Çok önemli bir maç daha. Bundan sonraki her maç gibi. Kasımpaşa nin zorlu geçeceğini düşünüyordum neredeyse pozisyon vermedik. Bursa'da batalla fener maçında etkisiz elemandı. Bizim maçta şova kalkmazsa kembo yu da bir şekilde durdurduk mu Bursa maçını da galip bitirebiliriz. Çok dikkatli olmalıyız. Galip geleceğiz derken şok bir mağlubiyet de gelebilir. Ama bunu düşünmek bile istemiyorum, yeniden bir hava yakalamışken.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yorum
-
Bursaspor ortayı iyi kapatıyor, kanatlardan yada savunma arkası toplarla hücum etmeliyiz. 3 4 1 2 dizilişleri, sağ bekleri çok top kaptırıyor, genelde ortada bir yığılma var onun için kenarlara ağırlık verilmeli. Bu maçta bir penaltı kazanabiliriz, geri üçlünün üçüde tek hamleli oyuncu."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Bursa kontra atak oynuyor topu rakibe verip hızlı çıkmaya çalışıyorlar. Geçen hafta konya maçında top maç boyu konyadaydı ama 3-0 Bursa kazandı dikkat etmemiz lazım. Stoperde Akbaş-Hubocan gibi hızlı oyuncular olursa kontralara karşı rahat oluruz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Matematiksel olarak olamıyor o kadar kişiİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40.000 kişi olursa maçı alırız.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Yani tama yakın dolu olursa demek istiyorum =)İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematiksel olarak olamıyor o kadar kişi
Yorum
-
Akbaş iyileşmezse Okay-Hubocan olabilir.İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperde çok eksiğimiz var.Bakalım kim oynayacak.
Taraftarın ilgisi ve çoşkusu kaderimizi belirler bence.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
baska secenek yok zaten akbas yetismezseİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkbaş iyileşmezse Okay-Hubocan olabilir."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Batuhan varİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaska secenek yok zaten akbas yetismezse
, ya da Kucka'yı belki ısındırır o bölgeye ama çok düşük ihtimal bunlar dediğin gibi.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
batuu hic olmazİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan var
, ya da Kucka'yı belki ısındırır o bölgeye ama çok düşük ihtimal bunlar dediğin gibi.
kucka mecbur kalinca yaparda, okay bambaska seviye
ins. ztk da hubocani riske etmez hoca
furkan- hüseyin oynasin yine"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum