Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursayada Karabükede vurur geçeriz. Rahat olun rahat.

Devre arası yapılan veya yapılmayan transferler önemli.
    TRABZONSPOR.

Yorum

• Eğer fener maçına kadar puan kaybetmezsek feneri yendiğimiz anda bence potanın içinde oluruz liderle puan farkı en fazla 3 olur.

Yorum

• Futbolda özgüven ve moral motivasyonun ne kadar önemli olduğunu son haftalarda aldığımız skorlar gösteriyor.

Aldığımız 3 puanlar biraz olsun bizi düzlüğe çıkardı fakat bundan sonra alacağımız her galibiyet bizi ligde önemli noktalara taşıyacak o yüzden her maça biraz daha fazla konsantrasyon ile çıkmalıyız.

Kasımpaşa maçında takımın disiplini ve maç konsantrasyonu gayet güzeldi futbolcularda kenetlenmenin üst düzeye çıktığını görmek güzel bu kenetlenmeyi her maç biraz daha yukarıya çıkarmalıyız.Futbolcu bazındakı kenetlenmeyi tüm camiaya taşımalıyız.Bursa maçında stadı tam olarak doldurmalıyız.

Bursa ligin iyi takımlarından biri kadrosunda üst düzey bir iki oyuncusu var onlara dikkat etmeliyiz.Takım savunmasını yine başarılı bir şekilde uygulamalı ve bireysel hataların önüne geçmeliyiz.Gol pozisyonuna girme işini sadece buraka bırakmamalı tüm takım halinde skora katkı vermeliyiz.

Stoperde sakatlar fazla hubocanın yanına koyacak stoper bulamazsak Okayı kullanabiliriz.Okay ne zaman stoper oynamalı sorusunu da cevaplamış oluruz.

Hücumda genç yetenekler yusuf ve Abdülkadir gayet güzel işler yapıyor fakat bunu daha fazla skora yansıtmalılar bunu yapacak yeteneğe fazlasıyla sahipler.

Orta sahada yine dirençli bir görüntü vermeliyiz yardımlaşma üst düzeyde olmalı geriye düşersek maçı bırakmamalıyız öne geçersek rehavete girmemeliyiz.Güzel başlayıp güzel bitirmeliyiz.İştahlı bir oyun oynamalı taraftarla bütünleşmeliyiz.

Şunu unutmamalıyız yukarıda kalmak yukarıya çıkmaktan daha zordur bu yüzden asla rehavete girmemeliyiz.Yukarıdakıler nefesimizi enselerinde hissetmeye devam etmeli o yüzden bu maçı kazanmak için herşeyi yapmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosa ismini duyunca midem bulanıyor. Bu adamın sözleşme detayına göre Ocak ayında gönderme şansımız var mı?

Bu adam maliyetini çıkaracak bir oyun oynamaz.

Yanlış hatırlamıyorsam yılbaşına kadar kiralık geldi gibi bir şeyler vardı. İstersek bonservisini almayıp geldiği yere postalayabilir miyiz?
          Sosa'nın opsiyonu zorunlu. FFP kalıbına uydurmak için böyle bir yönteme başvurduk. Yani gidip Milan ile Sosa'yı almamak üzerine tekrar anlaşmadığımız sürece Sosa'nın bonservisini seve seve alacağız

Yorum

Sosa ismini duyunca midem bulanıyor. Bu adamın sözleşme detayına göre Ocak ayında gönderme şansımız var mı?

Yanlış hatırlamıyorsam yılbaşına kadar kiralık geldi gibi bir şeyler vardı. İstersek bonservisini almayıp geldiği yere postalayabilir miyiz?
            neredeyse sıfır katkı yaptı ciddi ciddi düşünülmeli gönderilmesi

aryıca fit olsa bile kesinlikle 6 veya 8 numara oynamak istemiyor yada oynayamıyor artık kaldı ki bjk de arkasında atiba vardı

ileri dönük oynaması gerektiğinde Yusuf veya bero 11 de olunca sorun oluşuyor orta sahada Yusufu sola veyahut sağa koyunca takım ritmi bozuluyor.

her türlü problem oluşturdu adam...
            sakin olun...

Yorum

Adam dün kaptan olarak sahaya çıktı, bence bonservisi alınmış.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sosa'nın opsiyonu zorunlu. FFP kalıbına uydurmak için böyle bir yönteme başvurduk. Yani gidip Milan ile Sosa'yı almamak üzerine tekrar anlaşmadığımız sürece Sosa'nın bonservisini seve seve alacağız
                ben zorunlu olduğuna inanmıyorum kap'a gönderilen sözleşmede böyle bir ibare yok. milan'a verilen söz v.s vardır oda aşılır. bu adam geldiğinden beri otelde kalıyormuş bunun bir sebebi olmalı kalmak isteyen adam çoktan eve çıkardı demek ucu açık bir olay var ki sosa'da duruma göre hareket edecek.

umudum rıza hoca inşallah olumsuz rapor verirde 32 yaşında olan bu arkadaşın maliyetinden kurtuluruz.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bilet işi tamam. hayde bakayım uşaklar iyice havaya girelim artik bursa galibiyetiyle ..
                  McLas was Here

Yorum

• simdiden 20 bini devirdik

böyle giderse 30bin mümkün
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

simdiden 20 bini devirdik

böyle giderse 30bin mümkün
                      35 bin + diyorum
                      LATINIUM B BLOK 425,00 TL
                      VIP PLATINIUM A-C BLOK 400,00 TL
                      VIP GOLD 300,00 TL
                      VIP SILVER 250,00 TL

Şu kısımlar çok pahalı. 100-200 arası tutulsaydı keşke
                      En son TSelif tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 16:35.
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 30 bini geçer sayı.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          35 bin + diyorum
                          VIP GOLD 300,00 TL
                          VIP SILVER 250,00 TL

Klube 50 kez ilettik sozlu yazili ama ne hikmetse ayni tarife.. hoslarina gidiyor heralde bos kalmasi oranin akilla izah edilir tarafi yok..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

35 bin + diyorum
                            VIP GOLD 300,00 TL
                            VIP SILVER 250,00 TL

Klube 50 kez ilettik sozlu yazili ama ne hikmetse ayni tarife.. hoslarina gidiyor heralde bos kalmasi oranin akilla izah edilir tarafi yok..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

35 bin + diyorum
                              VIP GOLD 300,00 TL
                              VIP SILVER 250,00 TL

zor

büyük maclarda bile 35 i gecmedi

bence 30 bini 1 kisi gecerse büyük basari

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cok basit

ucuz yerleri bitiremiyorsunki pahali yeri ucuzlat

mantik disi uygulama olur, oradan kazandigin geliride baltalamis olursun
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 17:00.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• _____________Onur

Joe____Uğur____Hubocan___Mas

___________Okay(Onazi)

_________Kucka____Yusuf(Olcay)

Abdülkadir________________Ndoye

_____________Burak

Rıza hoca bu kadro ile maça çıkacaktır.
                                Yusuf kesik yerse Olcay oynar.
                                Okay tam olarak hazır hale geldiyse de bir adım önündeki adam Kucka olur.
                                Yoksa Onazi - Kucka ikilisini görebiliriz yine.

Bugün antrenmana katılmayanlar....

- Arda Akbulut
                                - Jan Durica
                                - Mustafa Akbaş
                                - Hasan Batuhan Artarslan
                                - Jose Ernesto Sosa
                                - Volkan Şen

Dün ilk 11‘de başlayan oyuncular düz koşu yaparken, sonradan oyuna dahil olanlar ve dün forma giyinmeyenler taktik antrenman gerçekleştirdiler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X