İlk olarak kunuba tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
işte bunu yapınca gol oluyorİlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak topla yanlış yerlerde buluşuyor. sorun oyunda olması değil. burak top alıp dağıtacak tipte golcü değil ki. topu alacak gol yapacak öyle buluşturacaksınız.
Yorum
-
Rıza hocanın oyundan memnun olduğunu düşünmüyorum. Öndeki hiçbir oyuncu maçta yok. Ne savunma ne hücum.İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza hoca budur. Acayip sıkıcı futbol oynatır çok iyi defans yapar fazla pozisyona giremez ama elbet galibiyeti çıkartır. Bu sene hedefimiz ilk 4-5 olduğu için bunu başarabilecek en iyi hocadır. Ama seneye şampiyonluk yarışı ve iyi futbol oynamak istersek farklı şeyler düşünmeliyiz. Ersun hoca gittikten sonra inşallah Rıza hoca gelir demiştim çünkü hedefsizdik maç kazanmaya ihtiyacımız vardı 1 sezonluk bizi idare edebilecek en iyi hoca Rıza hocaydı. Ama hedef büyüteceksek seneye farklı hoca tercihi olmalıdır.( ゚д゚)
Yorum
-
aynen öyle nefret eder gibi bakışları var bende farkettim sanki adama içinden küfür ediyo şerefsizİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu yamuk kaşlı hakemden nefret ediyorum arkadaş. Kaç oldu bunun bize maçı? Oyuncuları davranışları ile tahrik ediyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum