Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 19. Hafta l Trabzonspor 1-1 fenerbahçe l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takımın 5 maç üst üste kazanması bile mucize normal bir olay değil.

hocanın oyuna müdahale edemiyor. içerdeki bursa maçında bir ara 5-10 dakika bursa bastırdı onur'un kurtardıgı toplar olmasa golü yiyorduk.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevincinize limon sıkmak istemem ama vah vah diyorum. Çok kötü durumdayız. Keşke benim şu gördüklerimi gören ama aynı zamanda müdahale gücü olan birileri olsaydı
      Biraz daha açarmısınız hocam neye vah ediyorsunuz açık konuşursanız sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz daha açarmısınız hocam neye vah ediyorsunuz açık konuşursanız sevinirim.
        Yoğun şekilde sağ-sol çatışması var

Vira anladığım kadarıyla sola meyilli. Güzel bir gösteri yapmış. Sanıyorum burdan kıskançlık oluyor ve bu havayı dağıtmak için "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atılıyor başka grup tarafından ve ardından "Ya Allah bismillah Allahuekber". Hemen ardından "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz" diye anons geçiyor anonsçu. Kadıköy solcu, Trabzon da son zamanlarda sağa kaydı. Ama grupların böyle birbirine girmesi, hatta anonsçunun dahi dahil olması benim hiç hoşuma gitmedi. Kapatın şu grupları diyorum anlatamıyorum. Bir şey yapacaksanız Trabzonspor için yapın. İnsanlar yok yere birbirine düşüyor. Biz ne solcuyuz, ne sağcıyız, futbolcuyuz
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.02.2018, 14:52.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu sezon stadyumdan izlediğim maçlarda gördüğüm kadarıyla doğu tribünündeki grupla kuzey kale arkasındaki gruplar maç esnasında paslaşıyorlar çok süper olmasada aralarında bir temas var sadece güney kale arkasındaki gruplar kafalarına göre takılıyor
          En son İlyas Özdemir tarafından düzenlendi; 04.02.2018, 14:16.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ersun yanal olsaydi bu maçı kesin alırdı, rıza korkak
            ilk yarıda fb macında 2 kez öne geçtik ve maçı ersun un korkaklığından kaybettik. hatta ilk yarı basaksehir macında da 3 puan alacaktık çok iyi oynadık yine ersun yanal ın takımı geri çekmesi ve sassızlıkla kaybettik.
            Bunları forum da ersun için diğereri gibi dusunmeyen rızayı oldukça eleştiren biri olarak soyluyorum
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yoğun şekilde sağ-sol çatışması var

Vira anladığım kadarıyla sola meyilli. Güzel bir gösteri yapmış. Sanıyorum burdan kıskançlık oluyor ve bu havayı dağıtmak için "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atılıyor başka grup tarafından ve ardından "Ya Allah bismillah Allahuekber". Hemen ardından "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz" diye anons geçiyor anonsçu. Kadıköy solcu, Trabzon da son zamanlarda sağa kaydı. Ama grupların böyle birbirine girmesi, hatta anonsçunun dahi dahil olması benim hiç hoşuma gitmedi. Kapatın şu grupları diyorum anlatamıyorum. Bir şey yapacaksanız Trabzonspor için yapın. İnsanlar yok yere birbirine düşüyor. Biz ne solcuyuz, ne sağcıyız, futbolcuyuz
              Hocam anonsçu tüm maçlardan önce aynı anonsu yapıyor tribünleri istiklal marşımızı söylemeye davet etmek için.

Ayrıca bu olayı böyle yorumlarsanız asıl siz zarar verirsiniz. Askerlerimiz sınır ötesi operasyonda, çoğu kulüp taraftarı bununla ilgili koreografi dahil pankart çalışmaları yaptı biz de yapacaktık tabi ki. Vira maç ile ilgili koreografiyi üstlenince kale arkası da diğer konuya değinmiş ne var bunda ?

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam anonsçu tüm maçlardan önce aynı anonsu yapıyor tribünleri istiklal marşımızı söylemeye davet etmek için.

Ayrıca bu olayı böyle yorumlarsanız asıl siz zarar verirsiniz. Askerlerimiz sınır ötesi operasyonda, çoğu kulüp taraftarı bununla ilgili koreografi dahil pankart çalışmaları yaptı biz de yapacaktık tabi ki. Vira maç ile ilgili koreografiyi üstlenince kale arkası da diğer konuya değinmiş ne var bunda ?
                Haklısınız, belki de ben yanlış yorumladım (Umarım)
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.02.2018, 10:01.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de buna benzer bir açıklama ile konuya değinmek istiyordum ama malum yanlış anlaşılırım diye görmemezlikten geldim .
                  Gürkan arkadaşımız haklı. Fb maçı olduğu için 2010-11 sezonuna değinmemek olmazdı. İyi ki de değinmişiz. 10 numara oldu. Ellerine kollarına yüreklerine sağlık.
                  Kuzey tarafı ise Afrin operasyonu kapsamında Mehmetçiklerimize destek oldu.. Süperdi.
                  Bu durumda sağ sol çatışması hiç kimsenin aklına gelmedi. Her iki davranış da alkış aldı tribünlerden.
                  Ha iki grup arasında fikir ayrılığı var mı ? Tabi var ama o gece için herkes bunu arka plana atmıştı.
                  Bu vesile ile tekrar ediyorum;
                  Kıyamete kadar #SeneHep2011
                  #AfrinOperasyonu ALLAH , Memedimin yar ve yardımcısı olsun...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonsporun stoper sıkıntısı yüzünden çok kolay gol yiyoruz artı hoca faktörü ve defansımız olmaması takviyeye yapılmaması diyor ki başkan önemli değil ilk dörde giremezsek de olur olay budur
                    "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X