Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 haftadır defansif anlamda takımda aynı sorunlar var.

-Hava topu alamıyoruz.
    -Adam paylaşımı ya da yerleşimi yapamıyoruz.

Hosseini maalesef bekleneni veremiyor. Papy transferi umarım gerçekleşir. Aksi durumda bu şekilde çok puan kaybederiz.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• 32 yaşındayım, haftanın 4 sabahı erken kalkıp 2 saat spor yapıyorum, ağzıma tek lokma şeker, un, pilav, tatlı koymuyorum ve mesleğimin sporla, kondisyonla alâkası yok. Benim anlamadığım bu adamalar profesyonel sporcu ve nasıl oluyorda maçta 30 dakikada bitiyorlar? ayıp

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu bakış açısından hoşlanmıyorum "çok iyi mi top oynadık da hakem falan diyorsunuz?"

Çok iyi oynamayıp da kazanabilecekken saçma sapan bir faul kararı sonucu sonradan yine çok arayacağımız 2 puanı bıraktık. Kesinlikle art niyetli bir karardı ve genelde farkediyorsunuz kötü oynadığımızda kazanacakken bu tür şeyleri fazlaca yaşayabiliyoruz.
        Bugün yediğimiz 1. gol geliyorum dedi...ama ne oyuncularimiz ne de Ünal hoca ve ekibi uyanamadi.
        Sonra hiç birşey yapmadan öne geçtik...sadece isabetli bir orta (pardon pas) ve gol...ama bu hediyeyi de kabul etmedik.

Ünal hoca sahanin en iyisini olan Sosa'yi sahadan aldi...Neden?

Sahada tek bir ikili mücadele kazanamayan Yusuf'u çikaracağina, tekmelerle savaşan Abdulkadir'i çikardi...Neden?

Mete Kalkavan futbolu bilmeyen, sahada otoritesi olmayan, bir hakem için çok kötü bir vucut dili olan REZIL BIR HAKEM...ama bizim puan kaybetmemizin nedeni değil! Bence...

Yorum

• ...

Yorum

• Borcun artmasini istemiyorsak, bu Hocadan derhal kurtulmak gerek. Ünal Karaman´da Sota gibi, Hami gibi 90 li yillarda kalmis!

Kadro bircok eksigine ragmen yine de cok kaliteli oyunculardan olusuyor. Dogru taktik ve sistemle ilk 4´ü zorlayabilir ama mevcut takim sadece 6-8 arasi olur.

Pivot Santrafor sart..iyi kanat oyunculari alindi, Ortasahaya yapilacak bir transferde takimi ileriye tasir..Stoperlere girmiyorum bile ama nasilsa sampiyonluk gibi bir hedefimiz yok
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bu ülkede muhalefet (eleştiren bizler) her zaman doğruyu söyler.Bakın siyasete orada da böyledir.
              Ancak başa/iktidara gelince ne menem iş ki herşey terse döner...Bi şeylere dokunulmak istenmez...bir sihir bir büyü şu makam...
              (Örneğin) Hami hoca olur yanlış yapar,sonra Hami eleştirmen olur doğru söyler...acaip iştir bu topraklarda bu işler...
              Onun için salla gitsin...Biz de koltuk sahibi olursak rahat durmicaz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• sonuç 2-2 bitti diye söylemiyorum daha sezon başlamadan burda çok defa yazdık bu takım bu hoca ile ilk 5 hafta 1 puan alır diye sivası yendik 4 olacak gibi ünal hoca neymiş ligin en az para kazanan hocasıymış banane kardeşim bana top oynatacak hoca lazım biz olmasak ünal karaman şuna tv de maç izliyor olacaktı bizden başka ptt ligi de dahil ünal karaman a teklif yapmaz ünal karamandan hoca olmaz gelelim kadroya onur hiç bir zaman iyi kaleci değildi onur yan topa çıkmaz onur topu oyuna sokamaz onurun aykaları ligin en kötü kaleci ayağıdır ama onur 2.250 milyon para alır nasılsa arkası sağlam hayran kitlesi var sonuçta dik duruyor gelelim defansa ne hosseini nede zargo bu takımın stoperi olamaz iddaa ediyorum bu savunma her maçta içerde dışarda gol yer onazi orta alanda zayıf sosa abdülkadır yusuf aynı anda ilk 11 oynamaz rodellega bu takımn golcüsü olamaz bir takımda bu kadar sorun sıkıntı var ise başarı beklemekte polayanacılık olur
                En son redbul tarafından düzenlendi; 26.08.2018, 01:18.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sonuç 2-2 bitti diye söylemiyorum daha sezon başlamadan burda çok defa yazdık bu takım bu hoca ile ilk 5 hafta 1 puan alır diye sivası yendik 3 olacak gibi ünal hoca neymiş ligin en az para kazanan hocasıymış banane kardeşim bana top oynatacak hoca lazım biz olmasak ünal karaman şuna tv de maç izliyor olacaktı bizden başka ptt ligi de dahil ünal karaman a teklif yapmaz ünal karamandan hoca olmaz gelelim kadroya onur hiç bir zaman iyi kaleci değildi onur yan topa çıkmaz onur topu oyuna sokamaz onurun aykaları ligin en kötü kaleci ayağıdır ama onur 2.250 milyon para alır nasılsa arkası sağlam hayran kitlesi var sonuçta dik duruyor gelelim defansa ne hosseini nede zargo bu takımın stoperi olamaz iddaa ediyorum bu savunma her maçta içerde dışarda gol yer onazi orta alanda zayıf sosa abdülkadır yusuf aynı anda ilk 11 oynamaz rodellega bu takımn golcüsü olamaz bir takımda bu kadar sorun sıkıntı var ise başarı beklemekte polayanacılık olur
                  Hocam oyun hakkındaki tespitlerinize katılmakla birlikte Ünal Karaman’ın üstesinden gelemeyeceği şeyler olamayacağını düşünüyoruö. Onazi yerine daha iyi birini elbette istiyordur. Abdüş’ün fiziksel yıpranmasını, Yusuf’un tevekkel pozisyon almasını, Sosa’nın takatinin olmayışının fatkında ama bu zamanla düzelecek. Bu dönemi minimum hasarla geçirelim kafi. Milli arayla beraber daha derli toplu bir anlayış lrtaya kpyacağımızdan eminim. Stoper+Ön Libero takımın çehresini değiştirir. Burak’ın durumuna göre bir servisçi güçlü santrafor takımı daha da rahatlatır. Ünal hoca’nın onu küstürmeyim falan işlerinden çıkıp doğrucu davut rolüne bürünmesi lazım. Tahammül ederek futbolcu gelişmez. Okay’a tahammül ederek 3 sene verdik faydalı olacağı zaman gitti.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bugün eve Lig TV baglattik.

Ağız tadıyla bir Trabzonspor maci izlemenin heyecanıyla kurulduk tv karşısına. Tabi yine hüsran yine hüsran.

Bu arada Ünal hocam sen de mac izlemek istiyosan keşke bizim gibi eve Lig TV baglatsaydin.

Yorum

• arkadaşlar maçı izlemedim ama özettem izlediğim kadarı ile

olcay nasıldı merak ediyorum her sene iki üç maç sonra kayıplarda

yeni td yine olcayı oynatıyor

birde ilk golde rode orda işi ne bek nerde basması gereken orta sahalar nerde 4 adam var defansta

Yorum

• bu burak hayvanı nerde yazacaktım ki ne ... yediği ortaya çıktı

Yorum

• Hakem ince ince doğradı yine.
                          Abdülkadir merkezde olmuyor.Fiziken eziliyor.Yusuf tam kendi yerinde oynamaya başladı ve etkili olacakti hoca oyundan çıkardı.
                          Onazi,sosa,toure sahanın iyileri idi.Artik onur için diyecek birşey kalmadı.
                          Hoca 45 te oyuna müdahale etmeli idi.
                          Maalesef bu puanları almazsan ilk dörde giremezsin
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• süper oynamıyor olabiliriz. Ünal Hoca hata da yapıyor olabilir. defansımız sos veriyorsda
                            ama kardeşim öyle yada böyle maç 2-1 iken gözünün önünde bildigin belki lehimize veya en fazla devam diyeceği pozisyonda devam etmek nedir yaa. hemde kararlı şekilde
                            bu bildigin emek çalmaktır.
                            dahası golden sonra 4 dakika boyunca yatan ve duran oyunu zınk diye bitirmek kasıt değil midir.
                            öyle yada böyle puanımızı 6 yapmış dönmüştük. gerçekten haram zıkkım olsun o mete kalkavan denilen mahlukata. aynı skorla fb gs veya bjk macında o pozisyonu faul vermeyeceğinden o kadar eminim ki.

yarın başkan duruma acil el koymalı değilde daha çok canımız yakarlar.
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Unal hocanin tek hatali oldugu nokta Nwakaeme’yi gec almasi.

Amiri ile Burak’in donusu, en az 1 stoperin daha takima katilmasindan sonra Unal hocanin tercihleri ve oyun kurgusu daha belirleyici olacaktir.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                32 yaşındayım, haftanın 4 sabahı erken kalkıp 2 saat spor yapıyorum, ağzıma tek lokma şeker, un, pilav, tatlı koymuyorum ve mesleğimin sporla, kondisyonla alâkası yok. Benim anlamadığım bu adamalar profesyonel sporcu ve nasıl oluyorda maçta 30 dakikada bitiyorlar? ayıp
                                Hocam bu hayati sen yasamiyorsun.
                                Yiyende ölüyor yemeyende.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X