Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 29. Hafta l Osmanlıspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TSL 29. Hafta l Osmanlıspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Seriye devam.

Saldır fırtınam.

Rızasız İNŞALLAH.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Onazi'nin sakatlanmasının üstüne Okay'ın cezası iyi olmadı. Sosa takıma döneceğinden muhtemelen orta sahada Kucka ile ikisi olacak gibi duruyor fakat bu fazlasıyla yumuşak kalabilir.

Avrupa hedefi önünde 1.aşamayı geçtik 2.aşama 15 gün sonra Sivas'a karşı olacak. Osmanlı maçıyla birlikte onu da galibiyetle tamamlarsak kalan 4 haftada en kötü 2 galibiyet, büyük ihtimalle bizi 5.yapacak. Çünkü Sivas'ın FB, Başakşehir ve BJK ile, Kayseri'nin Başakşehir ve BJK ile, Göztepe'nin de BJK ve GS ile çok zor maçları var..
      En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 21:51.
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

5.liği bu maçı alırsak bırakacağımızı düşünmüyorum, hatta fenere yaklaşıp geçebilirizde kayıp yaşarsa. ama bence bu seneyi 5. bitiririz. Avrupaya ön eleme oynamaya gideriz.

Yorum

en zor maçımız budur
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onazi'nin sakatlanmasının üstüne Okay'ın cezası iyi olmadı. Sosa takıma döneceğinden muhtemelen orta sahada Kucka ile ikisi olacak gibi duruyor fakat bu fazlasıyla yumuşak kalabilir.

Avrupa hedefi önünde 1.aşamayı geçtik 2.aşama 15 gün sonra Sivas'a karşı olacak. Osmanlı maçıyla birlikte onu da galibiyetle tamamlarsak kalan 4 haftada en kötü 2 galibiyet, büyük ihtimalle bizi 5.yapacak. Çünkü Sivas'ın FB, Başakşehir ve BJK ile, Kayseri'nin Başakşehir ve BJK ile, Göztepe'nin de BJK ve GS ile çok zor maçları var..
            kayserispor ligi tamamen bırakmış.. hoca değişikliği yaşamadıktan sonra kıpırdanma beklemiyorum.. sivas ise çok daha motive durumda..

rıza hoca haftalar öncesinden kayseri ve sivas maçımız içerde diyordu.. tam onun dişine göre rakipler.. bu aşamadan sonra bırakmayız diye düşünüyrum..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

son 6 macida almamiz süpriz olmaz

rahat fikstürümüz var
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

5. olan avrupa elemelerine gidemiyor ki yanlış mı biliyorum?

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  5. olan avrupa elemelerine gidemiyor ki yanlış mı biliyorum?
                  akhisar kupayi alirsa haklisin
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

yusuf ve apodan sonra ,defansa da genc ve iyi bir isim lazım,ugur bu takımda ancak iyi yedek olur, seneyede takımda yusuf ve apo ile birlikte 3 tane daha Trabzpnlu görmek istiyorum,
                    ebrar ve sefa gibi
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

Maç bileti ne zaman satışa çıkar ?
                      Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                      Kobra

Yorum

Az önce fb-osmanlı maçını izledim osmanlı hiçbir şey oynamadı. Serdar’ı kitledinmi hiç birşey yapamazlar gibi.
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

Çok kötü takım. Yenemezsek ayıp.

Yorum

İlk yarı 0 ikinci yarı 2.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kucka-Abdülkadir, önlerinde Yusuf şeklindeki bir kurgu orayı fazlasıyla kotaracaktır diye düşünüyorum ancak Sosa geri döndüğü için hocadan böyle bir hamle gelmez.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X