, tartışmasız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 01.09.2018, 13:22.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Toure olsa kazanırdık derimde bu Akbaştan tırsıyorum sadece..
                        Akbaş olmayabilir
                        Kucka-Hosseini olabilir

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Totem yapıyorum Sercanim ben genelde öyle düşün 0-2 biter
                          Totem yapma mantığın ve hislerinle düşün kaç kaç biter ?
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yusuf kesinlikle oynamali ve 10 numara pozisyonunda olmalı. GS maçlarını seviyor adam. Abdus zaten hafta ici sakatti. Yedekten girebilir. Ileride nwakame yusuf Olcay olmalı.

Yorum

• Ön taraf abdus u yedek bıraktıracak kadar zengin ama arka taraf fora.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Totem yapma mantığın ve hislerinle düşün kaç kaç biter ?
                                Vallaha kanki içimde bir his 2-1 alacağız diyor ama inşallah öyle olur
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X