Kulüp tarihinde 2'de 0 yaparak başladığımız bir sezon yok. Umarım böyle acı bir sonuçla karşı karşıya kalmayız. Ne yazık ki kadroda çok fazla değişiklik yapabilme şansımız da bulunmuyor. Takım 4 günde toparlar mı o da pek mümkün değil. Ancak Sivas kötü oynarsa belki bir hareketlenme görebiliriz diğer türlü işimiz hiç kolay değil...
Bugünkü oyunu ve hocayı görünce ümidim kalmadı. Futbolcular berbat hocada taktiksel anlamda oyunu çözebilecek öneriler yok. Trabzonspor Ünal Karaman a staj yaptırma yeri değildir.
Isimiz cok zor bu macda da ruh yok ruh taktik desen hak getire seyirci ateslerse takimi belki vicdan yapar topcular..hic iyi isik vermedik bugun 5 gunde bu kadar kotu takim duzelir mi hep beraber gorucez..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yavas oynuyoruz arkadas yavas bizim orta saha top alip verirken paslasirken ay geciyor uyuz uyuz sanki hali sahada oynuyorsun hizli top alip dikine gidecek oynayacak tek adam abdus onuda kanata hapsedip bitiriyoruz ilk once buna cozum bulmamiz hizlanmamiz lazim..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Bu maçı kazanabiliriz. Büyük ihtimal de kazanırız. Peki bu maçta “ göze hoş gelen futbol oynayabiliriz “ diyen 1 kişi var mı forumda acaba? Merak ettim.
morteza gelse bile hoca hazır değil deyip oynatmaz. ama o hazır olana kadar husseini-akbaş stoperde ve toure yi ise onazinin yerinde görmek istiyorum. en azından geriden süpürüp top dağtma işini çok daha iyi yapar onaziden
Yorum