Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm takıma tebrikler. Özellikle Okay ve Hubocan a ve tabii ki Kral. taraftara da ayrı tebrikler. beklediğimden fazla doldu stad.

Rıza Hoca yı net olarak değerlendirebilmek için takımı ikinci yarı görmek gerekiyor. başından beri düşüncem bu. o yüzden çok eleştirmek istemiyorum. ancak mevcut oyunun ve dizilişin ( en son hangisine karar verdi bilemiyorum) sürdürülebilir bir tarafı gözükmüyor. kanat forvete evrilemeyecek (sow gibi, kuyt gibi olmayan) çift santraforla 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz. Burak ı kanada atamıyorsun verimsiz, Ndoye u kanada atamıyorsun verimsiz, 4-4-2 döneyim desen Yusuf u kanada atamıyorsun verimsiz. castillo da sıfır katkıyla oynadığı zaman üretkenliğin kalmadığı gibi takım defansı geri dörtlü ve Okay ın üzerine kalıyor. bu iş nasıl düzelir bilmiyorum ama alınan galibiyetlerin oynanan oyuna da bir katkısının olmasını bekliyordum. henüz onu göremedim. kötü oynuyoruz.

neyse en az kayıpla mümkünse kayıpsız devre arasına atalım kendimizi sonrasına bakarız.
    There is no spoon...

Yorum

• Nacizane futbolcular hakkındaki yorumlarım

Onur hatalı bir çıkış yaptı onun haricinde kurtardığı pozisyon ise kırılma anıydı. Geri pasları biraz daha ayağa oynayabilse süper olacak

Dünkü maçta bana göre maçın adamı Okay. Tek kelime ile mükemmeldii

Hubocan daha önce neden oynatılmadı bu adam inanamıyorum

Mustafa Akbaş bu kadar eleştiriyi haketmiyor bence elinden geleni yapıyor. En azından ağır değil

Pierra da inanılmaz ileri geri en çok koşan adamlardan biri. Sinirine hakim olsa çok daha iyi olur

Yusuf belki de en kötü maçını oynadı ama buna rağmen 3 net pozisyonu vardı. 1 tanesi gol olsa bu kadar göze batmazdı.

Castillo bu oyunuyla yedek takıma bile almam.

Abdükadir bu takımda olması gereken adamlardan biri. Castillo oynayacağına sonuna kadar Abdüş.

Önazi de bir düşüş var Top ona geldiğinde panik havası var sanki acilen toparlanmalı

Herkes Burak'a söylenmiş ama adam atıyor arkadaş. Kötü oynasın ama gol atsın ben razıyım

N Doye valla aslında ağır bir adam hız yok ama bazen çok faydalı işler yapıyor

Bu takım kalan maçları bir şekilde alsın ister iyi oyunla ister kötü oyunla.. Ama alsın. çok iyi oynayıp ta kzanamadığımız maç çok var sonra kaybettiğimiz puanlara kahroluyoruz. Kötü oyun da olsa 3 puan iyidir. İyi olacağız inşallah

Son sözüm taraftara.. Stada giden herkesin ayağına sağlık. Ama bazen varmısınız yokmusunuz belli değil. Biraz daha çoşku lütfen
      En son Doğan BULAT tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 09:25.
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Şurada Yusuf için yazılanları okuyorum da inanılması güç gerçekten! Yahu takımın kurgusu RE ZA LET! Ne bekliyorsunuz bu çocuktan? Gol kaçırmış... Ee? Allah'tan stattakiler sizin gibi değildi. İki gol kaçırıp, üstüne korneri de auta vurunca ıslıklanır sandım ama alkışlandı... Hatayı yapmadan doğruyu öğrenemez kimse.

Aferim Yusuf. Devam oğlum!
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fikstrü inceledim
          hiç bir şey anlamadım sabah sabah ta anlamak istemedim
          arkadaş ilk devre kalan 3 maçıda alalım
          8 puanlık fark 4 e inecektir diye düşünüyorum
          o zaman da ikinci devre yeniden ilk başlar
          febe, Başak ve Alanya maçlarını ömrüm boyunca unutmayacam (7 puan ulan 7)
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Mert Oğuzlu61<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Mert Oğuzlu61<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

ve tüm forum ahalisini göreve davet ediyorum , buyrun maçtan önceki alınmış screenshot'tır.

Ayrıca aynı şahıs bakınız girmiş olduğu entry'i editlemiş olup şu hale getirmiştir :

-> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1920848639
            hHahahahhahahahha Meeeeeeeert!
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şurada Yusuf için yazılanları okuyorum da inanılması güç gerçekten! Yahu takımın kurgusu RE ZA LET! Ne bekliyorsunuz bu çocuktan? Gol kaçırmış... Ee? Allah'tan stattakiler sizin gibi değildi. İki gol kaçırıp, üstüne korneri de auta vurunca ıslıklanır sandım ama alkışlandı... Hatayı yapmadan doğruyu öğrenemez kimse.

Aspor'daki yorumcu: Yusuf'un morali bozuktu. Demek tribünden tepki geldiyse...
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tesekkürler Riza hoca, tesekkürler takim. Okay'i cok begendim. Kral ise farkini tekrar ortaya koydu.

Yorum

hHahahahhahahahha Meeeeeeeert!
                  Kuzen yazmıştır der geçer. Daha önce de çok gördük Mert'ten bu tür mesajlar. O yüzden takılmaya gerek yok.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Kalan maçlarda puan almak önemli evet ama oyunumuzu da biraz geliştirmeliyiz.
                    Hoca kazanan kadroyuda bozmuyor ama Kucka,Abdül ve Rodanın daha fazla şans bulması gerekir bence.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Maçta Onazi ile Buraka saydırıyordum müthiş bir pas ve güzel bir gol geldi sorun çözüldü mü yenince her şey yoluna girer ama sorunlar hep devam eder
                      Burak bildiğiniz mahalle maçlarında bütün topların ona gitmesini isteyen haylaz bir çocuk vermesen topu alıp gidenlerden böyle adamlarla oynamak zordur sahada seni sinir eder bence Yusuf buna sahada sinir oldu Abdülkadir de onu görmüyor ikisinin yaptığı verkaç denemesini göz önüne alın Buraka bakmadılar bile zamanla ona karşı bir cephe oluşacak gol atabileceği yerde Olcaya asist yapması kendi grubunu kurma girişimi bu tipleri iyi tanırım bu çocuk başımıza bela olacak Oysa biraz kolektif oynasa takımda ona oynar
                      Rıza hoca bence bu durumun farkında nasıl bir önlem alacak merak ediyorum ben onun yerinde olsa Rodelekayı ikinci yarılar Burakın yerine oyuna alırdım topçuların ona vereceği tepkiye bakardım
                      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kuzen yazmıştır der geçer. Daha önce de çok gördük Mert'ten bu tür mesajlar. O yüzden takılmaya gerek yok.
                        Dur mübarek eğleneceğiz iki dakika
                        Ayağa KALK!

Yorum

Şurada Yusuf için yazılanları okuyorum da inanılması güç gerçekten! Yahu takımın kurgusu RE ZA LET! Ne bekliyorsunuz bu çocuktan? Gol kaçırmış... Ee? Allah'tan stattakiler sizin gibi değildi. İki gol kaçırıp, üstüne korneri de auta vurunca ıslıklanır sandım ama alkışlandı... Hatayı yapmadan doğruyu öğrenemez kimse.

yusuf, o golleri maç berabere iken ya da yenik durumda olduğumuzda kaçırsaydıda görseydin o tribünleri. tasvip ettiğimden değil taraftarı bildiğimden yazdım bunu.

Yorum

• Şans Trabzonspor'un yanındaydı.

Kalan üç maçta en fazla 2 puan.

Yorum

• daha öncede yazmıştım şuanki haliyle nasri falan boş oyuncular, venguer ve charles ten birisi oynamazsa o zaman rakip eksik sayarım. dün venguer muazzam oynadı. 10 adam geçme girişiminin tamamından başarılı olmuş istatistiklere göre buda okay hariç orta sahamızın gölge savunması yaptığının markaj yaparken fiziksel temaslardan kaçtığımızın en büyük göstergesi.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçta Onazi ile Buraka saydırıyordum müthiş bir pas ve güzel bir gol geldi sorun çözüldü mü yenince her şey yoluna girer ama sorunlar hep devam eder
                                Burak bildiğiniz mahalle maçlarında bütün topların ona gitmesini isteyen haylaz bir çocuk vermesen topu alıp gidenlerden böyle adamlarla oynamak zordur sahada seni sinir eder bence Yusuf buna sahada sinir oldu Abdülkadir de onu görmüyor ikisinin yaptığı verkaç denemesini göz önüne alın Buraka bakmadılar bile zamanla ona karşı bir cephe oluşacak gol atabileceği yerde Olcaya asist yapması kendi grubunu kurma girişimi bu tipleri iyi tanırım bu çocuk başımıza bela olacak Oysa biraz kolektif oynasa takımda ona oynar
                                Rıza hoca bence bu durumun farkında nasıl bir önlem alacak merak ediyorum ben onun yerinde olsa Rodelekayı ikinci yarılar Burakın yerine oyuna alırdım topçuların ona vereceği tepkiye bakardım
                                Şu maçtan bu kadar alengelli işleri nereden buldun çıkardın pes doğrusu
                                Binlerce yorum okudum maç sonu ilk defa böylesini gördüm
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X