Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 29. Hafta l Osmanlıspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu maçı 2-0'dan, 3-1'den 3-3'e getirecek çok ender 2-3 takımdan biriyiz ligde.

Gurur duyalım
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Şu maçta Kucka çıkmasaydı ve birde Uğur yerine yarım stoperimiz olsaydı şu maçı rahat almıştık. Rodallega istersen Tsubasa golü de atsan oyunun içinde yoksun Damdoyla da olmaz bu iş bu ikisini gönder Ramille beraber 2 forvet tut ancak böyle planlama yapılabilir.

Kucka’nın probleminin Okay olduğunu düşünüyorum o varken Kucka’nın bir maçta yapacağı her şeyi aynı mevkideki arkadaşı yapıyor o yokken Kucka görevini yapıyor birinden ekonomik olarak fedakarlık yapmamız gerek.
      En son B61 tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 13:32.

Yorum

• Bu ligde 3 gol atip o maci alamiyorsan takim yapilanman ya da oyuncu karakterlerinde sorun var demektir o zaman insanin sunu doyesi geliyor 3 milyon 350 bin euro yada yaklasik 20 trilyon neden alir neden verilir umarim bu sömürü duzeni bir son bulur

Sadece bordo mavi .
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Herseye amennada hakemin yedigi naneleri gorunce resmen cildirdim....resmen nizami olan gol(lerimizi) yedi ve herkes hic birsey olmamis gibi devam etti....Boyle ortamda maci kazanmak zaten mucize otesi birsey olurdu. Onurun sakatligi da cefasi, icim resmen parcalandi, cok gecmis olsun kaptan, umarim en yakin zamanda sahalara geri donersin.
          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• klasik bir pazartesi maçı sonucu, yine iğrenç ve acı sonlu bir maç
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu takım sorunu kesinlikle rıza degil ersunda degildi bu takımın sorunu Trabzonsporun çorabını bile giymeye layık olmayan adamların bu takıma alınmış olmalarıdır.Bu tip oyuncular bu formayı giydigi sürece her sene aynı rezaletler yaşanacaktır.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Maçın son 15 dakikası. Onur ameliyatlı ayağından sakatlanıyor. Banane sizin 3 puanınızdan diyip takımı bir kişi eksik bırakabilir. Hep diyoruz ya cana geleceğine mala gelsin. Onur öyle yapmıyor ben bu takım için 2 kez ayağımdan oldum sözünü 3e çıkarıyor ve oyuna devam ediyor. 90. dakikada sakat ayağıyla oynayan Onur mutlak golü önlüyor ve ayağa kalkıyor. O an kameralar Onur'u gösteriyor biz sadece akan gözyaşlarını görüyoruz. Çektiği acıyı bilmiyoruz, hissedemiyoruz. Şimdi ki söyleyeceklerim vicdanı körleşmişlerse; yok Onur bıraksın, yok Onur'un miladı doldu. Yok Onur formsuz. Bu sizin gitsin, bıraksın dediğiniz adam, sizin kral diyip peşinden yalakalık yaptığınız adamlar gibi toz konduramadığımız Trabzonspor'u paraya satmadı. Öz evladımız dediğimiz topçu kaptan olamadım diye maçı satarken, Egeli Onur 3 kez ayağını feda etti doğup büyümediği Trabzon için. Siz bazı şeyleri sırf başıma bela gelmesin diye söyleyemezken, Onur her platformda açık açık konuştu ve gurur duyduk. Tamam performansı düşük olabilir ki ben buna da inanmıyorum ama bu sizin Onuru kötülemenizi asla haklı çıkarmaz. 2010dan sonra Trabzonspor için hâlâ bir yerlerde konuşabiliyorsa bu bilin ki sadece ONUR RECEP KIVRAK sayesindedir. Umarım sakatlığın ciddi değildir kaptan. En kısa sürede efsane olduğun bu takımın formasını yine giyeceksin buna şüphem yok. Allah senden razı olsun çünkü ben senden razıyım. Hakkını helal et kaptan. Unutma sen Trabzonspor'un efsanesisin.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Merhaba nasılsın Enes keşke oyundan çıksaydı belkide futbol hayatı tehlikeye girdi.
                  İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçın son 15 dakikası. Onur ameliyatlı ayağından sakatlanıyor. Banane sizin 3 puanınızdan diyip takımı bir kişi eksik bırakabilir. Hep diyoruz ya cana geleceğine mala gelsin. Onur öyle yapmıyor ben bu takım için 2 kez ayağımdan oldum sözünü 3e çıkarıyor ve oyuna devam ediyor. 90. dakikada sakat ayağıyla oynayan Onur mutlak golü önlüyor ve ayağa kalkıyor. O an kameralar Onur'u gösteriyor biz sadece akan gözyaşlarını görüyoruz. Çektiği acıyı bilmiyoruz, hissedemiyoruz. Şimdi ki söyleyeceklerim vicdanı körleşmişlerse; yok Onur bıraksın, yok Onur'un miladı doldu. Yok Onur formsuz. Bu sizin gitsin, bıraksın dediğiniz adam, sizin kral diyip peşinden yalakalık yaptığınız adamlar gibi toz konduramadığımız Trabzonspor'u paraya satmadı. Öz evladımız dediğimiz topçu kaptan olamadım diye maçı satarken, Egeli Onur 3 kez ayağını feda etti doğup büyümediği Trabzon için. Siz bazı şeyleri sırf başıma bela gelmesin diye söyleyemezken, Onur her platformda açık açık konuştu ve gurur duyduk. Tamam performansı düşük olabilir ki ben buna da inanmıyorum ama bu sizin Onuru kötülemenizi asla haklı çıkarmaz. 2010dan sonra Trabzonspor için hâlâ bir yerlerde konuşabiliyorsa bu bilin ki sadece ONUR RECEP KIVRAK sayesindedir. Umarım sakatlığın ciddi değildir kaptan. En kısa sürede efsane olduğun bu takımın formasını yine giyeceksin buna şüphem yok. Allah senden razı olsun çünkü ben senden razıyım. Hakkını helal et kaptan. Unutma sen Trabzonspor'un efsanesisin.
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Son zamanlarda kalecimiz, kaptanımız Onur Recep Kıvrak ile ilgili hem sosyal medyada hem de, bazı arkadaşların yüz yüze Onur'un artık bu takımdan gitmesi gerektiği yazılır, söylenir oldu. Yahu sıra artık Onur'a mı geldi? Sonrasında kim var? Abdülkadir mi, Yusuf'mu?

Sırf gol yedi diye mi Onur gidecek? Onur'a sıra gelene kadar bu takımda gitmesi gereken çok adam var... Bu takım için aklınıza gelebilecek ne kadar çok fedakarlık varsa hepsini yaptı, Onur... Onur, hiçbir yere gitmez, gidemez. Onur, şanlı Trabzonspor forması altında jübilesini yapacak. Trabzonspor'lu efsane futbolcular gibi kulüp tarihindeki yerini alacaktır. O, kendisine yapılan bütün teklifleri elinin tersiyle iterek Trabzonspor'lu Onur olmayı tercih etmiştir. Bu size bir şey ifade etmiyor mu?

Onur, bu takımın temel direğidir.
                    Onur, bu takımın efsane ruhudur.
                    Onur, bu takımın şike sürecinde tertemiz geçmişidir.
                    Onur, bu takımın amatör düşüncesidir.
                    Onur, bu takımın fedakar düşüncesidir.
                    Onur, bu takımın kaptanıdır.
                    Ve kaptanlarda gemiyi en son terk edendir.
                    Tıpkı dün akşam olduğu gibi...

Onur gitsin, kim gelsin?
                    Taraftar akıllı ol, Onurunuza, Onurumuza sahip çıkın...
                    Hiç bir şey yapmayacaksanız da, sesinizi kesin...
                    Adam sansınlar...
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 16:28.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son zamanlarda kalecimiz, kaptanımız Onur Recep Kıvrak ile ilgili hem sosyal medyada hem de, bazı arkadaşların yüz yüze Onur'un artık bu takımdan gitmesi gerektiği yazılır, söylenir oldu. Yahu sıra artık Onur'a mı geldi? Sonrasında kim var? Abdülkadir mi, Yusuf'mu?

Sırf gol yedi diye mi Onur gidecek? Onur'a sıra gelene kadar bu takımda gitmesi gereken çok adam var... Bu takım için aklınıza gelebilecek ne kadar çok fedakarlık varsa hepsini yaptı, Onur... Onur, hiçbir yere gitmez, gidemez. Onur, şanlı Trabzonspor forması altında jübilesini yapacak. Trabzonspor'lu efsane futbolcular gibi kulüp tarihindeki yerini alacaktır. O, kendisine yapılan bütün teklifleri elinin tersiyle iterek Trabzonspor'lu Onur olmayı tercih etmiştir. Bu size bir şey ifade etmiyor mu?

Onur gitsin, kim gelsin?
                      Adam sansınlar...
                      Nerde o günler, ancak orada burada futbolculara söverler silerler. Bunlar kendine taraftar diyor işte. Meydanı boş bulup burada afkurmaları gerçekten akla ziyan.

Yorum

• bu ligin en iyi yerlileri bizde .en kötü yabancılarıda yıllardır bizde..hubo efendi kafaya çıkmıyor suçlu uğur kafa bu değişmeden şampiyonluk hayal

Yorum

• Kaptana çok geçmiş olsun. Sezonu kapattı heralde.

Burada ve çevremde bir tayfa var, her yenilen golde Onur a suç bulmaya çalışıyorlar. Ama her golde yani. Penaltıdan yiyor, bi kere de penaltı çıkardığını göremedik diyorlar. Bi türlü mana veremiyorum. Eskiye nazaran hatalı ve basit goller yemiyor mu? Evet yiyor. Eskisi kadar güven veriyor mu? Hayır. Hepsine kabül ama bu adam kasımpaşalı ramazan seviyesinde filan da değil. Biraz insaflı olalım. Hala iyi kaleci. Durumunu biraz şikecilerdeki ayı volkana benzetiyorum. Eleştiriliyor, eleştiriliyor,eleştiriliyor. Yerine birini koyuyorlar. Ilk maçtan sonra volkan nerde, bize o lazım. Aynı Onur un durumu da bu. Değeri oynamadığı zaman anlaşılıyor. Yüzü eskidiği için heralde ne bileyim. Ya da art niyet var. Zaten konu kalecilikten ziyade aldığı paraya, üslüp da "Onur efendi" ye geliyorsa orada iyi niyet yoktur.
                          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçın son 15 dakikası. Onur ameliyatlı ayağından sakatlanıyor. Banane sizin 3 puanınızdan diyip takımı bir kişi eksik bırakabilir. Hep diyoruz ya cana geleceğine mala gelsin. Onur öyle yapmıyor ben bu takım için 2 kez ayağımdan oldum sözünü 3e çıkarıyor ve oyuna devam ediyor. 90. dakikada sakat ayağıyla oynayan Onur mutlak golü önlüyor ve ayağa kalkıyor. O an kameralar Onur'u gösteriyor biz sadece akan gözyaşlarını görüyoruz. Çektiği acıyı bilmiyoruz, hissedemiyoruz. Şimdi ki söyleyeceklerim vicdanı körleşmişlerse; yok Onur bıraksın, yok Onur'un miladı doldu. Yok Onur formsuz. Bu sizin gitsin, bıraksın dediğiniz adam, sizin kral diyip peşinden yalakalık yaptığınız adamlar gibi toz konduramadığımız Trabzonspor'u paraya satmadı. Öz evladımız dediğimiz topçu kaptan olamadım diye maçı satarken, Egeli Onur 3 kez ayağını feda etti doğup büyümediği Trabzon için. Siz bazı şeyleri sırf başıma bela gelmesin diye söyleyemezken, Onur her platformda açık açık konuştu ve gurur duyduk. Tamam performansı düşük olabilir ki ben buna da inanmıyorum ama bu sizin Onuru kötülemenizi asla haklı çıkarmaz. 2010dan sonra Trabzonspor için hâlâ bir yerlerde konuşabiliyorsa bu bilin ki sadece ONUR RECEP KIVRAK sayesindedir. Umarım sakatlığın ciddi değildir kaptan. En kısa sürede efsane olduğun bu takımın formasını yine giyeceksin buna şüphem yok. Allah senden razı olsun çünkü ben senden razıyım. Hakkını helal et kaptan. Unutma sen Trabzonspor'un efsanesisin.
                            İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son zamanlarda kalecimiz, kaptanımız Onur Recep Kıvrak ile ilgili hem sosyal medyada hem de, bazı arkadaşların yüz yüze Onur'un artık bu takımdan gitmesi gerektiği yazılır, söylenir oldu. Yahu sıra artık Onur'a mı geldi? Sonrasında kim var? Abdülkadir mi, Yusuf'mu?

Onur gitsin, kim gelsin?
                            Adam sansınlar...
                            ikinizede yüzde yüz katılıyorum..

bu forum da yönetimide suçlu bu insanlar kadar adamlar istediği gibi sallıyabiliyor..

bu şehrin bu kulübün düşmanı gibiler..anlamıyorlar da anlamıyorlar..bide çok bildiklerini sanıyorlar..

gelin dibine kadar bu adamlarla mücadele edelim..burada 3-5 tane bilinçli üye var onlarla beraber..

...............

ortada sistemli bir takım olmayınca oyuncular kötü görünür diyoruz anlatamıyoruz..

beğenmediğimiz onlarca oyuncu ile istanbul takımları şampiyon oldu diye örnek veriyoruz , yine anlayan yok..
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Maçın 90 dakikasının paylaşıldığı bir noktadan haberiniz varsa özelden ismini verebilir misiniz
                              En son B61 tarafından düzenlendi; 18.04.2018, 02:28.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Fazla romantizm bize hep zarar verdi.Onur iyi kaleciydi.Ama artık o kadar sık sakatlanıyorki yapabilecegi bircok şeyi yapamıyor.
                                Ben 20-30 metreden gol yemekten sıkıldım artık.
                                Onur kalacaksa da mutlaka ikinci kaleci olarak kalmalı.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X