Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya Onazi iyi pas atamıyor tamamda şu maça Kucka girsin daha kötü oolucak orta saha adam sorumluluk almıyor,geçen hafta 55.dakka girio kaptırdığı topta arkaya koşmuyor topu almak için hoca yedek bekleterek iyi yapıyor bu vurdumduymaz havalarını bırakmadığı sürecede 11 görmemeli.
    Hay agzina sağlık.
    Kötü Onazi top istiyor top.
    Ilk yari sahada en rezil adamlar Onur ve Olcay.

Yusuf tek kaliyor bu maç. Çocuğu gömmeyin hemen. Ilk yari fena değildik.

Bu Olcay Cakir denen futbol topunu bomba sanan adami Beinsportsdan attirmak icin ne yapmalı?
    Bu maçta Sosa olmasa, sen topa hükmedemezsin gerizekali herif..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Kornerde dizilmeyi öğretememiş hoca. Gerekirse 11 kişi orada olup bütün alanı savunacaksın. Sosa yan topta savunma yapmaya çalışıyor. Stoper ve önliberoyla birlikte savunmayı uzatmamız lazım.

Durup dururken adamlara yatmak için fırsat verdik. Onur da geçen maç yakın direk de bekliyordu gol yedi şimdi de kaleyi ortaladi yakın direğe yetişemedi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Biz bu maci kazanalim forumu birakirim, kellemi ortaya koyuyorum. Mac sonu buradayim. Kiyacaklar bize matmazel.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Takim iyi aslinda ben begendim ama klasik malliklarimiz devam ediyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Papy'e versinler 250 bini gelsin. Bu Macidle yürümez böyle.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• valla rakip maça onazinin şişirme topları sayesinde girdi, yok sorumluluk alıyor yok pres yapıyor bilmem. bu kadar kalitesiz ve isabetsiz uzun top oynayan bir oyuncuya oyun kurdurulmaz, mümkün mertebe sahada da tutulmaz. girsin batuhan oynasın, daha yararlı olur.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ankaragücü sezon boyu böyle giderse düşer, biz de şu takımı yenemezsek yazıklar olsun

Yorum

• Normalde az isik gorsem bile takimi begenirdim ama bu macta bence yoklari oynuyoruz.

Yorum

• Bu abdülkadire verilen sarıkartta bi artniyet var bence ikinci sarıyı verip kırmızıyla oyundan çıkarabilir. Haftaya gayse ile abdülsüz oynarız. Burnuma pis kokular geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takim iyi aslinda ben begendim ama klasik malliklarimiz devam ediyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Ayni fikirdeyim seninle.
                      Korkuyoruz.
                      Yoksa bir vites arttirma ile ilk yari 3 olurdu.
                      Maci kazaniriz.
                      Skor da 3 - 2 ya da 4 - 2 olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yusuf kanat oynadığı sürece oyununu eleştirmem, çocuğa yazık.
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Abdüşe sarı haftaya cincon maçına hazırlık... İkinci yarı kırmızıyı verir hakem... Ünal hoca almalı oyundan abdüşü... Olcay sağa, yeni uşak sola.... Onur, neyse bişey demicem...

Yorum

• Ne yapıp edip almak lazım bu maçı biraz ağırlığımızı koysak elek yaparız şu savunmayı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Papy'e versinler 250 bini gelsin. Bu Macidle yürümez böyle.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              İzlerken aynı şeyi düşündüm
                              .

Yorum

• az baskı yapsak kone de kırmızı görür, maç kopar gider. yeterki popomuzu kaldıralım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X