Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Ya nasil 35 bini geçmedi, geçmediyse de o ligtvnin yalan rakamlarindandir ya da stadin alabilecegi kisi sayisi 40bin degil de 34bindir...
    ve ayrica, oradan dedigin yerden gelir mi kazaniyorsun da baltaliyorsun ? yok bombos orasi bomboooss... 20 kisi gidiyor oraya, yemisim gelirini,,, tribünün içine ediyor her seyi bozuyor... derhal indirim olmali... haydi orta vip neyse de o kenarlari bâri indirsinler, epey insan gider oraya,, daha sessiz sedâsiz izlemek isteyen insanlar,, ama bu fiyatlara da gitmezler... ayiptir yaa o fiyatlar
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İyi bir ivme yakaladık. Kasımpaşa maçında Belki çok üst düzey futbol oynanmadı ama eski maçlara oranla daha derli toplu geldi gözüme.

Bu saatten sonra içerdeki maçlarda kayıp vermememiz gerekiyor. Sezon sonunu iyi bir yerde kapatmak istiyorsak İçerdeki maçlar herşeyden önemli...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bilet 35 bini geçer, az önce meydan tarafındaydım gişede maç günü kalabalığı vardı.

Yorum

• Oradan gelir melir kazanılmıyor. Ucuz yerler genelde büyük maçlarda bitiyor. Durumu olmayan adam oraya 250-425 veremez ama 50 verir.
          Çok basit.
          30 bini çok rahat geçecek Bursa maçı
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bizim stad derbi günleri 36bini gördü bursa maçı da 33-34 bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@selcuk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

Ya nasil 35 bini geçmedi, geçmediyse de o ligtvnin yalan rakamlarindandir ya da stadin alabilecegi kisi sayisi 40bin degil de 34bindir...
              ve ayrica, oradan dedigin yerden gelir mi kazaniyorsun da baltaliyorsun ? yok bombos orasi bomboooss... 20 kisi gidiyor oraya, yemisim gelirini,,, tribünün içine ediyor her seyi bozuyor... derhal indirim olmali... haydi orta vip neyse de o kenarlari bâri indirsinler, epey insan gider oraya,, daha sessiz sedâsiz izlemek isteyen insanlar,, ama bu fiyatlara da gitmezler... ayiptir yaa o fiyatlar
              belki ben kacirmisimdir, hangi macta ligtv 35 bini gectigimizi dedi , söylede arastirayim.
              olabilir

stadyumun su an kapasitesi tami tamina 38441
              amigo platformlari gibi huzuli seyler yüzünden azaltildi

ama zaten daha 34 binin (benim bildigim) üzerine cikmadigimiz icin önemli degil

20 kisi gidiyor sence, en kötü macta %25 i satiliyor oranin, yani toplamda 1000 bilet, 100 lira ucuzlatsan mac basi 100bin tl cöpe atmis oluyorsun
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu sezon en yüksek konya maciydi
                gurbetciler sagolsun

31908 bilet satildi
                dikkat edin, bunlar satilan bilet sayilar, kombineler icinde
                yani kombinesi olupta gelmeyenler düsülmemis halen

2. bu

3.

ortalamamiz net 25500 civari

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  belki ben kacirmisimdir, hangi macta ligtv 35 bini gectigimizi dedi , söylede arastirayim.
                  olabilir

stadyumun su an kapasitesi tami tamina 38441
                  amigo platformlari gibi huzuli seyler yüzünden azaltildi

ama zaten daha 34 binin (benim bildigim) üzerine cikmadigimiz icin önemli degil

20 kisi gidiyor sence, en kötü macta %25 i satiliyor oranin, yani toplamda 1000 bilet, 100 lira ucuzlatsan mac basi 100bin tl cöpe atmis oluyorsun
                  erhan çimşirin erkabasına göre(yakın bir arkadaş)bulunduğu bir ortamda bunun geyiği geçmiş bazı vip ve davetiye biletler paso sisteminde görünmüyor ama stadın kapasiteside vip+loca 39.800 küsürlerde.
                  sakin olun...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sezon en yüksek konya maciydi
                    gurbetciler sagolsun

31908 bilet satildi

2. bu

3.

Son 2 maçı da galibiyetle kapatırsak 30 binden aşağı inmez 2. devreden itibaren.

Şu an seyirci ortalamamız 26.901 görünüyor transfermarkt'ta.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 18:37.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      erhan çimşirin erkabasına göre(yakın bir arkadaş)bulunduğu bir ortamda bunun geyiği geçmiş bazı vip ve davetiye biletler paso sisteminde görünmüyor ama stadın kapasiteside vip+loca 39.800 küsürlerde.
                      bütün vip+ loca zaten sadece 3000 civari

38441 passolige bildirilen max. sayi, misafirde olsa passolige bildirilmemis bir koltuk icin stadyuma giremez

tek eksi loca girislerinde gecen insanlari siraya tutan bir düzenek yok, yani görevli dikkat etmese loca sahiplerinin stadyuma passolig sistemine girmeden girisi mümkün

ama buda rakamsal önemli bir fark yaratmaz

Ünal Karaman

Yorum

bu sezon en yüksek konya maciydi
                        gurbetciler sagolsun

31908 bilet satildi

2. bu

3.

Bir sey degil dostum bende o nactaydim ne sevinmistim son dakika golüyle süperdi.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

bütün vip+ loca zaten sadece 3000 civari

38441 passolige bildirilen max. sayi, misafirde olsa passolige bildirilmemis bir koltuk icin stadyuma giremez

tek eksi loca girislerinde gecen insanlari siraya tutan bir düzenek yok, yani görevli dikkat etmese loca sahiplerinin stadyuma passolig sistemine girmeden girisi mümkün

ama buda rakamsal önemli bir fark yaratmaz
                          öyle bir giriyor ki \herneyse anlaşılan sen daha iyi biliyosun rakamları nereden aldın?
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyle bir giriyor ki \herneyse anlaşılan sen daha iyi biliyosun rakamları nereden aldın?
                            passoligdeki koltuk sayisi bu
                            [MENTION=36054]memmedaga[/MENTION]
                            acisi olmayan giris arkalari satisdan kaldirilmisdi ve belki basin tribününlen sizin dediginiz sayiya geliyordur

ben sadece resmi satilan koltuk sayisini diyorum
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 18:55.

Ünal Karaman

Yorum

• 30 bin süper olur. 12 bin kombine var. 18 bin bilet satılması demek yaklaşık 1 milyon liralık tribün geliri demektir.

Galibiyet ile biterse gecenin 3,5 MİLYON TL gibi bir hasılatı olur toplamda. Azımsanacak bir miktar değil.

Bir güncelleme yapalım. Şuanda 22 binin üzerinde bilet satıldı ve maça hala daha 3 gün var.
                              En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 20:13.

Yorum

• Alman stadlarında olduğu gibi kale arkasında damalı bayraklar olsa süper olur. Tabi taraftar grupları birbirinin sesini bastırmaya çalışmayıp doğru düzgün hep bir ağızdan tezahürat yapılırsa o zaman bi kademe daha atlarız. Şuan seyirci bütünlüğü olarak sıralama yapılsa ilk 10 da kesin olmayız da belki de ilk 20 de bile olamayız.

Bursa maçında derbi maçlar gibi atmosfer yaratılıp hakem ve rakip etki altına alınmalı. Unutmayalımki burda GS yi yenince de 3 puan aldık, Bursayı yenersek de 3 puan alıcaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X