Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 28. Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Kayserispor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evde kadınların oturma “günü” var.Maç dörtte.Gelen misafirler maçı açtırtıp maçın heyecanını halen daha yaşıyorsa,bu şehirde bitmeyen bir şeyler halen daha var.Umudum bir kez daha arttı.

Yorum

• Burak peşindeyim senin bizi her maç 10 kişi oynatman 100 gol atsan da değişmeyecek gerçek şu Olcay bunağının iyi görünmesinin sebebi Yusuf Abdülkadir gecen hafta söv gençlere şimdi onlar sayesinde göze çarpma seninde peşindeyiz Abdülkadire yatıp kalksın dua etsin takım bu arada Kamil Ahmet sen tam bir motorsun Mendese top oynatmadı adam..

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evde kadınların oturma “günü” var.Maç dörtte.Gelen misafirler maçı açtırtıp maçın heyecanını halen daha yaşıyorsa,bu şehirde bitmeyen bir şeyler halen daha var.Umudum bir kez daha arttı.
        Gün tertip edip maç izleyen başka bir kitle var mıdır acaba?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pereira, yaptığı kasıtlı faullerden bağımsız olarak faydasız bir futbolcu. Olcay-Yusuf ile bir bağlantı oluşturmuşken yine pas oyununa bir nebze katkısı vardı ancak bir kanat bekin tek işi hücuma hızlı top çıkarmak olamaz.

Kanat oyunlarında çoğu pozisyonda yaptığı koşuların zamanlamaları hatalı, aldığı pozisyonlar yanlış. En basit geri dönülen pasta bile aldığı kötü yer neticesinde geriye 10 metrelik koşular atmak zorunda kalıyor. Topu ayağındayken kullanışı yine inanılmaz faydasız, peşinden atlı kovalar gibi davranıyor topa.

Bana kalsa çok daha önce eklerdim K.Ahmet'i kadroya.
          Bunu haftalardır söylüyorum. Bu maç da eminim ki bunu tekrar tekrar kanıtlamıştır. Kamil Ahmet bugün çok iyiydi. Göz önünde olan işler bir yana, onun adına da çok sevindim. Neredeyse her hamlesi olumluydu. Devam gençler!
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen ağlama dayanamam

[ATTACH]15382[/ATTACH]
            Yahu içim acıdı. Neyse söylenecek çok söz yok...

Ağaoğlu ve dolayısıyla takımımız inşallah daha başarılı olur.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• umarım barcelonaya gidersin abdül. ne bizim şl ye gitmemiz mümkün ne barcanın uefaya düşmesi . şu adamı messinin yanında görmeyi çok istiyorum
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu haftalardır söylüyorum. Bu maç da eminim ki bunu tekrar tekrar kanıtlamıştır. Kamil Ahmet bugün çok iyiydi. Göz önünde olan işler bir yana, onun adına da çok sevindim. Neredeyse her hamlesi olumluydu. Devam gençler!
                Kamil'in önceki performansları bu tespitine rağmen yedek beklemesine sebep oluyordu Kayseri'nin iştahsızlığı da biraz buna çanak tuttu ancak muhteşem oynadı Kamil. Gerçekten komple bir bek performansı gördük uzun zaman sonra.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• bugün trabzondan memlekete gidiyordum maça giden az kişi vardı niye öyle ?
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur ve Burak isimlerini bu saydıklarınla aynı cümle içinde geçirmek için Trabzonspor'un son 10 yılını takip etmemiş olmak gerekir

Onur'u Burak ile de kıyaslamam, Onur'un Trabzonspor için anlamını son on yıldaki başka hiçbir oyuncu ile kıyaslamam. Nasıl Şenol Güneş için bugün konuşulanlar(bir çoğu haklı vs olsa da) vs bir gram gözümdeki değerini değiştirmiyorsa Onur'un benim için değerini de bu saatten sonra kimse değiştiremez.

Umarım önümüzdeki on yıl için Abdülkadir gibi ve geriden gelen çok umutlu olduğumuz isimler de yıllar sonra bu şekilde anılacak durumlara düşmeden Avrupa'ya giderler.

Benim hafızamın yettiği ve futbolcuyken beni Trabzonspor formasıyla gururlandırmış hiçbir ismi sonrasındaki saçmalıklarına rağmen silmedim silmem

90lar Hami,Şota,Ünal
                    2000ler Fatih, Gökdeniz, Yattara
                    2010 için ise Onur, Burak derim
                    Onur tam bir ergen,zaten onun olduğu süreçte ve onun güçlü olduğu dönemde takımda huzur namına bir şey kalmadı,arkadaşım olmasını istemeyecğim bir tip,çok da uyanık,kurnaz.
                    Kimi nasıl kafalayacağını iyi biliyor.
                    Burak'a kaptanlık teklif etmiş,kendini ne sanıyorsa artık.
                    • Memento mori

Yorum

• Son 4 deplasman maçının 3'ünü kaybetmiş, son hafta evinde 5 yemiş ölü Kayseri'yi 2. yarıdaki kıpırdanma ve Abdülkadir'in Messiliğe soyunmasıyla yendik.
                      İlk yarıda Onur bir hata yapsa şu maçta bile puan kaybedebilirdik. Bu kadro yapısı ve oyun gelecek adına bir şey vadetmiyor.
                      Abdülkadir'in maçı alması ve Yusuf'un skor yapması önemli.
                      Osmanlı ve Sivas'ı yenersek avrupa'yı garantileriz sanırım.
                      Umarım yeni yönetim Rıza'dan başlayarak kadroda ciddi bir değişime gider.

Yorum

• Helal olsun Trabzonspor çok işimizi yarayan bir galibiyet oldu bu birlik ve beraberlik ile önümüzdeki sezon şampiyon olabiliriz ve önemlisi helal olsun Dostluk ve Kardeşlik ile Kayseri anadolu takımı nasıl olur gösterdi umarım Kayserispor'da başarılı olur...

Yorum

• Nerdeyse son yarım saatine 4-0 önde girdiğimiz bir maçta bile genç oyuncularımızı 3-5 dakika oyuna sokmayacaksak nezaman kazanacağız bu çocukları biz???
                          Katilsin Rıza hoca,tam bir futbol katilisin,futbolda yer almaması gerekenlerdensin,şu maçtan sonra bile insanlar sana kızabiliyorsa ve hakediyorsan bunları sadece bizden değil futboldan git [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nerdeyse son yarım saatine 4-0 önde girdiğimiz bir maçta bile genç oyuncularımızı 3-5 dakika oyuna sokmayacaksak nezaman kazanacağız bu çocukları biz???
                            Katilsin Rıza hoca,tam bir futbol katilisin,futbolda yer almaması gerekenlerdensin,şu maçtan sonra bile insanlar sana kızabiliyorsa ve hakediyorsan bunları sadece bizden değil futboldan git [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Kesinlikle futboldan uzaklaştırılması gereken,futbola ve genç futbolculara bir şey katamayacak bir tip,Hoca falan değil.İdareci.
                            Hani bizden gitti diye sevineceğiz ama gidip başka bir çocuğumuzun önünü kapatacak.
                            Abdül eğer taraftar tepki koymasa,arada kaynayacaktı.İlk zamanlar sürekli yedekti çocuk.
                            Şu maçta bile Rahim ve Batuhan'ı oyuna alamaycak kadar çapsız.
                            • Memento mori

Yorum

• ilk yarı leş atan bi takım vardı..aynı takım abdükadirin kıvılcımıyla ateşlendi ve alev aldı..tebrikler trabzonsporum..iddamız kalmasa bile sahaya kazanmak için çıkmalıyız..inşallah daha maç kaybetmeden sezonu tamamlarız..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen ağlama dayanamam

[ATTACH]15382[/ATTACH]
                                Ah be başkan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X