İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Üzülme bence. Bizim takımda Burak - Roda aynı anda oynayamaz. Birini tercih etmek gerekirse 100 kere Burak olur o isim.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay iyi bugün. Rodallega'ya üzülüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk yarı kimse sövdü burakİlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak etkisi inanılmaz hissediliyor takımda, top atmadıklarında inanılmaz tepkiler sunuyor abdüşte bu tepkiden tırstığı için gereksiz pas atmaya çalışıyor, Kral bu huyuna biraz dur demeli...
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Okayın mücadeleyi izlerken bile benim bacağıma kramp girdi maşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiÖlüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
Benim gördüğüm Pereira ya sövdü ancak öncesinde birine daha sövdü.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarı kimse sövdü burak
Yorum
-
Sorunludan ziyade karaktersiz.İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe istiyorsunuz Yusuf’tan sorunlu bir taraftar grubumuz var anlamış değilim sebebini böyle hatalar yaparak oynayacaklar ne bekliyorsunuz Süpermen değil bu adamlar
ya kıskanıyorlar kendileri onun yaptıklarını yapmak isteyip yapamadıkları için
ya da yedekteki adamların falan ahbapları bunları söyleyenler, kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar
Yorum
-
Yusufu çıkar artık 80 olduİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Terbiyesizlik başka birşey değil. Salak gibi atmadı pası birde laf söylüyorİlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gördüğüm Pereira ya sövdü ancak öncesinde birine daha sövdü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum