Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla ne diyeyeim....oyuna sonradan giren kuckanın umursamaz halimi....kırmızı görmek için cabalamasımı..

sosanın durarak ama verimli oynamasımı...
    rodelleganın 90 dakıka içinde sadece 1 kez topla buluşmasımı...

onur sadece maç boyunca kaleyi bulan 2 sutuda gol yemesimi...

defanstaki basit hatalar mı?
    yusuf un oyundan erken alınmasımı..
    abdulkadir'in hızlı pişmeye calışmasımı....

yada ünal'ın gereksiz hamlelerimi....

neresinden tutacaksın ki...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Huseyninin sakinligini ve ayaga pas yapmasi hosuma gitmekle birlikte ozellikle hava hakimiyeti ve yan toplarda cok zayif tourenin yanina iyi bir uzun stoper alinirsa huseynide guzel bir yedek olabilir kumasi var belli..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla ne diyeyeim....oyuna sonradan giren kuckanın umursamaz halimi....kırmızı görmek için cabalamasımı..

sosanın durarak ama verimli oynamasımı...
        rodelleganın 90 dakıka içinde sadece 1 kez topla buluşmasımı...

onur sadece maç boyunca kaleyi bulan 2 sutuda gol yemesimi...

defanstaki basit hatalar mı?
        yusuf un oyundan erken alınmasımı..
        abdulkadir'in hızlı pişmeye calışmasımı....

yada ünal'ın gereksiz hamlelerimi....

neresinden tutacaksın ki...
        3 sut vardi 2 sini yedi 1 ni cikardi karsi karsiya..2.golde de hatasi oldugunu dusunmuyorum topu cikardi ustelik one degil yana dogru defans hatasindan yedik golu cikardigi topu defans uzaklastirsa onur maci kurtarmis olacakti..vasat performas sergiliyor dogru ama dun ki mac ozelinde haksizlik yapiliyor..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yediğimiz golü tekrar izledim de Batuhan ne yapmış öyle ya.

Kaç santim zıplayabildin sen öyle uşak? 7? 10? 15?

Boyunu bilmiyorum ama boylu poslu uşak. Ama hiç bir yerde boyum posum var diye dolaşmasın yani.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Kucka'ya kızılıyor ama anlamıyorum. Adam fizikli, ikili mücadeleye girdiği her pozisyona faul çalan bir hakem var. Ne yapsın yani ? Kimseye dokunmasın mı ? Dün rezalet bir hakem vardı sahada.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Onazi-Sosa
              Olcay-Yusuf-Anthony

Şu aşamada A.Kadir’in sonradan girmesi daha uygun gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Birde her maca aynı taktik ile cıkılmaz.Su macta yusuf direk roda nın yanında ikinci forvet gibi başlamalıydı.
                ilk 20 dakika oyunu tamamen rakip sahaya yıksak mac cok rahat 3-4 olurdu.Sosa oyundan dustukten sonra da sosa-kuco değişikliği ile oyunu tutardık.
                Bu arada cok kısa sure oynadı ancak antony aradıgımız oyuncu stili.Gerektiğinde kanatta oynuyor,gerektiğinde ceza sahasına giriyor.
                Antony ve amiri tam olarak oynamaya baslayınca takım cok farklı olacak.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• [QUOTE=Murat Keçeci;1920967250]Öncelikle stad zemininden başlamak gerek 2020 ye geldik ama hâlâ görüyorum ki saha zeminleri 80 li 90 lı yıllardan kalma.Federasyon elindeki ürünü böyle mi pazarlıyor örneğin ben bir taraftar değil de seyirci olsaydım o zemini görünce o maçı baştan izlemezdim.

EURO 2024'e aday TÜRKIYE'nin saha zeminleri tam bir REZALET!!!

Yüz binlerce TL veya Euro yatirim yapiyorsun, 3 ay sonra özel çim yerini yabani ot aliyor!

Beşiktaş'in stadi konser için feda ediliyor...

Sadece zeminler değil, stadlarin çevresi de ayni durumda...daha yapilali bir yil olmayan stadlarda paslanmiş demir korkuluklar!
                  En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 26.08.2018, 12:44.

Yorum

• Dün maçı izlerken Abdül ve yusuf'un burak sahadaayken daha disiplinli ve etkili oynadıkları hissi oluştu bende.uşaklar acaba sahada yanlız mı hissediyorlar kendilerini?
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Takımın oturması elbette zaman alacaktır. Bu sebeple ilk haftalar bu tür sonuçlar alınması çok normal. Lâkin bu takım otursa bile ligde başarılı olması çok zor bir ihtimal. Çünkü ligde başarılı olmak, oyuncuların kalitesi ve özverisine bağlı. Maalesef takımdaki oyuncuların kalitesi lig ortalamasını altında. özveriye gelince, parasını alamayan futbolcudan özveri beklemek hayalcilik olur. Özveriye bağlı başarılar 1984'de kaldı. Bu sezon, Trabzonspor için 2011'den sonraki yıllardan farklı olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takımın oturması elbette zaman alacaktır. Bu sebeple ilk haftalar bu tür sonuçlar alınması çok normal. Lâkin bu takım otursa bile ligde başarılı olması çok zor bir ihtimal. Çünkü ligde başarılı olmak, oyuncuların kalitesi ve özverisine bağlı. Maalesef takımdaki oyuncuların kalitesi lig ortalamasını altında. özveriye gelince, parasını alamayan futbolcudan özveri beklemek hayalcilik olur. Özveriye bağlı başarılar 1984'de kaldı. Bu sezon, Trabzonspor için 2011'den sonraki yıllardan farklı olmayacaktır.
                        Doğru işleri yaparsan ve doğru bir kadro yapısı kurarsan,futbolcuları etkileyecek ve hedefe inandıracak zekayı işin içine katarsan,emeklerinin boşa gitmediğini sahada görürse özveri peşinden gelir.
                        Forma adaleti de bunun en önemli unsuru,ödemelerin düzenli olması,sorun üreten değil çözen bir idari yapı.

Başakşehir gibi kimliksiz,amaçsız takım için oynayan oyuncular nasıl oynuyorlar?
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru işleri yaparsan ve doğru bir kadro yapısı kurarsan,futbolcuları etkileyecek ve hedefe inandıracak zekayı işin içine katarsan,emeklerinin boşa gitmediğini sahada görürse özveri peşinden gelir.
                          Forma adaleti de bunun en önemli unsuru,ödemelerin düzenli olması,sorun üreten değil çözen bir idari yapı.

Başakşehir gibi kimliksiz,amaçsız takım için oynayan oyuncular nasıl oynuyorlar?
                          basaksehirin iki beki premier ligin gediklisi,adebayor icin konusmaya gerek yok,visca yı hepimiz tanıyoruz,emre desen yıllardır bilinen oyuncu,elia yı tanımayan yoktur herhalde.

Örnek cok yanlıs olmus.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımın oturması elbette zaman alacaktır. Bu sebeple ilk haftalar bu tür sonuçlar alınması çok normal. Lâkin bu takım otursa bile ligde başarılı olması çok zor bir ihtimal. Çünkü ligde başarılı olmak, oyuncuların kalitesi ve özverisine bağlı. Maalesef takımdaki oyuncuların kalitesi lig ortalamasını altında. özveriye gelince, parasını alamayan futbolcudan özveri beklemek hayalcilik olur. Özveriye bağlı başarılar 1984'de kaldı. Bu sezon, Trabzonspor için 2011'den sonraki yıllardan farklı olmayacaktır.
                            Bizim takımın oyuncu kalitesi acısından sorunu oldugunu dusunmuyorum.Defansif acıdan cok kolay gol yiyoruz.Sadece toure yanında oynayacak kaliteli bir stoper ile ben bu takımın iyi iş yapacagını dusunuyorum.

Ama tum oyuncuların en iyi oldukları mevkide oynaması kosulu ile.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              basaksehirin iki beki premier ligin gediklisi,adebayor icin konusmaya gerek yok,visca yı hepimiz tanıyoruz,emre desen yıllardır bilinen oyuncu,elia yı tanımayan yoktur herhalde.

Örnek cok yanlıs olmus.
                              Niye,doğru futbolcuları bulmuşlar,düzenli bir sistem ve Hocaları var,kulüp olarak maddi olarak sıkıntıları yok,futbolcular da bu ortamdan memnun,takımın parçası olmuşlar ve özveri ile oynuyorlar hem de Başakşehir gibi ne amaçla var olduğu belli olmayan her hangi bir mazisi olmayan yeni yetme bir kulüp için.

Örnek doğru bence,Başakşehir'in yaptığını biz yapamıyoruz sorun bu.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye,doğru futbolcuları bulmuşlar,düzenli bir sistem ve Hocaları var,kulüp olarak maddi olarak sıkıntıları yok,futbolcular da bu ortamdan memnun,takımın parçası olmuşlar ve özveri ile oynuyorlar hem de Başakşehir gibi ne amaçla var olduğu belli olmayan her hangi bir mazisi olmayan yeni yetme bir kulüp için.

Örnek doğru bence,Başakşehir'in yaptığını biz yapamıyoruz sorun bu.
                                Sizin yorumu yanlış anlamışım.Siz takım kimliğinden bahsetmişsiniz.Ben oyuncular isimsiz diye anlamışım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X