Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok önemli bir konu var

Tribünde sike konusuna girilmesin, sikebahceye sövülmesin

sikebahce macindan önce böyle bisey olursa maci tribünsüz oynatirlar
    ​
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cok önemli bir konu var

​
      Kesinlikle.
      Fakat artık Bursa maçından sonra ilk iç saha maçımız fener ile değil.
      16-17-18 Ocak tarihlerinden birinde, fenerden önce MedicalPark'ta kupa müsabakasının rövanş maçında Konya ile oynayacağız.
      Tribünlerde bazı bloklar kötü tezahürattan dolayı kapatılsa da, bu cezayı ilk resmi maçımız olan kupa eslesmesindeki Konya müsabakasında çekeceğiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 16:33.

Yorum

• ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU - 1.MAÇLAR (26-27-28 ARALIK 2017)
        ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU - 2.MAÇLAR (16-17-18 OCAK 2018)

ve hemen hafta sonu yine konya ile yapıcaz. ilginç tesadüf...

Yorum

• FANATİK ÖZEL!
          Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen, Trabzon'a gidecek. Oyuncular şuan özel uçaktan indiriliyor. Hocanın havalimanına gelmesi bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cok önemli bir konu var

​
            Şb maçını seyircisiz oynamayı tercih ederim. Seyirci saçmalayıp maçı rakibe hediye ediyor yıllardır. Adamlar top oynamadan, ellerini kollarını sallayarak 3 puanı alıp gidiyorlar.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başlık bulamadım buraya yazayım. kupada en istemediğm eşleşme oldu. konyayla rövanş maçını oynadığımız haftanın sonunda ligde bi daha oynayacağız. üst üste oynamak dezavantaj yaratmaz umarım.
              hay kahretsin, bilmiyordum bunu, unutmusum, oysa dogru 2.devreyi Konya ile açacagiz... 61 kere gitgel yapariz oraya simdi... ayarlanmis hîleli kurâniza sizin ey tff... cücüsleri aman uzaklastirmayin ha, yakinlarda oynasinlar...
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzonspor deplasmanı için havalimanına giderken, geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Trabzon maçında takımın başında olmayacak.

Üzüldüm valla ya.
                Adamların başına gelmedik kalmadı...
                Geçmis olsun yaa... üzüldüm... takimimiz için de pek iyi sayilmaz, daha da hirslanirlar simdi
                İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha demin meydandaki gişelerin oradaydım yola kadar sıra var. Abi anlamakta güçlük çekiyorum neden yani bu interneti kullanmayı hiç mi bilmiyor insanımız ? Yaşlı insanlar olsa anlayacağım o da değil. Sırada hep gençler var.

Anlaşılır gibi değil.
                Aynen garip... yalniz koskoca kulüp de yâni bu ise el atsin yaa... 3 görevli çalisabilecekken 1-2 ksi çalisiyor genelde, ben mi gideyim yapayim o isi, istiyorlarsa gideyim... bir de o görevliler kimdir nedir Trabzonsporlu bile degildirler belki de... inadina bile agirdan aliyorlardir...

Yorum

• Bursa da ilk yarının son maçinda Gencler ile oynuyor. Kupa ile beraber pespese 3 kez onlar da Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
                  Bjk da bu hafta Osmanli ile oynuyor. Onlar da pespese 3 kez Osmanlı ile karsilasacak.
                  Biz de Konyayla 3 kez karşılasicaz. Olur böyle durumlar.
                  Yani sadece bize özgü olmadı bu olay.

Yorum

• Beni kizdiran olay uzak olmasi,, yoksa aslinda evet oluyor bunlar avrupa liglerinde de... ama cücüsler yorulmadan rahat rahat yakin yerlere gidecekler, biz anasinin gözüne taa nereye...

Yorum

• Tabanca gibi bir yedek grubu var takımda. Rıza hocanın en büyük başarısı ilk 11 e aday oyuncu sayısını artırmış olmasıdır. Gerçekten de şu an kadro yapmakta herkesin zorlanması Rıza Hocanın başarısıdır.

Bu nedenle kupada 2. 3. ligten takımlardansa Konya gibi kalburüstü bir takımı tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şb maçını seyircisiz oynamayı tercih ederim. Seyirci saçmalayıp maçı rakibe hediye ediyor yıllardır. Adamlar top oynamadan, ellerini kollarını sallayarak 3 puanı alıp gidiyorlar.
                        Şikebahçe maci hep daha degisik olur dogru, ama Akyazida simdiye kadar taraftarin kötü etkisi oldugu mac olmadi bence

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 28 000 den gidiyor bilet satisi sezon rekoru da gelebilir..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            28 000 den gidiyor bilet satisi sezon rekoru da gelebilir..
                            Doğu ve karşı tarafı bomboş neredeyse,en azından doğu tribünüde dolsaydı görüntü açısından güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçmis olsun yaa... üzüldüm... takimimiz için de pek iyi sayilmaz, daha da hirslanirlar simdi

Aynen garip... yalniz koskoca kulüp de yâni bu ise el atsin yaa... 3 görevli çalisabilecekken 1-2 ksi çalisiyor genelde, ben mi gideyim yapayim o isi, istiyorlarsa gideyim... bir de o görevliler kimdir nedir Trabzonsporlu bile degildirler belki de... inadina bile agirdan aliyorlardir...
                              Abi valla meydanın ortasına bi stand açıcam gelin biletinizi alayım diye o olacak sonunda .
                              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğu ve karşı tarafı bomboş neredeyse,en azından doğu tribünüde dolsaydı görüntü açısından güzel olurdu.
                                Maraton mu oluyor Dogu ? dolar yaa dolar oralar, yârin 2-3bin bilet satilir, çogu da oradan olur
                                İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi valla meydanın ortasına bi stand açıcam gelin biletinizi alayım diye o olacak sonunda .
                                Yakinda biri yapar bunu tepki olarak, beklerim sasirmam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X