'Hatalarimizi gördük' diyen Ünal hoca hemen hemen ayni kadroyu sahaya sürer
STSL 2.Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
-
Bayram izni dolayısıyla gurbettekilerin Trabzon'a geleceği ve maça gitme planları yaptıkları bir haftada maçı bayram tatilinin henüz başlamadığı cuma gününe koyan TFF yine ne kadar yav.... olduğunu göstermiş oldu.
Maçı kazanırız muhtemelen. Umarım Abdülkadir ve Yusuf kanatlarda heba olmaz yine.Yorum
-
---------------Onur---------------
Pereira--Toure--Hüseyni--Novak
---------Mustafa--Kucka--------
----Abdülkadir--------Sosa------
-----------Yusuf--Burak----------
------------Onur--------------
---Toure--Hüseyni--Mustafa---
Pereira-------Sosa---------------
--------Abdülkadir-Kucka-Olcay
--------Yusuf-----Burak----------En son homosapiens tarafından düzenlendi; 13.08.2018, 21:27.Yorum
-
İçeride oynayacağımız maçlarda baklava 4-4-2 diğer deyişle 4-1-2-1-2 sistemiyle oynayabiliriz. Hatta bu sistem üzerinde durup zaman içerisinde oturtursak deplasmanlarda bile oynanabilir. Tabii ki kanatsız bir sistem gibi görülebilir en başta ancak değil. Sosa ve Abdülkadir'e bu sistem üzerinde bakarsak çok iş düşüyor. Hücüm ederken sistem 4-1-5 gibi olacak, savunma yaparken 4-3-1-2 gibi olacak. Yusuf ileride gizli forvet No 9.5 gibi oynayacak. Öncelik, topu ayağında tutabilmek bu sistemde. Ama dediğim gibi zaman isteyen ve Ünal hocadan görme ihtimalinin sıfıra yakın olduğu bir dizilim. Biraz hayalcilik ama yine de dursun.
Gelelim klasik dizilim olan 4-3-3 e. Şu anda daha gerçekçi, hemen hayata geçirilebilir ve kadro yapısına uygun olana. Klasik orta saha düzeni 6-8-10 veya 8-8-10 olarak dizayn edilmiş, iki kanat forvet ve bir santrafordan oluşan bir sistem. Bu sistemde de kilit adam Sosa oluyor. Biraz hamallık yapmalı takımda 1. bölgeden çıkarken gözlerin arayacağı ilk isim olmalı çünkü topla olan ilişkisi iyi. Ama Sosa buna ne kadar hazır veya yapar mı bu bir muamma. Yusuf'un bana göre mevkiisi 10 numara bile değil. Yukarıda verdiğim sistemdeki gizli forvet pozisyonu. Çünkü kaleye ne kadar yakın olursa o kadar etkinliği artıyor Yusuf'un. Kanat falan kesinlikle oynayamaz bunu artık denemekten fayda gelmiyor. Olcay soru işareti onun yerine de ilgilendiğimiz Anthony veya düzelince Amiri gelene kadar şu anlık oynayabilir.
Bakalım merak ediyorum ders çıkardık dedi Ünal hoca bu maçta ne yapacak umudum olmamakla birlikte inşallah sahaya düzgün bir 11 sürer. Sürmezse maçı bile izlemem. Dizilişi de şöyle bırakayım.
2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
lampard zeki gelir yusuf yazıcı gider..
tam bizlik transfer politikası..
hayır yusufa iyi teklif varsa gitsin de neden zekii..
burak harici geçen sene ligde gol atan tek isim yusuf bu sene ilk maçta kötüde oynasa kaliteli bir oyuncumuz. umarım 15 m€ altına satılmaz.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
2 haftaya sakatlar yetişecek denmişti..
benim korkum forvet hattında..
yazıkkı burak hala ssakatlığı atlatamıyor bu sezon 15 maç forma giyemeyecek..
say ozaman neden tuttun ki acil forvet
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
-
Favori Sivas. Maçtan sonra UK'nın "kaybederken kazanıyoruz, kuşlar uçuyor, Ibanez sıvıyor" tarzı yorumuna hazırım.
Burak oynarsa belki sonuç lehimize olur o ayrı. Yoksa aynı rezalete devam.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
Onur
Pereira Hosseini Toure Novak
Onazi Kucka
Olcay-Yusuf Abdülkadir
Burak
Bu kadro oynarsa kazanma sansimiz var"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
şimdi gözüme çarptı ligde sonuncu sırada bizim takımı gördüm. rezalet...
haftaya sivastan puan almak şart.
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum