O stad dolmali arkadas, dolmali !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yazici'nin yerine Sosa oynamali diyorum.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO stad dolmali arkadas, dolmali !!!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Çok çok doğruİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazici'nin yerine Sosa oynamali diyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
yazıcının sezonun ilk yarısını artık kapatması gerektiğini düşnüyorum yedek olarak 2 maçı tamamlamalı belki sonradan da oyuna gire bilir. ama bana kalsa ben erken kampa sokardım o çocuğu .
sosa da aynı şekilde bence şimdiden 15 günlük bir kondisyon çalışmasına alınmalı ve takımla kampda kondisyon eksiği olmadan çalışmalara başlamalı ...
bursa maçı zor geçecek .. açıkcası beraberlik kokuyor bana ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Ligde kolay maç yok. Rakibi küçümsediğimiz an hayal kırıklığına uğrarız. Şiir gibi futbol oynasak tamam diyeceğim de hep bireysel beceri ile nereye kadar.
Yarınki kupa maçında Sosa'yı hazırlaması lazım hocanın. Son iki maç çok önemli, devreye 31 puanla girmek bir çok şeyi değiştirir. Sosa belki bir işe yarar, iki maçtan birini aldırsa yeter. Geri gönderemiyorsak bu adamdan faydalanacağız mecbur. Zirve yarışı çoğu futbolcumuzu motive edecektir, gerisi hocanın işi.
Yorum
-
8 Aralık 2017 Cuma günü evimizde Fenerbahçe ile oynadığımız Süper Lig 15.hafta maçında sakatlanarak oyundan çıkan Cristobal Jorquera ve Jires Kembo’nun MR’ı Acıbadem Bursa Hastanesi’nde çekildi.İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor’da Fenerbahçe maçında sakatlanan Jires Kembo Ekoko ligin ilk yarısında kalan 2 maçta da forma giyemeyecek.
Belinden sakatlanan Cristobal Jorquera ise büyük bir olasılıkla ameliyat olacak.
Agu da uzun süredir sakat, o da yetişmeyecek bizim maça.
Aziz Behic de cezalı.
Geliyor Yusuf Erdoğan ☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acıbadem Bursa Hastanesi'nde yapılan kontroller ve çekilen MR sonucuna göre Cristobal Jorquera’da bel fıtığı tespit edildi. Jorquera, Şili’de yapılacak ameliyat ve rehabilitasyon sürecinin ardından Bursa’ya dönecek ve tekrar kontrolleri yapılacak.
Jires Kembo’nun ise sağ arka adalesinde 2.derece yırtık tespit edildi. Jires Kembo ligin ilk devresinde oynanacak müsabakalarda forma giyemeyecek.
Kaynak:Bursaspor.org.tr
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yeri değil ama aynen. Sekiztaş ı 4 x 4 lük yapar Bayernİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGruptan namağlup lider çıkıp Bayern Münih ile eşleşmek sekistasa şimdiden geçmiş olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum