Bugünkü maçın engüzel yanı S. Aybaba'nın açıklamasıydı...
Ö. Sümer & S. Aybaba AŞ'yi 2.kez (2003-2004 zannedersem kupayı almıştık EY'nin Gençlerbirliğinin elinden ki döneminde Trabzonspordan daha iyiydi diyebiliriz ) görebiliriz sezon sonu ki Ş. Güneş olmazsa 2.sıradaki en uygun teknik adamdır.
Aybaba'nın tek eksisi "ben gidiyorum arkadaş" deyip basıp gitmesi "kafası bozulduğu" zaman. Trabzon şehri (camia, taraftar) gibi "inatçı" iki tarafın aşkının zararı gibi...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Maçın özetini izledim. Takım şansızmış. Ama yenilen gollerin mazereti yok. Kaleci tecrübesiz ona yüklenmek olmaz. Defans leş atıyor. Çıksın alt yapıdan oyuncular oynasın. Bu kadar göze batmaz. Koy Hüseyin Türkmeni izleyelim. Tutarsa mayası al öz evlat omurga. Tutmazsa da sezon sonunda gönder.
Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
şaka gibi şimdi eve geldim maçın olduğunu unuttum.Şimdi bir bakmadan yenilmişsek şaşırmam dedim.Yenilmişiz. Türkiye'de TD işlerini çok abartıyorlar. Ben daha bakmadan yenilmişiz dediysem anla rıza sen boş adamsın.
Bu sezon finali yaptım, içerde kalan 2 maça da gitmem.
Kenardaki çapsız yüzünden takımdan taktik, diziliş ve organizasyon namına bir beklentim zaten yok. Bu ön kabulle maçları izlemeye alıştım. Bugün ekstradan geçen haftanın devamı ve daha fazla hissedilir şekilde takımda ciddiyetsizlik ve disiplinsizlik hakimdi. Böylesi hakikaten çekilmiyor.
Son 30 yılın kurulan en iyi kadrosu diye yanlış bir algı var. Şu takımın çok ciddi sorunları ve eksikleri var. Üstelik takım şu vasıfsız adama teslim edilmesiyle hepten berbat edildi maalesef. İyi kötü kanatları vardı ondan da olduk, hepten batırdık. Bu kadar yanlışı bu mali yapımızla nasıl düzeltecekler benim aklım pek almıyor.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
bu ligde bulduğunu atan forvetle cok iyi bir kalecin olacak. bu yıl bunun ekmegini gs cok yedi. mesela bu gece gs alanyada kazandiysa bunu musleraya borçlu. forvetleride yakaladımı atıyor biz bugün kaleyi tutan o kadar şut attık hicbiri kaleciyi rahatsiz etmedi
bu ligde bulduğunu atan forvetle cok iyi bir kalecin olacak. bu yıl bunun ekmegini gs cok yedi. mesela bu gece gs alanyada kazandiysa bunu musleraya borçlu. forvetleride yakaladımı atıyor biz bugün kaleyi tutan o kadar şut attık hicbiri kaleciyi rahatsiz etmedi
Hoca diyor ki uğur ve ahmetin çıkması oyun düzenimizi bozdu. Anlayamıyorum sanırım yahu bu adamların alternatifi yok mu? Niye senin oyun düzenin bozuluyor?
Maci izlemedim bizim oyuncular ne zaman psikolojik olarak başka maclaraan etkilenmeyi biracak bilemiyorum yaklasik 10 yıldır boyle bu arada riza hoca hangi masalları anlattı bu adamin gondermedikleri her saniye zarar oyubculari bir bir degersizlestiriyor
Yorum