Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta l Bursaspor 1 - 3 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence bizim Avrupa'dan men cezası yeme ihtimalimiz, kedilerin ceza yeme ihtimalinden daha fazla. Avrupa kupalarına katılamazsak biteriz, oradan gelecek paraya da heyecana da çok ihtiyacımız var. Akşam fener yensin, Bursa maçını da biz yenelim, sonra oyuncular nereye gidiyorlarsa gitsinler. Bursa maçında Kasımpaşa maçı gibi darbe girişiminde bulunurlarsa yanarız. Takım Avrupa'ya gitmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar ama neyse ki arkadan gelen takımlar da kazanamıyor.

Bu maça özel risk almak lazım, yakacaksa bizim çocuklar yaksın en azından ihanet etmeden oynayacaklarını bilirim daha az sinirlenirim. Hüseyin ve Cafer sahada olmalı.
    hüseyini oynatmak bir risk degil, intihardir

geldigi nokta tamamen sans eseri geldi, ne potansiyel ne de bu seviyede bulunacak yetenek görüyorum kendisinde

hami mehmet yesil`i hazir olmadan oynatti ve bitirdi. o nun gidisinde acilan kontenjana hüseyin girdi...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hüseyini oynatmak bir risk degil, intihardir

geldigi nokta tamamen sans eseri geldi, ne potansiyel ne de bu seviyede bulunacak yetenek görüyorum kendisinde

hami mehmet yesil`i hazir olmadan oynatti ve bitirdi. o nun gidisinde acilan kontenjana hüseyin girdi...
      Başka adam yok ki, o kadar mı kötü stoper ? Mecbur onu oynatır ya da Durica ve Novak yapar sol bekte Rahim'i oynatır ama iki sol ayaklı stoper de tehlikeli. Bilemiyorum Altan.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Başka adam yok ki, o kadar mı kötü stoper ? Mecbur onu oynatır ya da Durica ve Novak yapar sol bekte Rahim'i oynatır ama iki sol ayaklı stoper de tehlikeli. Bilemiyorum Altan.
        yillarca iki stoperimizde sag ayakliydi, bir sorun oldumu

ben kötü stoper diyemem, süper lig seviyesinde bir potansiyel göremedim kendisinde

acayip sansli biri, mücaahit kirada, mehmeti hami bitirdi, bora daha cok gencken aradan siyrilip as kadroya girdi...

balli biri iste

Ünal Karaman

Yorum

Durica akbas oynar stoperde..caferin sahada olmasindan yanayim bende en az 45 dakika..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

sinirden gülüyorum artik

Ünal Karaman

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yillarca iki stoperimizde sag ayakliydi, bir sorun oldumu

ben kötü stoper diyemem, süper lig seviyesinde bir potansiyel göremedim kendisinde

acayip sansli biri, mücaahit kirada, mehmeti hami bitirdi, bora daha cok gencken aradan siyrilip as kadroya girdi...

balli biri iste
              Sağ ayaklı biri sol ayağını da kullanabilir ama solaklarda sağ ayak güçsüz oluyor, Durica'nın topu sola çekeceğim diye yedirdiği goller var Bize Song-Egemen ikilisi gibi birer tane stoper lazım. Bunlar gitti gideli defansımızda Glowacki hariç stopere benzer bir şey görmedim. Zaten bu plansızlık yüzünden 8 senedir müzeye kupa sokamıyoruz final maçlarını hep kaybediyoruz.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

biz kan kaybederken rakip gücleniyor...

Bursaspor'da sakatlığı süren Jires Kembo'nun tedavisine devam edilirken, tedavileri tamamlanan Moussa Sow, Pablo Batalla ve Ertuğrul Ersoy takımla birlikte çalıştı

Ünal Karaman

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  ben böyle insanlari anlayamiyorum

sözde Trabzonsporlu ama tuttugu takimi alcaltiyor, eminim yaptiginlan gurur duyuyordur birde

taraftarin bu denli karektersizse sende bu kadar olursun

bu yaklasim cogalmasi cok aci
                  Trabzonsporluyum diye Trabzonspor'u eleştiremeyecek miyim?
                  Benim oradaki yorumumda aslında bir sitem var ama görüyorum ki sende bunu anlayabilecek kapasite yok.
                  Sürekli alıntı yapıp laf sokma peşinde koşma lütfen. Fikrin varsa söyle geç.
                  Karaktersiz lafını da üstüme alınmıyorum, sadece senin terbiyesizliğine veriyorum.
                  Umarım bu konuşmanın da devamı gelmez. Anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.
                  Arbeit Macht Frei !

Yorum

İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonsporluyum diye Trabzonspor'u eleştiremeyecek miyim?
                    Benim oradaki yorumumda aslında bir sitem var ama görüyorum ki sende bunu anlayabilecek kapasite yok.
                    Sürekli alıntı yapıp laf sokma peşinde koşma lütfen. Fikrin varsa söyle geç.
                    Karaktersiz lafını da üstüme alınmıyorum, sadece senin terbiyesizliğine veriyorum.
                    Umarım bu konuşmanın da devamı gelmez. Anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.
                    elestirmis!!!

neyi elestirmis??? belirsiz

nasil elestirmis??? asagliyarak

kime karsi asagaladi??? sözde tuttugu takimdan her sey de geri olan bir rakibine karsi kücük düsürerek

düsman basina böyle taraftar, düsman basina

bu tip insanlarin bulundugu camianin ayakta kalmasi mucize

icimizden bunlar bizi kemiriyor

Ünal Karaman

Yorum

• bu sene en iyi oynadığımız maç, gs maçıydı.

....................onur
                      ..pereira....uğur...durica..akbaş
                      .............okay..onazi
                      ...bero........yazıcı.......olcay
                      ................ndoye.

maçın kadrosu buydu. yani geçen sene ikinci yarıda kurulan birbiriyle uyumu iyi, enerjisi yüksek şekli, ne oynadığı belli kadro. bu kadroyu transferle bozmayı başardık. gelişime açık, top oynama isteği olan takımın içine ettik. pahalı transferler yerine, uygun oyuncularla takviye yapsaydık bu durumda olmazdık. hep aynı yanlışları yapıyoruz.

bu maça da benzer bir kadroyla çıkacağız. klüpte takımın gelişimini bilen biri olsaydı daha erken sorunları tespit edip en azından takımın şeklini düzeltirdi.

Yorum

• Hubocan hakaretten sevk edilmişti PFDK hakemin raporunu dinlemeyip bunu harekete dönüştürmüş. Hakaret olsa sezonu kapatmıştı. Keza Arda'yı da saldırıdan sevk etmemişlerdi, sonradan birileri devreye girmiş olacak ki + 10 maç ekletmek için saldırıdan ceza verdiler...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Avrupa ya gitmemizi can-ı gönülden istiyorum ancak bu kadar dalavereden ve çirkeflikten sonra şu şikecilerin kupa kaldırmasını hiç istemiyorum. Zaten öyle bir noktaya gelinmiş ki kupa finali boş stada oynanıyor.
                          There is no spoon...

Yorum

• Akhisar kupayi alıp düşerse uefa ya katılmama ihtimali var mi ?

Sadece bordo mavi .
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akhisar kupayi alıp düşerse uefa ya katılmama ihtimali var mi ?

Sadece bordo mavi .
                              Ne yazık ki
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akhisar kupayi alıp düşerse uefa ya katılmama ihtimali var mi ?

Sadece bordo mavi .
                                kahkaha attım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X