Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• morinho şu maç için barcelon'da çok güzel tiyatrolar var, messi de çok iyi öğrenmiş demişti, hey gidi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      morinho şu maç için barcelon'da çok güzel tiyatrolar var, messi de çok iyi öğrenmiş demişti, hey gidi.
      aynen öyle

bunlar ingiliz tarafindan sl de yapiliyorsa Türkiyede neler yapilir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Yusuf mu ingiltere liginde oynayacak yapmayın Allah aşkına.Bana soracak olursanız gitsin erdoğdusporda oynasın sertlik istemiyorsa.Ağlamayla bu işler olmaz adam senin dişlerini döker avrupada.
        İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf Yazıcı ingiltere Premiere liginde top oynayacak öylemi? Adam hastanelik olur orada. Yusuf ancak Premier Lig futbolcularının kramponlarını temizler. Başka birşey yapamaz!!!
        tamda sizinki gibi sert eleştiri olsun ama hakarete varan düzeyde olmasın bence bu çocuktaki ve diğer oyuncularımızdaki yeteneği göremiyorsanız inşallah ikinci yarıki tutumu bunu ispatlamıştır..

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yav nedir bu her zaman oyuncu fisleme, birilerini kötüleme digerlerini yüceltmek icin

hepsi bizim ve hepsi önemli

beraber olamadik mi messi bile olsa bi ise yaramaz

oyuncularin arasinda olur bunlar, nabiz orada 180
        yüzde yüz katılıyorum..
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• del horno topçu mu yaa... bunu bilmiyordum ama chelsea'ye gittigi an sansima sövmüstüm (her zaman söverim sansima ztn)
          herifi bilbao'dayken bizim Yattara yatirip kaldiriyordu onu, oradan chelsea'ye falan gitmesi tam rezillik... hiçbir zaman iyi topçu degildi o hiyar.. onun kadar ben de oynardim
          tam kâtil mk, kirmizi bile yememistir kesin
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.12.2017, 18:54.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• agir cecalandirildi ama neye yarar böyle bir 19 yasindaki yetenegi 6 ay sahalardan sildiysen
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• topa kaysa geç kalsa da bu hâle getirse tamam da, bu ne, resmen kasapliktan da öte... KamilZayatte vardi, onu da geçti bu del horno salagi, miçtigimin torpillisi
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ayar çekme başladı çünkü.baktılar Trabzonspor gümbür gümbür geliyor şimdi bizim kanat ve stoper hattımız üst düzey olmalı bunları devre arsında alırsak bizi hakemler de durduramaz buna göre silahlarımızı kuşanmalıyız. yoksa fener bunu kullanır hakemler şuyla buyla alavere dalavere yaparlar .

Yusufun bireysel becerisiyle gol attık ama skor 1-0 riskli bir skordu.hakem durduramadı ama bir ara maç gitti geldi işte penaltılar verilmedi maç 1-1 bitse hakem daha çok konuşulurdu

ayar çekme işe yaramadı yusufun bireysel çabası sayesinde ama bu her zaman işe yaramaz bizim yapmamız gereken devre arası üst düzey paraya kıyıp stoper ve kanat almak fener ve hakem de bizi durduramaz çünkü biz işimize bakmış ve zayıf halkalarımızı kapatmış olacağız bunları kapatmassak bunu kullanacaklar
                başkann devre arası kolları sıvaması lazım transfer konusunda ve fenerin hakemleri etki altına aldığını gördüğünde de arada konuşması lazım ve gerekli önelemleri alması lazım gene yapacaklar çünkü

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 penaltı pozisyununun 1.hariç 2 ve 3.sü %100 penaltı idi......

1. tartışılabilir ama......

Geçen hafta Cenk Tosun'un pozisonuna penaltı çalındı ise ise o pozisyon penaltı ise 1.pozisyonda penaltı idi.....

Yani en az 2 verilmeyen penaltıya ve direkleri bolca dövmemize rağmen yinede yendik ise sadece Bursayı değil....

Makus talihimizi
                ve tabi 4 hakemide yendik sahada.....

Ha futbol çok üst düzey değil ama mücadelemiz güzeldi doğrusu......
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 18.12.2017, 19:34.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Bence zor maç olacak. Kazanmamız şart ama zor. Puan kaybını aklıma dahi getirmek istemiyorum. Alırsak ilk2 inancım artacak. Alınan 5 galibiyetin anlamlanacagi kritik maç bu işte. Rakip asla basit değil. Ciddi bir şekilde çıkıp mücadele edilmeli 3 puan bu maçta çok şey..
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Bu hafta göztepe sivas ve konyayı tutuyorum.

Yorum

• Bursadan maça gittim atmosfer süper fakat bu klabalık taraftardan ses çıkmıyor bu ne saçmalık herkes kendi kafasında tezahüret yapıyor birliktelik şart bide halis var bu kadar provake etti ama ceza almadık amacı belliydi seyirci bişey yapsın ve şikebahçe maçı cealı olsun ama bu sefer şikebahçeyi yeneceğiz hemde farklı herkes rahat olsun
                      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X