Kalan tüm lig maçlarini kazanirsak elde edecegimiz puan 82.
Biz 12 haftada tüm kredimizi bitirdik malesef.
Gerçekci olalim ilk iki imkansiza yakin.
Hedef üçüncülük ve kupa olmali.
Bence 4üncü sirada bitiririz.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
Hocam o devirler geçti. O puanlar hayal artık. Ligde her takım diğerinden puan alabilir
Son 3 maçı alırsak devreye liderle 4 puanlık farkla gireriz
Bunu yazın bir kenara
O zaman lig yeniden başlar
Yok 82 su yok 75 oturur sıfırdan başlıyor gibi maç yapmaya baslarsin.
Kendi göbeğini kendin kesersin
Bunun yanında başakşehir 2 haftadır kaybeden sivas a gidecek ama onların puan kaybedeceğini pek sanmıyorum. elle kolla bişeyler yaparlar maç erken biter geç biter ama başakşehir kaybetmez.
Sıralamada 8. ve ne olursa olsun çok darbe yemiş bir takımız. Rakipler bize karşı çok motive olup çıkmıyorlar. Kasımpaşa da aynısı olur.
Son 3 maçı alırsak devreye liderle 4 puanlık farkla gireriz
Bunu yazın bir kenara
O zaman lig yeniden başlar
Yok 82 su yok 75 oturur sıfırdan başlıyor gibi maç yapmaya baslarsin.
Kendi göbeğini kendin kesersin
Çok be kardeş. gs ve başakşehir in fikstürleri o kadar da zor değil. gs zaten alınacak maçları alıyor.
William Vainqueur 10/10
Charles 4/4
Sakıb Aytaç 3/3
Yekta Kurtuluş 2/2
Maşallah.
Deneyen herkes geçmiş...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onazi kadar kolay çalım yiyen orta saha yok dünyada
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
2. yarı bütün rakiplerin sahana gelecek. gs hariç.
Şampiyonluk zor hem de çok.
Olmayacak is degil tabi ama imkansiza yakin.
Tek hata kredin bile yok o yüzden gerçekçi hedeflere yönelelim .
Bazen geriden gelmek o baskiyi hissetmemek en iyisi.
Biliyoruz ki beklendi bizde baski üretiyor ve saçmaliyoruz.
O yüzden sakin kalip maç maç ilerlemeliyiz.
Yav ne şampiyonluğu ilk 4e girip kupayı alırsak öpüp başımıza koyalım.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Sahtekar Ersun'un bazı ihanetlerini aklımıza gelmişken yazalım: Okay'dan stoper yaratma sevdası... Stoperde Mustafa sevdası...Hubocan'a stoperde hiç şans vermemesi... Sakat Burak'ı inatla oynatması... Sol kanattaki Olcay hayranlığı...Formayı adaletsiz dağıtması...Kovulmak için takımı sabote etmek...paranın peşine düşmek...Sahtekarlık, üç kağıt, çakallık, sinsilik, pişkinlik, utanmaz arlanmazlık ve sayamadığım bir çok ihaneti. Bu adamın forumdaki başlıklarını silmeyen adminlerin bu adamdan pek farkı yok benim gözümde.
"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Bugün Okay'ın hakkını yemeyelim, kaç haftadır berbattı ama bu maç tek başına orta sahada savaştı. Onazi ise gol pası dışında rezaletti. Yusuf haftalardır kötü, savunma ise biraz toparlandı 2 ağır oyuncu zırvasından kurtardık nihayet. Uğur - Durica ile çoğu maç bütün kepazelikleri, rezillikleri, acizlikleri yaşamıştık. Hubocan'ın savunmada süpürücü görevini üstlenmesi savunmayı toparladı. Hava toplarında da fena değil çıktığı çoğu topu aldı.
Devre arası transferleri merakla bekliyorum. İnşallah yerinde hamleler olur. Tek korkum Özkan Doğan denen kemirgen.
Yorum