STSL 2.Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Adam kanat oyuncusu degil kanatta oynatiyorsun. Ayrica ilk yari Yusuf gayet iyidi her atagimizda Yusufun katkisi vardi.
FrancescoTotti
Yorum
-
Yusuf net kötüydü ama Kucka o kadar kötü ki keşke Yusuf kalsaydı oyunda
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
sivas ikinci yarı çok iyi frikik dışında şutumuz yok kaleyeYorum
-
Oyuna girenlerin yürümeye hali yokİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
Geçen hafta takım mağlup durumdayken ve berbat oyun oynarken Ünal Karaman oyuncu değişikliği için 70. dakikaya kadar beklemişti.
Bizim hocamız değil dediğimiz zaman arabesk damarınız kabarıp saçma şekilde saldırıyorsunuz.
Bu maçı bir mucize olmazsa kazanacağız ama böyle idare edildiğimiz sürece bir halt olmayacak bizden.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
bence bireysel olarak çokda futbolculara sallamasakmı acaba yusuf kucka falan zaten aşağı yukarı ikinci yarı oynayacağımız futbol buydu ilk yarı gazla atılan goller taktik falan olmayan iknci yarı yorulan ve hantallaşan bir oyun bence oyuncudan ziyade hocalık bir sorun var ve bu sorun her maç başımıza gelecek bu sezon.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Zargo çok sağlam oynadı benceYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum