Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2 maçıda alırsak tekrar yarıştayız önce Bursa maçı , kadro bu olmalı..

--------------------Onur------------------------

Pereira------Hubocan------******-------Mas

-------------Kucka----------Okay--------------

Abdülkadir-------------------------------Olcay

--------------Burak-----Rodallega------------
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

[MENTION=27190]yorumsuz6117[/MENTION] Kucka-Okay olmuyor ya. Okay-Onazi olur, Kucka-Onazi olur. Ama Kucka-Okay olmasın.

Ayrıca Olcay'ı da hemen 11'e almaz bence. Sosa göstersin kendini idmanda. Yusuf'ta düşüş var. İçsahada dolu tribünlerde Sosa iş görür.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Anlasildi yine yeniden bursa macina kadar stoper olayi ( Hizir idi yunus idi ) olayina dönecek
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Akbaş oynamayacaksa şunu yapmak lazım:

Joao_Okay_Tomas_Mas
          ____Onazi_Kucka_
          Ömür__Sosa__Fabi(xxx)
          ______Burak

Yorum

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akbaş oynamayacaksa şunu yapmak lazım:

Joao_Okay_Tomas_Mas
            ____Onazi_Kucka_
            Ömür__Sosa__Fabi(xxx)
            ______Burak
            bence hubocan'ı sağ stoperden bozmamak lazım. o tarafta çok boşluklar oluyor. okay içeri doğru oyun kurar. zaten bursa'nın sağ tarafında adam yok.

Yorum

Abi bu maç vallahi de billahi de tillahi de TARAFTAR'ın maçı ya

(UEFA)

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence hubocan'ı sağ stoperden bozmamak lazım. o tarafta çok boşluklar oluyor. okay içeri doğru oyun kurar. zaten bursa'nın sağ tarafında adam yok.
                Okay sağ stoperde daha önce oynadı, sola koyup riske girmezdim ben. Hubocan'a sağ sol fark etmez bence, adam milli takımda sol bek oynuyor.

+ Onazi-Kucka var kapatırlar her yeri.

zaten kırık oynarlar, ister istemez.

şöyle:

____________Tomas
                _____Okay___________Mas
                _Joao
                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.12.2017, 19:14.

Yorum

Okay sağ stoperde daha önce oynadı, sola koyup riske girmezdim ben. Hubocan'a sağ sol fark etmez bence, adam milli takımda sol bek oynuyor.

hubo iki stoper pozisyonundada oynamisligi var, zaten sol ayagida fena sayilmaz, bu yönden sorun cikmaz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

zaten kırık oynarlar, ister istemez.

şöyle:

____________Tomas
                    _____Okay___________Mas
                    _Joao
                    ikna oldum, performansı bozulursa diye korkuyorum biraz.

Yorum

Ne Kucka nede Onazi, bize sağlam rakibi ısıran ve yıldıran bir orta saha lazım. Son 4 maçında kanayan yarası hep orta sahaydı.
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Bence Rodallega nın yaptığı şu kalitede vuruşu Burak yapamaz.Burak teknik olarak şahsi fikrim Rodallega nın çok gerisinde ama adam bir şekilde atıyor gol.Burak nasıl bu kadar basit gol atıyor hayret ediyorum.

Yorum

Bize; rahat yeneriz mantığı yaramıyor,taraftar olarak stres yapıyor,tedbiri elden bırakıyoruz
                          Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                          Kobra

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Rodallega nın yaptığı şu kalitede vuruşu Burak yapamaz.Burak teknik olarak şahsi fikrim Rodallega nın çok gerisinde ama adam bir şekilde atıyor gol.Burak nasıl bu kadar basit gol atıyor hayret ediyorum.
                            evet haklisin, burak kaleciye nisanlamazdi, bir diregin dibine plase yuvarlardi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet haklisin, burak kaleciye nisanlamazdi, bir diregin dibine plase yuvarlardi
                              Burak tek vuruşlarda o kadar iyi değil bence kontrol edince iyi vuruyor.

Yorum

Herkes Sosa'yı yazmış kadrosuna. Bu adama güvenmiyorum bir türlü.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X