Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• :d :d :d

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renktaş ekleme yapıyorum;

Yerli tayfa bu sezon ciddi yatırım yapılan bu kadronun ağzına sıçmıştır
      5.haftadan başlayıp 1-2 ay öncesine kadar dilimde tüy bitti pes ettim

Alanya maçının devre arasında yaşananlar
      Castillo Rodallega gibi oyuncuların takımdan koparılması
      Aydınlatılamayan soru işaretleri
      Hocam yerli tayfa Rıza hocayı elinde oyuncak etmiş durumda.

Sosyal medya denen şey çıktıda bazı şeyleri görebiliyoruz.

Rodallega ve Castillo'nun paylaşımlarına bir bakın.

Takımdan hiç kimseyle nerdeyse muhattap olmuyorlar.

Onlara yapılan her neyse aynısını Bongonda'ya da yapıldı.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyi de iki hafta sonra şenol hoca gelip hepsini affetti ve bu oyuncularla çıkış sağladı.. paf takımıyla değil..sen eldeki oyunculardan maksimum performansı alabilirsen o zaman başarılı olursun..
        Hocam demek istediğim o değil ki.

Onur, Uğur, Burak , Olcay bu takımı babasının çiftliği gibi görüyor. Sen bunlara dur demezsen bunlar takımı durduruyor işte.

Gözdağını vereceksin bunlara.

Hadi kardeşim diyeceksin kimse Trabzonspor'dan büyük değil.

Geride kalanlar da aklını başına alacak.

Yorum

• 2010/2011 `de aynIsI Yattarya yapIlanlar!

Yorum

• Kimse Sosa'dan bahsetmiyor. Herif sahada yokları oynadığı gibi taraftarada kendini unutturmuş. Bu adamları alanların yatacak yeri yok.

Yorum

• Cok merak ediyorum simdi burak , olcay , riza sosa, mutlu mu ? Takimi elbirligi ile mahvettiler

Sadece bordo mavi .
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Devşirme stoper Okay'ın 2 hatası ve 2 gol
                Kucka'nın, geçen sezon 3-4'lük maçta Rodellaga'nın yapamadığını yaparak süper lig tarihinin bence en spektaküler golüne imza atması gecenin en güzel olayıydı
                Bu sezonun en pasif, en kötü ve en kısır pozisyonuna ait maçını oynadık (pardon futbol oynamadık)
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam hatırlar mısın 2010 yılında EGEMEN başta olmak üzere Song, Engin Baytar, Tony Sylva kadro dışı bırakılmıştı.

1 sene sonra şampiyon olduk.

Yani demem o ki radikal kararlar almazsan bu şekilde rezillik çekmeye devam ederiz.
                  Sonra Egemen bize kazık atıp bonservis almadan gitmişti. Ardından bakakalmışık.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostum senin bir yol olmaz dediğin oyuncuların talibi var başka da diğer oyuncularına talip olan yok. Sen bu oyuncu grubu etrafına maliyeti uygun futbola, başarıya aç transferler yap yaslan arkana izle takımını.
                    Fatih bunlarda büyük takım futbolcusu katakteri ve öz güveni yok tipik anadoluda sivrilip istanbula gidip kaybolan futbolcu tipi var avrupadan taliplisi varsa 3 de satılmalı isteyen takımlar uyanırsa bunlara 5 kuruş vermezler.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hafta içi yazmıştım. Burak yılmaz acaba gol atarsa sevinir mi diye daha beterini yapmış mücadele bile etmemiş.
                      Tipik türk futbolcusu aklı orada
                      İyi ki izlemedim.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimse Sosa'dan bahsetmiyor. Herif sahada yokları oynadığı gibi taraftarada kendini unutturmuş. Bu adamları alanların yatacak yeri yok.
                          Sosa ve kuckayı alının öbür dünyadada yatacak yeri yok.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Umut fakirin ekmeği
                            Yeni başkan
                            Yeni teknik direktor
                            Bu eziyeti çekmeyiz umarım önümüzdeki sene

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kucka'nın attığı golde bile ofsaytta bekliyordu.
                              "Oradan gol mü olur haaamımna... niye bana vermiyorsun" diye el kol yapıyor yine orada.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan Saral‏Onaylanmış hesap @GokhanSaralTS<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> 12 dk.12 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                                </button>

Ersun'u ve Rıza'yı hoca diye bize baskılayanlar,TS'u küçültme planı yapan eller,Şefaat istemez gölge etmeyin yeter!Diren Trabzonsporum
                                Bunu diyen adam yönetici
                                Ağlanacak hale güler hâle geldik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X