Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle stad zemininden başlamak gerek 2020 ye geldik ama hâlâ görüyorum ki saha zeminleri 80 li 90 lı yıllardan kalma.Federasyon elindeki ürünü böyle mi pazarlıyor örneğin ben bir taraftar değil de seyirci olsaydım o zemini görünce o maçı baştan izlemezdim.

Maçın analizini yaparsak mükemmel değildik ama maçı kazanacak kadar da bir futbol oynadık biraz şanssızlık biraz beceriksizlik ve hakem faktörü iki puanın kaçmasına sebep oldu.

Birkaç bireysel performansı değerlendirirsek maç kurtaran kaleci onur performansını özlediğimi belirtmek isterim.Abdülkadire gelirsek daha hareketli ve daha çok topla buluşup adam eksilten bir görüntü vermesini bekledim ama başaramadı.Savunmada majid de akbaş seviyesinde ama majide olumlu tarafından bakarsak onun yaşı 22 ve daha üstüne koyabilir.

İyi oynadığını düşündüklerim;Onazi iyidi.Sosa fena değildi biraz daha defansif açıdan geriyi desteklerse daha iyi olur.Bekler iyi oynadı.Uygun bir eküri bulunursa toure iş görür.Yusuf iyidi top kayıpları fazla olduğu için göze batmış olabilir ama skoru değiştirmek için rakibi en çok zorlayan oyuncumuz oydu.Olcay çalışkan ama verimsizdi.Hugo ise eski hugoya göre daha başarılıydı.

Genel açıdan tekrar değerlendirirsek deplasmanda atılan iki gol galibiyet için yetmemişse demek ki düzeltmemiz gereken taraf defansif futbolumuz,yediğimiz goller çok basit goller orta sahanın göbeği ve savunmanın göbeğinin rakibe karşı daha dirençli daha güçlü bir görüntü vermesi gerekiyor.ceza sahası yayı ve çevresinden böyle rahat şut çektirilmez ve duran top gibi gol olma olasılığı yüzde 20-30 olan pozisyonlardan rakiplere bu kadar çok fırsat verilmez.

Üç maçta 4 puan yeterli değil dolayısıyla önümüzdeki maçlarda seri galibiyetlere ihtiyacımız olacak.Oynanan futbola bakarak yorum yaparsak takım iyi futbol oynama yönünde sinyaller veriyor,ayağa pas düşüncesi,duvar pası denemeleri,beklerin oyuna katılımı geçen seneden daha iyi.Defansif açıdan sıkıntılarımızı çözersek seri galibiyetler gelebilir.

Yorum

• Yazıcı o golü atsa veya 5 dk daha dayansak mutlu bir sabaha uyanacaktık yine uykusuzluk yine baş ağrısı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıcı o golü atsa veya 5 dk daha dayansak mutlu bir sabaha uyanacaktık yine uykusuzluk yine baş ağrısı.
        Hiç sorma reis yaa aynı dediğin gibi...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam bu hayati sen yasamiyorsun.
          Yiyende ölüyor yemeyende.
          yok aslında yemek yaşamak değil ama burada anlatılmaz baya uzun mevzu. "that sugar" filmini tavsiye ederim vaktin olursa.

Yorum

• *Mete Kalkavan denen tetikçinin ..... .......
            *Puan kayıplarımızın ana nedeni Ünal Hoca değil. Kendisinden hiç umudum yoktu (hala da sınıfı geçmiş değil benim gözümde) ama 3 haftalık periyotta beklentimin üzerinde performansı.
            *Abdülkadir ve Yusuf sezona çok kötü başladı. Yusuf’un beden dili de negatif.Ona çok şaşırmıyorum da asıl yerinde oynatılan Abdüş’ün performansı büyük hayal kırıklığı
            *Hosseini’nin Akbaş’tan bir artısını göremedim
            *Toure gayetiyi
            *Sosa gayet iyi
            *Onazi iyi niyetli ama yetersiz.Bence en büyük sorunumuz o bölge
            *Onazi’nin yerine iyi bir oyuncu alsak bile o bölgede geçişkenliği&kırılganlığı azaltmak için takım halibde çalışmalı, alan daraltmalıyız.
            *Takım halinde Pres yapamıyoruz. Oyuncuların bireysel pres denemeleri güç kaybı ve ortasahada eksik kalmamızdan başka bir işe yaramıyor.Takım boyunu kısaltıp, alan daraltıp, çok oyuncu ile bilinçli pres yapmadıktan sonra yapılan bireysel presin anlamı yok.
            *Rodallega’nın gol atması iyi oldu. Hem onun güveni geldi hem Burak’ın ayakları ve g... yere biraz yaklaşmıştır.
            *Hala bir sağ açık ihtiyacımız var
            *Duran top savunması çalışmalıyız. Bu sadece kısa olmakla ilgili değil. Golü yediğimizde tüm uzunlarımız sahadaydı.
            *gs maçı moral açısından önemli
            * milli takım arasından sonra takımın asıl durumu ortaya çıkar
            *şampiyonluk hayal ötesi. 4. lük başarıdır bu yıl
            *Mete Kalkavan ...... taaaaa ..... .......

Yorum

• Maçtan bağlantısız, takım var ama takım olamıyoruz. Çünkü: Kaliteli pas yapamayan futbolcularımız var, hiçbir bölgede topa hakim olamıyoruz. O yüzden oyunumuz saman alevi gibi bir parlıyor, sonra sönüyor. Bu kopukluğun giderilmesi için futbolcuların değişmesi lazım. Ama bizim yönetim üstüne oturup civciv çıkmasını bekliyor
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Takım olma yolunda derken

Trabzonspor tüm eleştirmenleri şaşırtarak ikinci galibiyetini almak üzereyken son dakika golüyle berabere kalınca üst sıralara çıkma fırsatını tepti. Fırtına'nın takım olma yolunda bir adım daha öne çıktığını gördük. Ünal hocaya kısa bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Bana göre Yusuf'un, Rodallega'nın arkasında rakip kaleye bindirecek ikinci bir adam olarak kullanılması gerekiyor. Daha pasif alanlarda daha az faydalı kullanılması hata gibi gözüktü. Oysa ki diğer taraftan Abdülkadir'in fizik performansı göz önüne alındığında markajdan ve ikili mücadelelerden uzak bölgelerde kullanılması daha yararlı olur. Bu iki nokta Trabzon'un ileride oynayacağı maçlar için çok önemli.

Sosa, diğer maçlarına göre daha etkiliydi. Sosa'nın nüfus kağıdına göz attığınızda 90 dakikayı aynı performansta sürdüremeyeceğini anladığınız anda dışarı alınması cesareti gösterilmelidir. Galibiyetin yakalandığı bir anda rakibin tüm oyuncuları kaleye yüklenince 3 puandan mahrum olundu.
                Kaleci Onur da yediği ilk goldeki hatasından dolayı ikaz edilmeli.
                Neticede takım kötü oynamadı ama iyi de değildi. Haftaya G.Saray derbisi var. Trabzon kazanmak istiyorsa Yusuf ve Abdülkadir'den en yüksek randımanı almalı.

.
                Necmi Perekli
                En son PEREKLİ tarafından düzenlendi; 26.08.2018, 11:03.

Yorum

• Abdulkadi hizi ve cevikligi sebebiyle sag aciga gecmeli .
                  Yusf ortaya gecmeli
                  61

Yorum

• Milyonların döndüğü bir ortamda böylesi bir zeminde top oynatan TFF’miz var.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ankaragücü gibi gerçekten uzun süre sonra lige yeni çıkmış, çok zayıf ve toplama bir takıma karşı sahada daha ne yaptığını bilen bir takım görmek istiyor insan,hele iki defa öne geçtiği maçı koparıp,alacaksın.

Onur ile ilgili yorum yapmayacağım,çünkü ne yazsak bize hakaret olarak dönüyor,sadece şunu söyleyeceğim,dün Esteban olsa o topu çıkar alır veya yumruklardı.Korkmazdı bir yerlerim dökülecek diye.

Ünal Karaman hem duran top sroununu çözemiyor hem de formayı hak eden adama veremiyor.bu şekilde en fazla idareci olursun.
                      • Memento mori

Yorum

• Operasyoncuyu görevini yaptı o ayrı..Ama bizim duran top zaafiyetimiz devam ediyor şaka gibi..
                        Batuhanın kafa topunu ıskalaması,Mohktarın bomboş bırakılması..Özellikle Olcay izliyor koşsa yetişecek belki..
                        Yemeden içmeden duran top çalışması lazım takımın.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yusuf ortaya Abdülkadir sağa geçmeli tekrardan.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Operasyoncuyu görevini yaptı o ayrı..Ama bizim duran top zaafiyetimiz devam ediyor şaka gibi..
                            Batuhanın kafa topunu ıskalaması,Mohktarın bomboş bırakılması..Özellikle Olcay izliyor koşsa yetişecek belki..
                            Yemeden içmeden duran top çalışması lazım takımın.
                            Mohktar atış yapılırken ofsaytta beklediği için boş kaldı.

Yorum

• onazi sosa ikilisi olacak gibi.Defansif olarak diğer oyuncularda katkı vermeli ayrıca takım savunması gelişmeli.Bu dizilimde sivas macında oldugu gibi macın basında isi bitirmeniz gerekir.Çünkü takım temposu giderek düşüyor.

-----------------onur---------------

joe-------toure------*****---------novak

---------onazi-----------sosa------------

antony-----------yazici--------------amiri

--------------rodallega----------------------

abdulkadir sosa ya alternatif olabilir ama yazıcıya olamaz.O tip bir oyuncu değil.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sosa ilk yarida ki oyununu ikinci yariya tasiyabilse takim seviye atlayacak ..2 ayri sosa izliyoruz maclarin yarilarinda biraz baksa kendine fizik olarak guclense cok isimize yarayacakda yok olmuyor.o maliyetlerde oyuncunun macin 90 dakikasi ayni seviyede kalmasi sart..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X