:d :d :d
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ekleme yapıyorum;
Yerli tayfa bu sezon ciddi yatırım yapılan bu kadronun ağzına sıçmıştır
5.haftadan başlayıp 1-2 ay öncesine kadar dilimde tüy bitti pes ettim
Alanya maçının devre arasında yaşananlar
Castillo Rodallega gibi oyuncuların takımdan koparılması
Aydınlatılamayan soru işaretleri
Sosyal medya denen şey çıktıda bazı şeyleri görebiliyoruz.
Rodallega ve Castillo'nun paylaşımlarına bir bakın.
Takımdan hiç kimseyle nerdeyse muhattap olmuyorlar.
Onlara yapılan her neyse aynısını Bongonda'ya da yapıldı.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de iki hafta sonra şenol hoca gelip hepsini affettive bu oyuncularla çıkış sağladı.. paf takımıyla değil..sen eldeki oyunculardan maksimum performansı alabilirsen o zaman başarılı olursun..
Onur, Uğur, Burak , Olcay bu takımı babasının çiftliği gibi görüyor. Sen bunlara dur demezsen bunlar takımı durduruyor işte.
Gözdağını vereceksin bunlara.
Hadi kardeşim diyeceksin kimse Trabzonspor'dan büyük değil.
Geride kalanlar da aklını başına alacak.
Yorum
-
Devşirme stoper Okay'ın 2 hatası ve 2 gol
Kucka'nın, geçen sezon 3-4'lük maçta Rodellaga'nın yapamadığını yaparak süper lig tarihinin bence en spektaküler golüne imza atması gecenin en güzel olayıydı
Bu sezonun en pasif, en kötü ve en kısır pozisyonuna ait maçını oynadık (pardon futbol oynamadık)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hatırlar mısın 2010 yılında EGEMEN başta olmak üzere Song, Engin Baytar, Tony Sylva kadro dışı bırakılmıştı.
1 sene sonra şampiyon olduk.
Yani demem o ki radikal kararlar almazsan bu şekilde rezillik çekmeye devam ederiz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum senin bir yol olmaz dediğin oyuncuların talibi var başka da diğer oyuncularına talip olan yok. Sen bu oyuncu grubu etrafına maliyeti uygun futbola, başarıya aç transferler yap yaslan arkana izle takımını.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Sosa'dan bahsetmiyor. Herif sahada yokları oynadığı gibi taraftarada kendini unutturmuş. Bu adamları alanların yatacak yeri yok.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka'nın attığı golde bile ofsaytta bekliyordu.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Saralâ€Onaylanmış hesap @GokhanSaralTS<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 12 dk.12 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
</button>
Ersun'u ve Rıza'yı hoca diye bize baskılayanlar,TS'u küçültme planı yapan eller,Şefaat istemez gölge etmeyin yeter!Diren Trabzonsporum
Ağlanacak hale güler hâle geldik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum