Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yusuf, o golleri maç berabere iken ya da yenik durumda olduğumuzda kaçırsaydıda görseydin o tribünleri. tasvip ettiğimden değil taraftarı bildiğimden yazdım bunu.
    Şu an önemli olan o desteği tribünden almış olması. Sonraki iç saha maçında bunun verdiği güvenle hareket edecektir.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak bildiğiniz mahalle maçlarında bütün topların ona gitmesini isteyen haylaz bir çocuk vermesen topu alıp gidenlerden böyle adamlarla oynamak zordur sahada seni sinir eder bence Yusuf buna sahada sinir oldu Abdülkadir de onu görmüyor ikisinin yaptığı verkaç denemesini göz önüne alın Buraka bakmadılar bile zamanla ona karşı bir cephe oluşacak gol atabileceği yerde Olcaya asist yapması kendi grubunu kurma girişimi bu tipleri iyi tanırım bu çocuk başımıza bela olacak Oysa biraz kolektif oynasa takımda ona oynar
      haha

bu iste yusuf ve abdülkadirin oyun görüsündeki üstünlügü

orada bütün defans senin gibi buraga konsantre oldu, bizim cocuklarda bunu kullanarak 3 defansin icinden 0 defansif aksiyonlan gecti

futbol adamlari buna "oyungörüsü" diyor

++++ pozisyon gelisiminde bile abdülkadirin capraz kosu yerine yusuf ve buragin arasina kosmasi ilk andan beri buragi hedef olarak kullanmak istediginin göstergesi

normalde oyuncular son vurus yapmak icin kosu yapar, abdülkadir resmen final pasi bana birak kosusu yapti
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 11:04.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• neyse ki o yorumcuyu dinleme ızdırabından kurtulduk bu maç için, resmen adam insanı maçtan soğutuyordu.
        bir daha gelmese bari
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok be kardeş. gs ve başakşehir in fikstürleri o kadar da zor değil. gs zaten alınacak maçları alıyor.
          Abi 4 puanlık fark çok mu ki Başakşehir i yenemezmiyiz içerde
          FB ve BJK maçlarından bir galibiyet bir beraberlik bizi potaya sokmaz mi?
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bizim açımızdan net skorla kazanmak güzel oldu.3 puanın iyi futboldan daha önemli olduğu bir süreçteyiz iyi skorlar alıp iddialı konuma geldikçe iyi futbolda peşinden gelecektir.

Oyundan bahsedersek her zamanki sıkıntılarımız devam ediyor.Pas yapmakta zorlandığımız için oyun kontrolünü elde tutmakta zorlanıyoruz bu sebeble pas konusunda biraz düzgün takımlar bizi tedirgin ediyorlar her ne kadar net skorla kazanmış olsak da bizim için zor bir maç oldu bireysel oyuncu kalitemizle yine ön plana çıktık.

Takım halinde konsantrasyonumuz iyidi.Bu durum bireysel basit hataların önüne geçti.Hubocan savunmaya direnç kattı.Akbaş oyun bilgisi olarak biraz pasif kalsada mücadelesiyle bu durumun üstünü örtmeyi başardı.Onur iyi bir maç çıkardı.Beklerde geçer not aldılar.

Orta sahaya Okay mücadele anlamında büyük güç kattı.Onazi ise hücuma dönük selçuk-colman sitili pasıyla rakibi çözmemizde önemli iş başardı.Eksiklerden bahsedersek Okay ve onazi pas oyununda çok iyi değiller bu durumda iyi futbolun ortaya çıkmasını engelliyor.

Yusuf ilk yarı etkisiz kaldı ikinci yarıda ise zaman zaman iyi şeyler yaptı.Maçın en net pozisyonlarına o girdi.Maçta şut çekme konusunda ağır kaldı.Normalde şut kalitesi yüksek bir oyuncu burak ve Hugo dan sonra şut kalitesi olarak üçüncü sıraya yazacağım oyuncu Yusuftur.Bugün olmadı ama yarın yine goller bulacaktır çünkü akıllı ve yetenekli bir oyuncu.Abdülkadirle Yusuf pas konusunda iyi oyuncular isteyince çok güzel paslaşıyorlar ama biz takım halinde iyi pas yapamadığımız için onlarda takıma uyum sağlıyorlar.Avrupanın iyi pas yapan takımlarına al koy ikisini hiç sırıtmazlar o zincirin çok rahat parçası olurlar.

Forvet hattından bahsedersek Burak golcülük konusunda müthiş işler yapıyor.Ofsayt konusunda da kendini geliştirdi defans arasında önce paralel koşup sonra dikine koşarak çok akıllı işler yapıyor.Nazar değmez inşallah sakatlık yaşamazsa gol kralı rahat olur.Ndoye ise gol vuruşlarında biraz güçsüz kalıyor ama saha da futbolu bilerek oynayan oyun görüşü yüksek bir oyuncu.Hücum bölgesinde takıma en faydalı işleri kim yapıyor diye sorsalar ndoye derim.

Önümüzdeki maçlar için uyarılar yaparsak orta saha oyuncuları her maç biraz daha yıpranıyor önümüzdeki maçlarda orta sahaya daha fazla direnç kazandırmalıyız forvetler ve defans bölgesi orta sahaya daha fazla yardımcı olmalı açıklarda yardımcı olmalı,yusuf herkesten fazla yardımcı olmalı.

Güzel bir 3 puan oldu önümüzdeki maçtan alacağımız 3 puan bu galibiyeti daha anlamlı hale getirir çünkü önümüzdeki hafta üst gruptan bir çok takım puan kaybedecek.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ve tüm forum ahalisini göreve davet ediyorum
              Dekontlar ekran goruntuleri hepsi sahte, hepsi montaj, hepsi kumpas. Bunlar hep Reza nin Ameriga nin Trampin uydurmalari. Milletimiz, forumumuz dis guclerin bu saldirilarina inanmaz. Ameriga ya hizmet etme eeeyyy Samet.

İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O bildiğin troll diğeri de kendince totem yapıyor.. sonuçta ikisi de işe yaramaz cinsten.
              Yaw senin kasintin hala gecmedi mi kac yil oldu mevzu neydi onu bile unuttum hala laf atma pesindesin. Tamam cok istekliysen ise yarar uyelik kriterlerini yerine getir seni tutan yok ama ayip oluyor. Bizi mi kopariyosun anlamadim ki.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dekontlar ekran goruntuleri hepsi sahte, hepsi montaj, hepsi kumpas. Bunlar hep Reza nin Ameriga nin Trampin uydurmalari. Milletimiz, forumumuz dis guclerin bu saldirilarina inanmaz. Ameriga ya hizmet etme eeeyyy Samet.
                Yaw senin kasintin hala gecmedi mi kac yil oldu mevzu neydi onu bile unuttum hala laf atma pesindesin. Tamam cok istekliysen ise yarar uyelik kriterlerini yerine getir seni tutan yok ama ayip oluyor. Bizi mi kopariyosun anlamadim ki.
                Forumu bırakmana gerek yok,

Kalpli, çiçekli, böcekli, pembe tişört giyip, kafanda huni elinde silindir bir foto bırak buraya artık,

Bak Taksim'e gidip düüt düüt demene de gerek yok, 61 tur atmana da

Hadi bakalım o kadar meydan okumuşsun, bu kadarını da yaparsın artık
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hHahahahhahahahha Meeeeeeeert!
                  İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kuzen yazmıştır der geçer. Daha önce de çok gördük Mert'ten bu tür mesajlar. O yüzden takılmaya gerek yok.
                  Sizi mi kiracagim, o zaman "aykırı" teknigi artik sonlandiriyorum daha yapmayacagim. Ise yarama orani %90 olsa da daha kullanmayacagim, takim icin iyi oluyor ama biizleeeeeerrr milletin onunde dis guclerin saldirilarina maruz kaliyoruz.

Milletimiz ne derse o, yok size daha aykiri totem motem. Kasimpasa maci oncesi ozel mesajlarla gelmeyin bana ))

Edit: Hava ne gada guzel yaaa Kazanmak guzel sey.
                  En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 12:44.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Sizi mi kiracagim, o zaman "aykırı" teknigi artik sonlandiriyorum daha yapmayacagim. Ise yarama orani %90 olsa da daha kullanmayacagim, takim icin iyi oluyor ama biizleeeeeerrr milletin onunde dis guclerin saldirilarina maruz kaliyoruz.

Milletimiz ne derse o, yok size daha aykiri totem motem. Kasimpasa maci oncesi ozel mesajlarla gelmeyin bana ))

Kasımpaşa maçındaki olası bir ters skoru senden bilirim ona göre
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

yapma bunu

haftalardir oh shit pandasina hasretiz...
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burak'ın sürekli top istediğinden yakınmış bazı dostlar.....

Gol atmak amacımız ise topu sürekli forvetteki arkadaş ile buluşturmak gerekmiyor mu ?

Atağa çıkarken topu Hubocan'a geri mi yollayalım anlamadım ?

Burak şu anda yerli olarak hatta bana göre ligimizin en kaliteli ve bitirici forvetdidir....

Ve sürekli topu istemesi Bence şikayet değil gurur nedeni olmalıdır.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kasımpaşa maçındaki olası bir ters skoru senden bilirim ona göre
                          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yapma bunu

haftalardir oh shit pandasina hasretiz...
                          Haydaaa yapsak suc yapmasak suc )) Yapip takim kazaninca da sevinmek yerine milletimiz buyuk pencereden degil kucucuk pencereden bakip dis guclerin algi calismalariyla bizlere saldiriyor. Bunlaaar; Ts mac kazanmasin, yine garip goller yiyelim, yine sac bas yolalim isteyen kisilerdir. Sizleri kiniyorum.

Ben de ise yarar daha bir suru teknik var, gecen sezon uyguluyordum bilen bilir. Aykiri totemi artik kullanmayacagim cunku camiamiz, kendi ic dinamiklerimiz bizlere saldiriyor. Diger tekniklerimizi uygulariz ama biraz ara veriyorum. Kasimpasa macinda yok totem motem, siz istediniz ama ben inaniyorum ki Kasimpasa yi da yenecegiz. Sorun yok korkuya panige gerek yok, kazanacagiz

Yorum

• [MENTION=3553]TSelif[/MENTION] ELif abla saygılar ;

bu sezonun sonunda umarım pişmanlıkların en büyüğünü yaşamayız.
                            sanki o bahsettiğin maçlar için çoook ahlar çoook keşkeler çekeceğiz
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• Maçla ilgili uzun uzun analizler yapmayacağım. Yalnızca canımı sıkan durum şu idi; takımın rakibi, top onlardayken rahatsız etmemesi.

Özellikle ilk yarıda gerçekten gözlerime inanamadım. Emin olun Osmanlı maçındaki kadar dahi ileride bassak 7-0'ı unutturacak bir skor elde edebilecekken maçın sonlarına doğru skoru koparmayı başarabildik. Bunun sebebi neydi, neden bu kadar rolanti oynandı bu kadar kritik bir maçta bilemiyorum. Bugün ciddi anlamda güçlü ya da motive bir rakiple oynasaydık ve biz de aynı oyunu oynasaydık skor nasıl olurdu bilemiyorum. Bunun özgüven ve rehavet ile bir ilgisi var mı yoksa "saha zemini nedeniyle sürekli kayan oyuncular" sakatlık endişesiyle mi çok fazla efor sarfetmediler? Sorun her ne ise umarım dün akşama has bir şeydir, rakibi bu kadar rahat oynatmak doğru değil.

Ayrıca Yusuf Yazıcı için bir kaç şey söylemek istiyorum. Kendisi genç ve inanılmaz yetenekli, potansiyelli bir oyuncu malumumuz. Burada ilk kötü oynadığı maçtan sonra "5m€ varsa hemen satılsın" diyenlere inat savundum kendisini ve savunacağım da. Ancak savunamayacağım ve dün gördüğüm bir şey var. Kötü oynayabilirsin; ancak asla "isteksiz ve mücadeleden uzak" oynayamazsın. geçen hafta verdiği bir röportajda "ben tribünlerden geldim" demişti. Eğer tribünlerden geldi isen sevgili Yusuf, terinin son damlasına kadar o sahaya çıkıp o formanın hakkını vermelisin. Umarım bu anlamda silkinir ve kendine gelirsin.
                              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• çok dengesiz bir fikstür var. bir taraf karlı bir taraf günlük güneşlik. gs mesela kayseri'yle ilk maçı oynamanın avantajı ve bizim üç puan aldığımız bu takımların daha kötü halleriyle(antalya hariç) oynayarak fikstürden çok iyi yararlandı. derbilerde ise bu avantaj terse döndü çünkü rakipler maçlara son şans gibi baktı. gs de bunu kaldıracak seviyede takım olmadığını gösterdi.

mesela başakşehir fener ve bizi bir hafta sonradan takip ediyor, çok büyük avantaj. rakipleri tanımaya yardımcı oluyor. rakiplerin bu maçlardan sonra konsantrasyonu düşüyor.

biz fener'i takip ediyoruz kart bakımından avantajlı ama bir hafta önce yapamadıklarını daha iyi anlayıp iyi konsantre olabiliyorlar özellikle içeride oynuyorlarsa.

kısacası karışık fikstürü denememiz lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X