Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Riza isi cozmus 3 forvet oynarsam gol atarim diye dusunuyo valla helal olsun hic bir hocanin aklina gelmezsi

Yorum

• Yine beceriksiz Rıza yüzünden millet birbirine girmiş. Şurada okuduğum şeylerden dolayı bir sürü cinayet işleniyor bu ülkede.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Riza fantazi yapiyor 3 forvet)
        "Tüm riskleri aldık, 3 forvet oynadık ama olmadı. Kalan maçları en iyi şekilde" bla bla bla demek için

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şu Kucka bildiğin Maldonado, adam kağnı gibi ağır nasıl Milanda oynamış inanılmaz, İtalya'dan bundan sonra stoper dışında bir adam alınmaz.

Yorum

• 5 değil 5 değil 5 lira, hela vela velvela

Yorum

• Ofsayt KRALI

Yorum

• Buraki birakin orda para istemez üstü kalsin.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Uzun zamandır ilk defa rakip takım futbolcularına küfür etmedim. Buna fırsat tanımadığın için teşekkürler Trabzonspor!
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• arkadaş iyi kötü oyun kuran, rakibin 3. bölge organizasyonuna mani olmaya çalışan oyuncuyu sen ne akla hizmet stopere çekersin? hani sanırsın rakibe tam saha baskı kurdun oyunu en geriden kuracaksın...

ulan okayı stopere koyduğundan beri ortasaha bildiğin transit, ofansta pozisyon üretemedin.

şu takımın başına futbol bilgisini falan geçtim artık, iq'su standartın altında teknik direktör koymayın arkadaş... en mükemmel şekilde bitirdiniz takımı, helal olsun.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• takım tam oyuna hakim olmuşken ve pozisyonda bulmaya başlamisken okayı defansa cekip orta sahayı gsye hediye etmiştir riza hoca

Yorum

• Yusuf boşsun boş aşağıda adam bomboş..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• adamlar yay gibi gerilmiş hazırda bekliyorlar, karşılarında 4 günlük tatilden çıkmış rahat adamları görünce rahat kazandılar.

Yorum

• Burakta hırs göremiyorum.Kimin arabasını parçalayayım diye düşünüyor galiba..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu Kucka bildiğin Maldonado, adam kağnı gibi ağır nasıl Milanda oynamış inanılmaz, İtalya'dan bundan sonra stoper dışında bir adam alınmaz.
                              Ondan daha ağırı okay ve yusuf var

Yorum

• Ne yazik ki su riza denen capsiz beyinsiz zavallidan hesap soracak ne yonetim var ne taraftar var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X