Beyler sizde de maçın rengi sidik sarısımı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Durica sakat sakat oynuyor şu anİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Yusuf yok yine
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Sol kanat sıkıntı
Bu sistemde ya kompakt oynamak zorundasın ya da tamamen rakip alanda oynamalısın
Oyunun geniş alana yayıldığı şu maçta bizim sol kanadımızı otoban ederler
Çok enerjisiz pasifize oynuyoruzEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 20:15.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Yusuf sola Burak forvete Damdoy 10 numaraya acilİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum