Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Okay Şenol hocanin elinde olsa Gerard olur Lampard olur...Maçin en iyisi...
    Bugün efsane oynadı.
    • Memento mori

Yorum

• ortasaha direnci gerekiyor. kucka girmeli. okay ve onazi bugün maçı taşıyor.

Yorum

• Okay iyi bugün. Rodallega'ya üzülüyorum.

Yorum

• Burak etkisi inanılmaz hissediliyor takımda, top atmadıklarında inanılmaz tepkiler sunuyor abdüşte bu tepkiden tırstığı için gereksiz pas atmaya çalışıyor, Kral bu huyuna biraz dur demeli...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay iyi bugün. Rodallega'ya üzülüyorum.
            Üzülme bence. Bizim takımda Burak - Roda aynı anda oynayamaz. Birini tercih etmek gerekirse 100 kere Burak olur o isim.

Yorum

• Hocam rodayı oyuna al 1-2 gol daha izleyelim

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak etkisi inanılmaz hissediliyor takımda, top atmadıklarında inanılmaz tepkiler sunuyor abdüşte bu tepkiden tırstığı için gereksiz pas atmaya çalışıyor, Kral bu huyuna biraz dur demeli...

İlk yarı kimse sövdü burak
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Okayın mücadeleyi izlerken bile benim bacağıma kramp girdi maşallah

Ölüm nereden gelirse gelsin
                  Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
                  Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
                  Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk yarı kimse sövdü burak
                    Benim gördüğüm Pereira ya sövdü ancak öncesinde birine daha sövdü.

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne istiyorsunuz Yusuf’tan sorunlu bir taraftar grubumuz var anlamış değilim sebebini böyle hatalar yaparak oynayacaklar ne bekliyorsunuz Süpermen değil bu adamlar
                      Sorunludan ziyade karaktersiz.

ya kıskanıyorlar kendileri onun yaptıklarını yapmak isteyip yapamadıkları için
                      ya da yedekteki adamların falan ahbapları bunları söyleyenler, kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar

Yorum

• Yusufu çıkar artık 80 oldu
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Helal olsun yusuf'a

Yorum

• Akbaş da sınırdaydı galiba, stoper kalmadı. Edit: (değilmiş)
                            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 21:48.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim gördüğüm Pereira ya sövdü ancak öncesinde birine daha sövdü.

Terbiyesizlik başka birşey değil. Salak gibi atmadı pası birde laf söylüyor
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Rodallegaya bende üzülüyorum adam gittide Burak gibi bir golcüyle aynı takıma düştü.Yoksa Rodallega bugün en aşağa 20 gol atar ligde sürekli oynasa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X